Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ....

... Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΡΑΓΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ... Αδιάψευτος μάρτυρας των ευθυνών, που έφεραν στ...

...
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΡΑΓΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Αδιάψευτος μάρτυρας των ευθυνών, που έφεραν στην Πατρίδα μας την κατοχή του ΔΝΤ, ο πίνακας που περιγράφει την αύξηση του δημοσίου χρέους επί του ποσοστού του ΑΕΠ. Χρόνο με τον χρόνο η πορεία του διαγράμματος δείχνει τις πραγματικές ευθύνες του πολιτικού συρφετού που με πρόφαση τη Δημοκρατία, έφαγε... έφαγε... έφαγε... διαχειρίστηκε με ανευθυνότητα και μακαριότητα τις τύχες του τόπου και του Έθνους και καταλήγει σήμερα στην εξαθλίωση και την οικονομική κατάρρευση... Μπορεί να λείπει από αυτόν τον πίνακα η ανάπτυξη, που οι ρυθμοί της ίσως να μεταβάλουν ελάχιστα αυτό το διάγραμμα, αλλά είναι παραπάνω από ξεκάθαρο ότι η μεταπολίτευση δηλαδή ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, φέρει ακέραιες τις ευθύνες ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. Στο μεγάλο φαγοπότι έχουν λάβει μέρος ΟΛΟΙ, συμπεριλαμβανομένων και των σχηματισμών της αριστεράς που έχει πάρει συντριπτικό κομμάτι της πίττας όχι μόνο όσο αφορά την δημόσια διοίκηση (γνωστοί κρατικοδίαιτοι...) αλλά και συμμετοχή σε μοιρασιές επιχορηγήσεων, χρηματοδοτήσεων κλπ.


Ασφαλώς και δικαιώνει ο πίνακας και οι εμπειρίες το γνωστό και παλιό σύνθημα του "Στόχου" μας "ΔΕΞΙΟΙ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΦΑΪ" αλλά δικαιώνει ταυτόχρονα και το πρωτοσέλιδο αυτής της εβδομάδας.
..
Βεβαίως και δεν απευθύνεται στους ίδιους τους αναγνώστες του, που ξέρουν την αλήθεια, γιατί ξέρουν τι και γιατί διαβάζουν... Απευθύνεται στους άλλους, τους αφελής, τους ξεγελασμένους, που πάτησαν την πεπονόφλουδα και πίστεψαν όχι μόνο πως η Δημοκρατία είναι ύψιστο αγαθό, μεγαλύτερο κι από την Πατρίδα, αλλά κι ότι αυτό το καθεστώς που εγκαθιδρύθηκε από το 1974 και μετά είναι Δημοκρατία... Σ' αυτούς χαρίστε έναν "Στόχο" μπας και ξεστραβωθούνε και να τους τον πασάρετε μαζί με τον παραπάνω πίνακα... Και σε όποιον σας ξαναπαραπονεθεί για την οικονομική του κατάσταση ξέρετε τι λέμε από εδώ και μπρός... ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΡΟΪΔΟ... Για να μην πούμε τιποτα πιό βαρύ!
...
Υ.Γ. Όσο για τον Κωνσταντίνο από το Λονδίνο, τον τέως... που τον έπιασαν δυό φορές κορόϊδο και του πήραν τον θρόνο, (μιά οι Συνταγματάρχες το 67 και μιά ο Καραμανλής το 74) ο οποίος έσπευσε σήμερα να στηρίξει με δηλώσεις του το καθεστώς και την Δημοκρατία... ένα έχουμε να πούμε... αλλά όχι σε αυτόν! Στυλιανέ Παττακέ, η Πατρίδα σε ευχαριστεί που μας απάλλαξες από την παρουσία του... ΚΡΙΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ!

9 σχόλια

  1. Αν βγάλει μία ανακοίνωση ο Παττακός ότι τώρα δικαιώνεται, άδικο θα 'χει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θυμαμαι το συνθημα του γερο-Καραμανλη που λεγε οτι..."Παρελαβε Χαος Εφτιαξε Κρατος" εννοωντας ασφαλως το "Χαος" της "Δικτατοριας" των Συνταγματαρχων και το "Κρατος" που εφτιαξαν οι πρασινοκοκκινομπλε πολιτικαντιδες, που λειτουργουσε τοσο "τελεια" ωστε το παρεδοσαν αρον αρον στους αετονυχηδες του δντ. Και μονο αυτη η ειρωνια τα λεει ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.thenation.com/blog/greece-summons-imf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού καθώς επίσης και όλο το πολιτικό σύστημα εξουσίας.

    Παρά τους μελοδραματικούς πανηγυρισμούς του Παπανδρέου και του οικονομικού του επιτελείου, το οποίο είναι παντελώς ανίκανο, η υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ είναι το μεγάλο Βατερλό τους.

    Αντί έξη μήνες να ασχολούνται πως θα σωθεί η χώρα από την οικονομική κατάρρευση, αυτοί ασχολούντο πως θα γίνουν τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών έλληνες, πως θα βγάλουν από τις φυλακές τους κακοποιούς και με τον Καλλικράτη.

    Το ερώτημα είναι θα μπορέσει να επιβιώσει πολιτικά ο ίδιος το ΠΑΣΟΚ αλλά και ολόκληρο το πολιτικό σύστημα; Μετά την απόφαση του να υποτάξει την χώρα στο ΔΝΤ φέρνοντας την Ελλάδα πολλά χρόνια πίσω και τον Ελληνικό λαό σε μεγάλη φτώχια και μιζέρια διάλεξε την πλέον εύκολη γι' αυτόν λύση για να σώσει δήθεν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Μία λύση την οποία μπορούσε να πάρει και ο πλέον αδαής περί τα οικονομικά Έλληνας. Είναι μία λύση η οποία θα συμπαρασύρει ολόκληρο το σημερινό πολιτικό καταστημένο.

    Το πρόβλημα είναι πως θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση αυτή οι Πατριωτικές - Εθνικιστικές δυνάμεις της χώρας. Μέσα από την μεγάλη αναταραχή η οποία πλησιάζει λόγο των επώδυνων οικονομικών μέτρων, να μπορέσουν να δώσουν λύσεις στο μεγάλο αυτό πρόβλημα πριν είναι αργά για την πατρίδα;

    Το πολιτικό σύστημα καταρρέει πιστεύουμε πως ήλθε πλέον οι ώρα να ενωθούν όλες οι εθνικιστικές δυνάμεις χωρίς παρωπίδες και μικροδιαφορές ακόμη και ιδεολογικές, για την σωτήρια της πατρίδός.

    Ήλθε η ώρα οι Εθνικιστές να βγουν μπροστά και να συμπαρασύρουν τον λαό σε μία νέα διακυβέρνηση της χώρας χωρίς εξαρτήσεις από ξένα κέντρα αποφάσεων, για μια νέα προοπτική για την πατρίδα και ελπίδα για τον λαό.

    Για τους Έλληνες Εθνικιστές έφθασε η ώρα να δείξουν την δύναμη τους. Οι καιροί ου μενετοί.

    Νίκος Παπαγεωργίου

    http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4161:2010-05-07-08-14-07&catid=96:oikonomia&Itemid=283

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ BLOGGER!‏
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
    ------------------------------------------------------------------

    Άσχημη μέρα η σημερινή για την ελευθερία του λόγου στην Κύπρο.
    Σήμερα είχαμε την πρώτη σύλληψη blogger ! ! Έπεται φίμωση του Χριστόφιας Watch !

    Όταν όλοι μας ασχολούμασταν με τα επεισόδια στην Ελλάδα, η αστυνομία συνέλαβε για ανάκριση κάποιον συμπατριώτη μας ΔΙΚΗΓΟΡΟ με την κατηγορία ότι είναι διαχειριστής του 'Χριστόφιας-watch', του νο.1 ιστολογίου στην Κύπρο, η ώρα 6 το πρωί σήμερα.

    ΑΥΡΙΟ- Εκπομπή Λάζαρου Μαύρου ! (ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ)

    Η ιστορία έχει ως εξής. Κτύπησαν την πόρτα η ώρα 6 το πρωί σε έναν δικηγόρο. Κατέσχαν όλους του τους υπολογιστές όπως και ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ με την κατηγορία πως είναι διαχειριστής του 'Χριστόφιας-watch'.

    ΌΧΙ για κάτι που έγραψε ο BLOGGER ! αλλά για σχόλιο που κάποιος υποτίθεται άφησε στο 'Χριστόφιας watch' για τον Μακάριο Δρουσιώτη, ( ίσως και βαλτός δικός τους αν με ρωτάτε), και τότε βρήκαν την ευκαιρία.

    Δικηγόρος Υπεράσπισης του υποτιθέμενου 'διαχειριστή' του blog θα είναι ο Χρίστος Κληρίδης. Βαρύ πυροβολικό, άρα δεν φοβόμαστε. Αλλά πρέπει να μαθευτεί γρήγορα.

    Ο σκοπός τους βέβαια μάλλον είναι η φίμωση του blog όπως και η τρομοκράτηση του συμπατριώτη μας όπως και όλων των bloggers. Επίσης, να ξέρετε πως όλα διαβάζονται και ελέγχονται, άρα σημαντικό είναι να προσέχετε και τα σχόλια στα γκρουπς σας.

    Επίσης ΣΗΜΕΡΑ ψηφίζεται ο νόμος περί άρσης του απορρήτου στις τηλεπικοινωνίες. Παιδιά μην αφήσετε να περάσει αυτό, επειδή οι επόμενοι ίσως να είσαστε εσείς.

    Με εκτίμηση,

    Ζήνων

    Μήνυμα προς Αστυνομία - Αν βάζατε έστω και την μισή προσπάθεια στην σύλληψη των εμπόρων της Τουρκικής ηρωίνης, σήμερα δεν θα είμασταν οι 7οι στην Ευρώπη σε θανάτους από ναρκωτικά.


    http://christofias-watch.blogspot.com/


    Σημ: το "Χριστόφιας Watch - Παρατηρητήριο για τη Διακυβέρνηση Χριστόφια και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο" είναι το πρώτο σε επισκεψιμότητα ιστολόγιο στην Κύπρο.
    Ασκεί δριμύα κριτική στους απαράδεκτους χειρισμούς Χριστόφια, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό μέτωπο. Να λοιπόν που οι σταλινικές μέθοδοι της Κυβέρνησης Χριστόφια, έρχονται να επιβεβαιώσουν -για άλλη μία φορά- την αναγκαιότητα ύπαρξης του εν λόγω ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προειδοποίηση-τρόμος της πρόεδρου της Αργεντινής για το ΔΝΤ: "Θα τελειώσει άσχημα η Ελλάδα"!

    http://peripatris.blogspot.com/2010/05/blog-post_1561.htmlhttp://peripatris.blogspot.com/2010/05/blog-post_1561.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΔΑΤΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΠΩΣ ΚΟΒΕΤΑΙ 13ος ΚΑΙ 14ος ΜΙΣΘΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΡΟΙΔΟ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΕΩΣ
    ΒΑΣΙΛΙΑ.ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΗΤΑΝ ΟΙ
    ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ
    ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟΤΕΡΟ
    ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ.ΟΙ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΕΡΓΕΣΗ.
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ.

    7/5/10 3:12 μμ
    epidi den xero ksenes gloses mipos mporis na mou eksigisis ti pa-i- na pi hounta;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.