Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ''ΕΘΝΙΚΗ'' ΑΣΚΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΟΑΜΥΝΑΣ ''ΠΑΝΟΠΤΗΣ 2010''

ΠΛΕ'Ι' ΣΤΕΊ'ΣΙΟΝ Η ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ (;) ... Από 18 έως 20 Μαΐου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά η Εθνική Άσκηση Κυβερνοάμυνας "Π...

ΠΛΕ'Ι' ΣΤΕΊ'ΣΙΟΝ Η ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ (;) ...

Από 18 έως 20 Μαΐου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά η Εθνική Άσκηση Κυβερνοάμυνας "ΠΑΝΟΠΤΗΣ-2010". Η Άσκηση είχε ως σκοπό την εξάσκηση των εμπλεκομένων στην προετοιμασία και δοκιμή διαδικασιών για αντιμετώπιση ενεργειών ή επιχειρήσεων Κυβερνοπολέμου, αλλά και εξουδετέρωση της ικανότητας δυνητικού αντιπάλου για διεξαγωγή τέτοιων επιχειρήσεων, εναντίον της Εθνικής Άμυνας της χώρας. Η εν λόγω άσκηση διοργανώθηκε και συντονίστηκε από το ΓΕΕΘΑ, σε συνέχεια της εμπειρίας και της επιτυχούς συμμετοχής της Ελλάδας σε ανάλογη άσκηση του ΝΑΤΟ (NCDEX-09).

Στην άσκηση συμμετείχαν οι Ένοπλες Δυνάμεις, Υπουργεία, Φορείς του ευρύτερου Δημοσίου τομέα και η Ακαδημαϊκή Κοινότητα (15 ΑΕΙ και ΤΕΙ).


πηγή:strategy-geopolitics
αετός για το stoxos.gr

8 σχόλια

  1. εικονικες αναχαιτησεις, εικονικοι εχθροι εεε τωρα και εικονικες μαχες. αλλωστε κοστιζουν λιγοτερο....και νικαμε παντα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ενώ εμείς ασχολούμαστε με ΠΛΕ'Ι' ΣΤΕΊ'ΣΙΟΝ και εικονικούς εχθρούς, ο πραγματικός εχθρός ( ξένες πολυεθνικές με το πρόσχημα των ωφελίμων και αθώων επενδύσεων ) έχει μπει στο σπίτι μας και μας έχει πάρει ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα αλλάξω όνομα από δω και στο εξής θέλω να λέγομαι πουλημένος... γιατί έτσι αισθάνομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιοι πηραν μερος αυτοι που εκπαιδευτηκαν υπαξκοι και αξκοι στα συστηματα κυβερνοαμυνας οι και τιποτα περιεργοι πρακτορες?

    Μπορει να απαντησει κανενας?

    Δυστυχως η Ελλαδα χαραμιζει εκατομμυρια για εκπαιδευση και δεν εχει κανενα ωφελος απο αυτο γιατι πολυ απλα δεν εχει προγραμμα μετα την εκπαιδευση, συστημα του κουτρουλι ο γαμος δηλαδη.

    Καποιος που ξερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΝΙΚΑΜΕ ΠΑΝΤΑ
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

    ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΝΙΚΑΜΕ ΠΑΝΤΑ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ 7 ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΟΠΩΣ ΣΤΟ PLAYSTATION .

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ
    ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ , ΦΥΓΕ ΕΣΥ ΕΛΑ ΕΣΥ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ
    ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ.
    ΠΛΗΝ ΜΕΡΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΣΕ ΠΝ ΚΑΙ Ε.ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ.
    ΤΟ ΓΕΣ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ.
    ΟΚ ΟΧΙ ΟΛΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΟΜΙΖΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΟ "ΙΑΝΟΣ". ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχως στην Ελλαδα ολοι εχουν αποψη για τα παντα! Και τι εννοω. 1. Οσυγχρονος πολεμος δεν γινεται εφ οπλου λογχη οπως το 40. 2.Ποιος απ οσους σχολιασε την παραπανω ειδηση γνωριζει τις δυνατοτητες των Τουρκικων Διαβιβασεων και του σωματος ηλεκτρονικου πολεμου που διαθετουν αυτες? Οποτε φιλοι τετοιες ασκησεις ΜΑΚΑΡΙ να γινονταν πιο συχνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ποια κυβερνοαμυνα, εκπαιδευση,ξενες πολυεθνικες,εκατομμυρια και συστηματα εικονικης μαχης εχει ο εχθρος,ξεχασατε μαγγες μου οτι εαν πεταξω στην μαχη τον μπουχεσα τον Καραμανλη που εχει το playstasion για την πλακα του με εξειδικευση και ωρες,Ε τοτε θα δει ο Τουρκος ποιος ειναι ο πραγματικος εχθρος και πως παθαινουν Ντουβρουντσα και θα σε βλεπουν με τα ματια της Τσιπουρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.