Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ''ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ''

ΑΝΩΤΕΡΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ Την καθιέρωση της λεγόμενης Κάρτας του Πολίτη με την οποία θα διασυνδέονται ηλεκτρονικά όλες ο...

ΑΝΩΤΕΡΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ

Την καθιέρωση της λεγόμενης Κάρτας του Πολίτη με την οποία θα διασυνδέονται ηλεκτρονικά όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου προωθεί η κυβέρνηση. Στην κάρτα θα ενσωματωθούν ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, αλλά και δεδομένα που έχουν σχέση με την υγεία του πολίτη.
Το θέμα συζητήθηκε στη συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση.
Για το ίδιο ζήτημα η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου δήλωσε στον ραδιοσταθμό Αθήνα 984 ότι στόχος του δικού της υπουργείου είναι στην Κάρτα να περιλαμβάνονται και στοιχεία για την υγεία του ενδιαφερόμενου, όπως για παράδειγμα η ομάδα αίματος, τυχόν αλλεργίες κλπ.
Η Κάρτα αυτή θα είναι ηλεκτρονική θα εκδίδεται από τη Διεύθυνση Διαβατηρίων της ΕΛ.ΑΣ., από όπου θα γίνει -μελλοντικά- και η έκδοση των νέων αστυνομικών ταυτοτήτων.!
Το μέτρο αυτό απλά επιστεγάζει αυτό που ήδη συμβαίνει, με ανώτερο τρόπο φακελώματος.


πηγή:hellenicrevenge
αετός για το stoxos.gr

9 σχόλια

  1. Επειδη ΣΤΟΧΕ η πηγη ειναι αλλη εσυ διαφωνειs δηλαδη? Τι παει να πει φακελωμα? Δεν ειναι σωστο σε μια καρτα να βρισκονται τα παντα και να μην υπαρχει χαρτουρα?Τι ειναι προτιμοτερο, να θεs για 10 πραγματα να εχειs 10 διαφορετικα εγγραφα. Γιατι ρε παιδια σε ολα ειστε αντιδραστικοι και αρνητικοι?Δηλαδη στο εξωτερικο που ισχυουν διαφορα αναλογα συστηματα γιατι τα επικροτουμε και μολιs παει να γινει μια αναλογη κινηση εδω αρχιζουμε τη γκρινια.Σαν τα Κουκουεδια ειμαστε που σε ολα λενε οχι. Τελικα τι στο διαολο θελουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ""FAPA TOY POLITOI"" EINAI ORA NA MOY POITE,OTI O LIAKOPOYLOS,EVALE TO XERI TOY GIA NA BGOYN OI PROFITIES OXI,OXI DEN TO POISTEVO,APLOS EINAI KAI AFTO MIA AKOMA PROSFORA TOY ΠΑΣΟΚ GIA TON SOSIALISMO KAI THN ELEFTERIA TON ATOMIKON DIKEOMATON(AMAN SAN KOYMOYNI AKOYGOME)EINAI METRO KATAGRAFIS DNA FOROLOGIKON METAKINISEON IATRIKON METAVOLON K.L.P TO EFARMOZOYN KAI ALOY,GIA NA MPOROYN NA SE BRISKOYN NA SE TSEKAROYN KAI NA SE DIAGRAFOYN POIA ORA TELOY AYTOI.PLAKA DEN EXEI.DEN KANIS KATI YPARXEIS TOYS PAS KONTRA DEN YPARXEIS .TA AKOYS XANTSIPARASKEVAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SPARTAN
    ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ.
    ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ Η ΤΣΙΠΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ
    ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ
    ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΓΚΡΙΖΑ ΜΑΖΑ ΣΚΛΑΒΩΝ. ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΛΚΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟΤΕ.

    ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βλεπω το σφραγισμα προωθειται σταθερα και γοργα. αν το χαψουμε κι αυτο ειμαστε αναξιοι να λεγομαστε χριστιανοι ορθοδοξοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩ ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΛΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ. Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @spartan
    Εγώ στην Αγγλία πήγα με το διαβατήριο και χωρίς κανένα άλλο έγγραφο. Επίσης στην Αγγλία ΔΕΝ έχουν αποτυπώματα στις ταυτότητες , απλά η Αστυνομία είναι πολύ πιο μπροστά από τους δικούς μας ΠΑΣΟΚο-βλαχόμπατσους του Χουντοχοΐδη και ξέρει πάντοτε τι παίζεται...Με αυτή την "κάρτα του πολίτη" θα γίνουν όλα τα δεδομένα μας βορά στις διάφορες ιδιωτικές εταιρείες, όπως έχουν γίνει και στο παρελθόν και έχουν φτάσει να πωλούνται μέχρι και σε ξένες πρεσβείες. Ξέρεις έτσι και αλλιώς πως με σωστή μηχανογράφηση και μόνο τον αριθμό ταυτότητας η γραφειοκρατεία θα μπορούσε να είναι παρελθόν και δεν χρειάζονται δρακόντια μέτρα που θα καταγράφουν ιατρικό απόρρητο καθώς και πληροφορίες πολιτικών πεποιθήσεων του κατόχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΑΓΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε γραφειο ταυτοτητων δουλευω και δεν γινεται κανενα φακελωμα, και ουτε βλαχομπατσος ειμαι, ειμαι ποντιος και ελληνοψυχος, σταματηστε να μιλατε σαν τους απλυτους, νυσαφι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλαράκο εσύ, 24/4/10 2:15 πμ

    Όργανο του σςυστήματος είσαι και βασικός μοχλός στήριξης των ανθελλήνων πολιτικών εξουσιαστών!

    Προς χάρη του εφ' άπαξ σου περνάς χειροπέδες και στους καρπούς της μάνας σου την οποία, άλλωστε, ως συνταξιούχο (ξέρεις εσύ...) τη ξυλοκόπησες αλύπητα έξω από του Μαξίμου!

    Πονηρούλη, δε βρισκόμαστε στο 1965 που ο πολίτης σε ανέχονταν για να του δώσεις μια άδεια περιπτέρου! Είμαστε στα 2010 όπου η ανοχή του πολίτη απέναντι στους "λεβιέδες" του ανθελληνικού και εθνοπροδοτικού "κράτους" είναι ΜΗΔΕΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.