Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ Η κίνηση "Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή" μαζί με την Ενωση Μεταναστών Εργατών κα...

ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ

Η κίνηση "Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή" μαζί με την Ενωση Μεταναστών Εργατών καλούν σε μαζική συγκέντρωση την Πρωτομαγιά στις 10.30 το πρωί μπροστά στο Μουσείο, με αιτήματα τη νομιμοποίηση όλων των μεταναστών χωρίς προϋποθέσεις, άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες και "δυνατά συνδικάτα με όλους τους μετανάστες στις γραμμές τους".
Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν και στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι μεταναστών από την Αλβανία, το Πακιστάν, την Ινδία, το Μπαγκλαντές, τη Σενεγάλη, τη Σρι Λάνκα και το Ιράν, τονίστηκε η προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να οργανωθούν οι εργαζόμενοι μετανάστες και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους σε μια περίοδο κατά την οποία, λόγω και της οικονομικής κρίσης, δέχονται, όπως αναφέρεθηκε, μεγάλες επιθέσεις, στο πλαίσιο των οποίων υπάρχουν και μαζικές απολύσεις.
Ο Πέτρος Κωνσταντίνου εκ μέρους της κίνησης "Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή" επισήμανε ότι "οι μετανάστες είναι οργανικό κομμάτι της εργατικής τάξης και θα πρέπει, πέρα από τη μαζική κάθοδο την Πρωτομαγιά σε ένα μπλοκ μεταναστών, να δοθεί η μάχη στους τόπους δουλειάς, προκειμένου να γραφτούν οι μετανάστες στα υπάρχοντα συνδικάτα και όπου δεν υπάρχουν συνδικάτα να φτιαχτούν από τους ίδιους τους μετανάστες".

πηγή:Εξπρές
αετός για το stoxos.gr

11 σχόλια

  1. Ελα να πεφτουν οι μάσκες σιγά σιγά.
    Να δούμε τους εκπροσώπους τις Αριστεράς ένας ένας να ξεπροβάλλουν και να αποζητούν τις ψήφους των ακόμη παρανόμων λαθρομεταναστών.

    Κακόμοιροι Αριστεροί που ψήφο δεν θα δείτε. Αντιστάθηκε τόσα χρόνια ο Ελληνικός λαός σ'αυτή τη πλύση εγκεφάλου και τώρα σας έλαχε να ζητάτε νομιμοποιήσεις αλλοδαπών εν μέσω διπλής οικονομικής κρίσης, ΔΝΤ και χρεωκοπίας της Ελληνικής Οικονομίας.
    Εμπρός για το νεο εμφύλιο που θα μας φέρετε όταν δείτε οτι δεν θα υπάρχει άλλη λύση για σας και τους πράκτορες που κρύβονται ανάμεσα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KSYPNANE KAI TA FRIKIA KAI KANOYN KAI SYLLALLHTHRIO? GIATI DEN KANANE STIS XORES TOYS? EKEI DEN TOYS EPERNE E? A RE ELLADA ME THN DHMOKRATIA SOY! ZHTV H EPANASTASH TIS 21 APRILIOY 1967!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Poli kala re koumpare KWNSTANTINOU pws se lene?ESI POU EISE ENANTIA STON RATSISMO,
    MIA APORIA MONO GIA NA FTEIAKSEIS SWMATEIA KTL,DEN 8A PREPEI PRWTA OI ERGAZWMENOI POU 8A EINE SE AUTA TA SWMATEIA NA EINE, OXI MONIMOI ALA NOMIMOI-EPANALAMBANW NOMIMOI KATOIKOI MIAS XWRAS?
    SE PIA XWRA EPITREPETE AUTO?
    DHLADI FEVGEI O ALOS APO TIN AFRIKH KAI ERXETE PARANOMA STIN ELLADA NA FTEIAKSEI SWMATEIO!!!
    DEN MAS KATOURAS RE KOUMPARE LEW KAI EGW!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά είναι η αρχή μόνο...

    Βρήκαν και κάνουν. Γιατί όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα κάνουνε συγκεντρωση τα σαπουνια;!!!
    ευκαιρία να πλύνουμε τα ρούχα μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ηλιθιος ο Τζέφρυ θα πάει μαζί με τον κοεντζόγλου και τον "χωρίς" τσίπα να τους απευθύνει συντροφικό χαιρετισμό. Στη συνέχεια η Παπαρήγα θα τους αναγνώσει το θούριο του ρήγα για να τους εξυψώσει το πατριωτικό-ελληνικό τους ένστικτο. Θα ακολουθήσει πτώση μολότωφ στα μαγαζιά,κάψιμο και πλιάτσικο. Όσοι ξεμείνουν στην πορεία θα ενωθούν με τα αναρχοαυτόνομα πρεζόνια για να γράψουν συνθήματα σε όσους τοίχους δεν υπάρχουν και να κολλήσουν αφίσσες πάνω στις παλιές. Στη συνέχεια θα περάσουν από τη ΓΑΔΑ για κρουασανάκι. Μετά για επιδόρπιο θα περάσουν από τα δωρεαν σισίτια του κακλαμάνη όπου και θα τους χορηγηθούν αιτήσεις για να τους δοθεί η ελληνική ιθαγένεια. Όσοι δεν προλάβουν να φάνε θα βουτήξουν καμμιά τσάντα για να αγοράσουν κάτι η θα ληστέψουν κάποιο φαστ-φουντ. Όλα καλά! Στο τέλος όλοι μαζί θα ψάλουν τη διεθνή..."η ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, μονο λίγο καιρό ξαποσταίνει, και ξανά μαλακία τραβά..τραβά..τραβά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΡΙΚΙΑ ΤΗΣ Ν.Τ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ευκαιρια για επιχειρηση σκουπα!! οπως θα ναι μαζεμενοι, μπαγλαρωμα και απελαση! αλλα που τετοια τυχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο "αντιρατσιστής" Κωνσταντίνου θέλει να δημιουργήσει ρατσιστικά συνδικάτα Αλβανών, Σομαλών, Πακιστανών και λοιπών παπανδρελλήνων. Μάλλον επειδή ο ίδιος είναι αλβανός ή τούρκος ανθέλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ

    ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΗΛΙΘΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
    ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ;
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟΣ
    ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΟΣ


    ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αντε να σας δω ρε μπασκινες ποσες συλληψεις για ''στασιασμο'' θα κανετε... ουστ ρουφιανοι

    hammerskin 88

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.