Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ"

Πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Σταύρου Καρκαλέτση με θέμα «Αιγαίο και Κύπρος: Οι επόμενες εθνικές μειοδοσίες» Ο κ. Καρκαλέτσης μίλησε για τη...

Πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Σταύρου Καρκαλέτση με θέμα «Αιγαίο και Κύπρος: Οι επόμενες εθνικές μειοδοσίες»

Ο κ. Καρκαλέτσης μίλησε για την αποστρατικοποίηση του Αιγαίου και την ΑΟΖ της Ελλάδος που κινδυνεύει να αμφισβητηθεί. Τόνισε ότι άλλοι είναι που κανονίζουν την εξωτερική πολιτική και όχι ο κ. Δρούτσας, δίνοντας ονόματα γνωστά όπως του Ροζενστάιν.
Τόνισε ότι η Τουρκία εξοπλίζεται με σύγχρονα αεροπλάνα καινούργια αποβατικά πολλαπλού ρόλου και ειδικές μηχανοκίνητες γέφυρες για τον Έβρο.
Στην Κύπρο ετοιμάζεται νέο σχέδιο Ανάν με παγίδα την επιστροφή στην Αμμόχωστο 40000 Κυπρίων. Οι πατριώτες βρίσκονται σε διωγμό και φάνηκε από την κλοπή της σωρού του Τάσσου Παπαδόπουλου που έμπλεξαν Έλληνες στρατιώτες στο θέμα, ή "Ελλαδίτες", όπως έλεγε και παλαιότερα το ΑΚΕΛ που θεωρούσε στρατό κατοχής την Ελληνική Μεραρχία στην Κύπρο.
Κατηγόρησε τον Καρατζαφέρη που δήλωσε ότι ο Χριστόφιας είναι μεγάλος πατριώτης και τον χαρακτήρισε "κολοτούμπα".
Τόνισε ότι ο Χριστόφιας αφήνει ελεύθερη την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών και τους παρέχει πλήρη διακιαώματα ενώ οι Κύπριοι δεν μπορούν να εργαστούν στην κατεχόμενη Κύπρο.
Τέλος αναφέρθηκε στην αφαίρεση του Σταυρού από την σημαία από οδηγία της ΕΕ μετά το καλοκαίρι!
Στην συνέχεια ακολούθησε διάλογος με το ακροατήριο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.