Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΟ ΜΙΚΗ ΜΑΝΤΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Σ. ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010. T α νέα μαθαίνονται γρήγορα, το κράτος του ΠΑΣΟΚ και του υπο...

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010. Tα νέα μαθαίνονται γρήγορα, το κράτος του ΠΑΣΟΚ και του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. Χρυσοχοίδη μετά τον Δημήτρη Παπαγεωργίου συλλαμβάνει, άνευ λόγου και αιτίας, τον φίλο και εκδότη του Στόχου Σάββα Χατζηπαρασκευά και κάποιους ακόμα άλλους Έλληνες πατριώτες και τους οδηγεί στη ΓΑΔΑ. Αποφασίζουμε να κάνουμε τις σκέψεις μας πραγματικότητα. Δεχόμαστε πόλεμο από το Πασοκικό κράτος και δεν υπάρχουν αναβολές, η εκδήλωση μνήμης για τον Μίκη Μάντακα θα γίνει και ας μας πάνε όλους μέσα.
Με γρήγορες κινήσεις ετοιμάζονται όλα, ειδοποιούνται όλοι και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα στο μνημείο των 110 Μαρτύρων η εκδήλωση ξεκινά. Όλοι είναι στις θέσεις τους, οι ομιλητές, οι παραταγμένοι συναγωνιστές, η περιφρούρηση και η εκδήλωση ξεκινά. Συνθήματα δονούν την περιοχή ενώ οι σημαίες κυματίζουν περήφανες και στο βήμα ανεβαίνουν οι ομιλητές, ο υπεύθυνος νεολαίας, ο εκπρόσωπος των μαθητών και ο εκπρόσωπος των φοιτητών . Μια εκδήλωση από τη νεολαία για τη νεολαία, για αυτούς που είναι οι μόνοι που μπορούν να φέρουν την αλλαγή, για αυτούς που η σημαία δεν είναι ένα πανί, για αυτούς που η πατρίδα δεν είναι μια αόριστη έννοια, για αυτούς που Έλληνας γεννιέσαι και δε γίνεσαι, για αυτούς που είναι έτοιμοι να δώσουν τη ζωή τους σαν το Μάντακα για τις ιδέες τους. Οι χαιρετισμοί που απέστειλαν οι δύο πολιτικοί κρατούμενοι συναγωνιστές ειδικά για την εκδήλωση μας προκαλούν ρίγη και το σύνθημα ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ακούγεται πιο δυνατά από τα άλλα.
Σε λίγα λεπτά η σεμνή τελετή λαμβάνει τέλος με τον εθνικό ύμνο και την υπόσχεση ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να βγούμε νικητές σε αυτό τον πόλεμο που μας κήρυξε η κυβέρνηση του κατά ¼ Έλληνα Jeffrey Παπανδρέου.
ΜΙΚΗΣ ΜΑΝΤΑΚΑΣ ΠΑΡΩΝ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΑΒΒΑ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

πηγή:Ο.Ε.Ρ.

αετός για το stoxos.gr

4 σχόλια

  1. ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ

    Παράθυρο απόκτησης της ευρωπαϊκής ιθαγένειας για απροσδιόριστο αριθμό μεταναστών αποτελεί το σχέδιο νόμου της ελληνικής κυβέρνησης για απόδοση πολιτικών δικαιωμάτων σε μετανάστες. Αυτό τόνισε ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γ. Παπανικολάου με παρέμβασή του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.
    http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/03/blog-post_2540.html

    ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ

    ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΖΕΦΡΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 1/4 ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΛΒΑΝΟΣ!!!! ΤΟ ΚΑΛΕΝΖΤΙ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΝ 15 ΑΙΩΝΑ ΜΧ. ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟ ΤΖΕΦΡΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ,ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ,ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΦΗΛΑΚΗΖΑΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟ,ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ,ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ,ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΦΗΛΑΚΗΖΑΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟ,ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.