Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ...

ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ! Ακούμε διάφορες απόψεις τις τελευταίες μέρες για το ποιος είναι υπεύθυνος για την ...

ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!

Ακούμε διάφορες απόψεις τις τελευταίες μέρες για το ποιος είναι υπεύθυνος για την πτώχευση, ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους! Οι περισσότεροι και δικαίως ζητούν να τιμωρηθούν οι κλέφτες και τα λαμόγια πριν πληρώσουν. Όμως, δείγμα και αυτό της πλήρους πλύσης εγκεφάλου, που μας έχει γίνει, σχεδόν κανείς δεν ζητά την τιμωρία του πραγματικού ενόχου, που δεν είναι άλλος από τον αρχιερέα της διαπλοκής, τον Κ. Σημίτη. Είναι εξωφρενικό τελείως πως ο άνθρωπος αυτός εισπράττει από εμάς ακόμη σύνταξη πρωθυπουργού. Μας κατέστρεψε και τον πληρώνουμε! Δεν είναι λογικό να ζητάμε να τιμωρηθούν οι επιχειρηματίες που λάδωναν, οι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά ακόμη και οι υπουργοί που τα έπαιρναν, προτού να τιμωρηθεί αυτός που θεσμοποίησε την διαφθορά στην Ελλάδα και το χειρότερο, αυτός που έλαβε την ολέθρια απόφαση ένταξης στην ΟΝΕ και ανταλλαγής των δραχμών 340,75/1¤. Ο πολιτικός αυτός απατεώνας, ο οποίος παραμύθιασε τον ελληνικό λαό για εξασφαλισμένο χαμηλότοκο δανεισμό και αέναη ανάπτυξη, την στιγμή που μαγείρευε τα στοιχεία για να μας εντάξει στην ΟΝΕ. Αυτός που μιλούσε για ισχυρή πλέον οικονομικά Ελλάδα, ενώ γνώριζε πολύ καλά πως αργά ή γρήγορα οι απάτες του θα φαίνονταν στην Ευρώπη και το μάρμαρο θα το πληρώναμε εμείς, όχι αυτός! Τα εγκλήματα σε βάρος της πατρίδας, είναι ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΑ!!! Δεν μπορεί ο κάθε ηλίθιος, για να μην του καταλογίσουμε δόλο πως δηλαδή εσκεμμένα μας οδήγησε σε αυτήν την υποτέλεια και τον ξένο έλεγχο, να καταστρέφει την χώρα, να της στερεί την εθνική της κυριαρχίας και να μένει ατιμώρητος! Όταν, θα αποκατασταθεί το δημοκρατικό πολίτευμα, που σήμερα είναι πλέον ξεκάθαρα κλεπτοκρατικό, ο πρώτος που θα πρέπει να λογοδοτήσει είναι ο Σημίτης. Και μετά από αυτόν όσοι βουλευτές ψήφισαν την συνθήκη της Λισσαβώνας, με την οποία στέρησαν την Ελλάδα από τα κυριαρχικά της δικαιώματα, και την κατέστησαν έρμαιο των τοκογλύφων, των Γερμανών και της εκάστοτε πλειοψηφούσας άποψης στην ΕΕ. Χωρίς να μας το πουν, η Συνθήκη που ψήφισαν κατέστησε την Ελλάδα από ισόκυρο συνέταιρο της ΕΕ, μία μικρή επαρχία στα σύνορά της. Τα αδικήματα σε βάρος της πατρίδας είναι ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΑ! Σε αυτήν την αρχή μπορεί, ίσως, να στηριχθεί μία αναγέννηση. Αν δεν τιμωρηθούν οι εντολοδόχοι των ξένων και οι αμοραλιστές κλεπταποδόχοι, ανακύκλωση και συνεχής επιδείνωση θα υπάρχει. Και επειδή η συνεχής επιδείνωση φέρνει κάποια στιγμή την κατάρρευση, αυτή είναι πλέον αναπόφευκτη. Ή θα προέλθει από μία εσωτερική κοινωνική έκρηξη κατά της διαφθοράς με αποτέλεσμα χάος και αναρχία ή θα προέλθει από την υποταγή στον ισχυρό γείτονα (και η πρώτη εκδοχή βέβαια δεν αποκλείεται να οδηγήσει στην δεύτερη). Πάντως, η λογική του "κόβω από παντού" για να περιορίσω το χρέος όσο θα εφαρμόζεται τόσο περισσότερο θα συρρικνώνει την ελληνική οικονομία και έτσι που μετά χρήματα για εξοπλισμούς, ας παραδοθούμε στους Τούρκους θα μας πει το παιντί. Αν δεν κινητοποιηθούμε, το παιντί θα ολοκληρώσει πάνω μας!
http://paideia-gr.blogspot.com/2010/03/blog-post.html

14 σχόλια

  1. Sto Goudi oloi Oi Ypef8ynoi sta 6 metra,H ELLADA DEN EPREPE POTE NA AFHNE TIN DRAXMOULA TIS,( TO ARXAIOTERO NOMISMA TIS EVRWPHS)TA EVRW EINE GIA ALOUS!!
    TA METAKSWTA BRAKIA 8ELOUN EPIDEKSIOUS KWLOUS!!!
    A Byzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Na "Oloklhrwsei" Epanw stin Afrodith Al salex to Painti o Tzefry, KAI NA AFHSEI EMAS TOUS ELLHNES HSYXOUS PRIN TON PAREI O DIAOLOS,KAI TON SHKWSEI PSHLA SE ALLH GH KAI SE ALA MERH....
    A Byzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραια τα λες ωρε Στοχε, που ζητας να τιμωρηθη ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Σημιτης, αλλα ας μη ξεχναμε δεν κυβερνουσε μονος του, ειχε συμβουλους, ειχε υπουργους υφυπουργους, αυτοι που ητανε οταν ο εν λογω κυριος διεπραττε τα ανω εγκληματα. Θα τιμωρηθη δηλαδη ο Σημιτης και οι συνδιοικουντες συναποφασιζοντες με αυτον θα παρουν συγχωροχαρτι; Kαι ας μη ξεχναμε ευθυνη δια τον διασυρμο της Ελλαδος φερει και η τοτε αντιπολιτευσι κυριως η ΝΔ διοτι η εκανε το κοροιδο επι διοικησεως ΠΑΣΟΚ εσκεμμενα για πολιτικαντικες σκοπιμοτητες, για να βγουν αυτοι μετα και να ξεσκεπασουν τις νωθιες, παρουσιαζομενοι ως φιλοτιμοι εθνοσωτηρες, η απλως ηταν ανικανοι να ελεγξουν αποτελεσματικα την κυβερνησι και να ενημερωσουν τους πολιτες, καθηκον δηλαδη που το επιβαλει το Συνταγμα! Δημοκρατια εχουμε, να πουμε, δημοκρατικα θα μοιρασθουν και οι ευθυνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολα οσα γινονται αυτη την εποχη τα ειχαν γραψει οι μεγαλοι ελληνες φιλοσοφοι και πιστευοντας στη κυκλικη θεωρηση της ιστοριας ηταν προφητικος ο τροπος που εγραψαν τα πολιτικα και κοινωνικα κειμενα τους γιατι ηξεραν πως η ιστορια επαναλαμβανεται.το ιδιο και πολλοι μεγαλοι λευκοι της συγχρονης ιστοριας απο τον Οσβαλντ σπενγκλερ το ντοστογιεφσκι κτλ,Ολα ειναι γραμμενα στις σελιδες του βιβλιου "ο αγων μου".οσοι εχουν διαβασει μπορουν να γνωριζουν.Κατασχεση ολων των περιουσιων που εφτιαξαν οι πολιτικοι με τα χρηματα των Ελληνων.Εκδιωξη των εβραιων απ τη χωρα..ΤΟ μελλον ειναι μεγαλειωδες ομως οι ΕΛΛΗΝΕ΅Σ στεκονται απεναντι του αθλιοι και μικροσκοπικοι.ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑ΅Σ.ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Opos o Simitis etsi ke o bravo giorgos ine eklegmenoi dimokratika ke apo tin pliopsifia tou KOROIDOU ellinikou laou.

    aftoi pou tora diamartironte tne oi idioi pou stis ekloges trexoun me ta TESERA gia na psifisoun tous AXRISTOUS.

    Tetioi iste aftous psifizete,kala sas kanoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι κλέφτες δεν είναι μόνο ο Σημίτης και οι λοιποί. Κλέφτης είναι το μεγάλο ζώο ο Ελληνικός λαός ο οποίος τους ψηφίζει. Κάθε λαός έχει τις κυβερνήσεις που του αξίζουν. Ούτε οι Εβραίοι, ούτε οι Γερμανοί ούτε κανένας δε φταίει για τη κατάντια. Εμείς φταίμε που ξεχάσαμε τις αρχές μας. Ξεχάσαμε την ιστορία μας, κάναμε μπάχαλο τις οικογένειες και απομακρυνθήκαμε από την εκκλησία αφήνοντας ανάξιους να διοικούν. Και τώρα να γίνονταν εκλογές τα ίδια θα ψηφιζαν όλοι. Για να συνέλθουμε οι Έλληνες πρέπει να πεινάσουμε και να κλάψουμε. Πείνα, πόλεμος ή σεισμός θα είναι η σωτηρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να πάει στα 6 μέτρα. Αφού τους ψηφίζουμε καλά παθαίνουμε. Ας μη τα ρίχνουμε μια ζωή στους άλλους. Στη δημοκρατία εμείς αποφασίζουμε ποιον θέλουμε να κυβερνήσει.Δεν είναι κληρονομικό δικαίωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. an den eimastan stin ee tha eixame idi tinaxei kanoni. de mas ftaiei kanenas an fagame emeis ta lefta....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ Η ΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ! ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ '81 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ! ΚΡΙΜΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ, ΟΙ ΚΛΕΨΙΕΣ, ΤΑ ΛΑΔΩΜΑΤΑ, ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΤΙ ΦΑΝΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΠΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ASXETA TI SKATA EINAI O ΓΙΩΡΓΑΚΗς ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑς ΠΟΛΕΜΟς ΜΕ ΤΟΥς ΑΙΩΝΙΟΥς ΕΧΘΡΟΥς ΤΗς ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΟΣ ΣΗΜΙΤΕΣ (ΕΒΡΑΙΟΥς, ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ). ΗΧΙΣΤΕ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ. ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΣΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας ριξει τους ρημαδιασμενους τους ΦΟΡΟΥΣ για ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ απο το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ να προσελκυσει επενδυσεις και ποιο πολλα λεφτα θα παρει μεσω της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και των ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ παρα απο τους φορους της κακιας ωρας που μας εβαλε. ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ? ΑΜΑΝ ΠΙΑ! 13χρονα μας κυβερνανε??? ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΤΙ ΣΟΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΡΩΤΕ ΡΕ? ΟΥΤΕ ΚΙΧ ΔΕ ΒΓΑΖΕΤΕ. Τοσο καιρο ακομη κι επι ΝΔ οι Ρωσοι παρακαλαγανε να κανουν επενδυσεις, αλλα για να μη χαλασουμε τα γουστα των κ..λοΓερμαναραδων, τους λεγανε Οχι, και τωρα που περασε ο κινδυνος να κανει κοννε η ΝΔ με Ρωσια και ηρθε το Γκιωργος που ουτε ξερει που πεφτει η Ρωσια στο χαρτη, λογο καταγωγης του, επειδη οτι Εβραιο μεγαλοπαραγοντα ειχε στη Ρωσια τους μπουζουριασε ο Πουτιν, κι αν Εβραιος ακουσει τη λεξη Ρωσια βγαζει και καντιλες μονο που ακουει τη λεξη, τωρα οι Γερμαναραδες μας κανουν και τον καμποσο και μας λενε μεχρι να πουλησουμε και την Ακροπολη! Ηταν ποιο κοτες οταν ακομη κυβερναγε ΝΔ ή μου φαίνεται? Ποιόν φοβόντουσαν? Το Κωστα σιγουρα δε φοβοντουσαν, τους Ρωσους φοβοντουσαν! Ο Νομαρχης Σαλονικης γκαριζε απο το 2005, δωστε 6μηνη βιζα στους Ρωσους τουριστες, εστω για τους νομυς Μακεδονιας, να μεινουν για επενδυσεις, αλλα η ΝΔ τον εγραφε! ΑΙΝΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΡΩΣΟΥΣ κι ασε τους Γερμαναραδες να αυνανιζωνται νομιζωντας οτι θα τους πουλησουμε την Ακροπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οταν πρωτοφερανε το Σημιτη μονο το "ο Ελληνας θελει το Γερμανο του" δε μα λεγανε, τοσα κονε ειχε ο Σημιτης με Γερμανια. Το θεωρουσαν και τεκμηριο οτι ειχε κονε με Γερμανια, οι φυλλαδες! Τα λαμογια!
    Νομιζω?
    Με τη SIEMENS/MISENS ποιος πρωτοξεκινησε και για τους Ολυμπιακους? Νομιζατε ηταν για καλο που ο Σημιτης μας "εξασφαλισε" Ολυμπιακους τον καιρο που δεν τους ηθελε κανεις, λογο οικονομιμων αλλα και τρομοκρατιας?
    Ποιος μας ξεπουλησε στους Γερμαναραδες?
    Τυχαια τωρα παριστανουν το μαγκα οι Γερμανοι? Μας τη φερανε, απλα δεν ειχαμε τα ματια μας ανοιχτα! Ολα ειναι προϊών σκευωριας. Ετσι ευκολα δεν πτωχευον κρατη ή πεφτουν εξω οικονομιες. Πως γιναν ξαφνικα τοσο "νταήδες" οι Γερμανοι? Μας εχουν στρωσει το δρομο με παγιδες μηπως κι εμεις τωρα χορευουμε?
    Για να δουμε ομως, τα στοιχεια της φυσης, σεισμοι, πλυμηρες, η παγκοσμια ειρηνη, οι Ρωσοι, τα πυρηνικα τους, συμφωνουν μαζι τους, ας πουμε σε βαθος 5 ετων? Τον Θεο τον υπολογιζουν οι δηλωμενοι 41-49% ΑΓΝΩΣΤΗΚΙΣΤΕΣ/ΑΘΕΟΙ? Η μηπως θα τους δουμε αυτους τους Βαρβαρους Αθεους Αλλαζωνες να παρακαλανε γονατιστοι εν μια νυκτι? Γιατι τοση απελπισια στη Γερμανια να μας πουλησουν γρηγορα εδω στην Ελλαδα? Γιατι βιαζωνται?
    Ποιο τρενο εχουν χασει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το κακό ξεκίνησε το 81. Αυτός ο -σκατά στο λάκκο του- εκμαύλισε συνειδήσεις και μας οδήγησε στο σημερινό χάλι. Σίγουρα φταίνε και όσοι τον πίστεψαν, αλλά εύκολα πλανάσαι από τις σειρήνες... Ο άνθρωπος ήταν ταλέντο. Ανδρέας ο Λαοπλάνος θα μείνει στην ιστορία. Τώρα και το γιουσουφάκι πέτυχε κάτι παρόμοιο ("λεφτά υπάρχουν") αλλά στην περίπτωσή του το ψέμμα είχε κοντά ποδάρια. Δεν αργεί η ώρα της Επανάστασης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλα τον ελεγε Σουσαμη τον Ααρων (Σημιτη) ο στοχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.