Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΔΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ

ΕΚΕΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ,ΕΝΩ ΕΔΩ Ο ΤΖΕΦΡΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ Σε βορειοκορεατικό δικαστήριο παραπέμπεται Αμερικανός πολίτης που κατηγορείτα...

ΕΚΕΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ,ΕΝΩ ΕΔΩ Ο ΤΖΕΦΡΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ

Σε βορειοκορεατικό δικαστήριο παραπέμπεται Αμερικανός πολίτης που κατηγορείται ότι εισήλθε παράνομα στη χώρα, όπως μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο KCNA.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πρόκειται για τον 29χρονο Αϊτζαλόν Μαχλί Γκόμες από τη Βοστόνη. «Το έγκλημά του έχει επιβεβαιωθεί», αναφέρει το πρακτορείο, χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις.
Ο άνδρας είναι πιθανόν να είναι ο Αμερικανός υπήκοος που κρατείται στη Βόρεια Κορέα από τον Ιανουάριο και φέρεται να εισήλθε στη χώρα από την Κίνα, ανέφεραν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης αξιωματούχοι της κυβέρνησης της Νότιας Κορέας.

πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
αετός για το stoxos.gr

9 σχόλια

  1. Τελεια λοιπον, ας γινουμε Βορεια Κορεα, μια απ'τις πιο φτωχες χωρες του κοσμου, με ενα τρελο δικτατορα που εχει τη μεγαλη συλλογη DVD στον κοσμο, και που εχει τους πολιτες του σε τετοια αγνοια και αποκλεισμο απ'τον εξω κοσμο που νομιζουν πως ειναι πλουσιοι ενω η Νοτια Κορεα υποφερει απο υποσιτισμο. Επισης, ειναι κομμουνιστες, και νομιζα πως δε σου αρεσε αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελεια λοιπον, ας γινουμε Βορεια Κορεα, μια απ'τις πιο φτωχες χωρες του κοσμου, με ενα τρελο δικτατορα που εχει τη μεγαλη συλλογη DVD στον κοσμο, και που εχει τους πολιτες του σε τετοια αγνοια και αποκλεισμο απ'τον εξω κοσμο που νομιζουν πως ειναι πλουσιοι ενω η Νοτια Κορεα υποφερει απο υποσιτισμο. Επισης, ειναι κομμουνιστες, και νομιζα πως δε σου αρεσε αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξυπνακια,με το αρθρο θελει να σου δειξει οτι στη Βορειο Κορεα δεν αστειευονται με το θεμα τηs παρανομηs εισοδου στη χωρα. Εξηγει οτι ειναι αυστηροτατη σε τετοια θεματα και οχι κωλοχανειο οπωs η χωρα μαs που ειναι μπουρδελο γωνια.Προσπαθειs να πουλησειs πνευμα?
    Αυτο ομωs που αξιζει να μαθευτει ειναι οτι συνεληφθη ο πακιστανοs που ειχε βιασει μια γιαγια 80 και κατι στο Μενιδι.Το γουρουνι πηγε να το ξανακανει στην ιδια γιαγιουλα και συνεληφθη αφου κυνηγηθηκε απο τουs γειτονεs.To θεμα ειναι οτι επρεπε να του κοψουν τα αρχιδια,να του τα χωσουν στο στομα και να τον κρεμασουν απο ενα δεντρο και επειτα να ενημερωναν την αστυνομια.Αυτο θα ηταν δικαιοσυνη γι'αυτο το σκουληκι,ενω τωρα μπορει και αυριο να ειναι παλι ελευθεροs συμφωνα με τη δικαιοσυνη του μαλακα Καστανιδη.
    Spartan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΚΕΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.ΕΔΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΙΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ,ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ.ΑΣ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΧΙΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΣΤΟΧΕ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ή ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΤΙ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΗΓΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ !!! ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΤΑΝ ΦΥΛΑΚΙΖΑΝ ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΣΑΒΒΑ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑ.ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ.ΑΠΛΩΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΗΓΕΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΜΙΜΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΛΕΞΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ CIA ( ΜΠΟΝΑΝΟ-ΓΑΛΑΤΣΑΝΟ-ΑΡΑΠΑΚΗ-ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ) Ο ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΑΔΟΞΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΙΣ 20/7/1974.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΣ ΒΡΙΣΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΟΣΜΙΤΙΚΑ ΑΣ ..ΑΣ...ΑΣ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στη Βορεια Κορεα πεφτει σφαιρα αν δεν αρεσει η μουτσουνα σου στον Κιμ Τζονγκ Ιλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελεια λοιπον, ας γινουμε Βορεια Κορεα MPRAVO THELI I POUTANA NA KRIFTI DEN TIN AFINI I HARA. MA ISE KE POLI ILITHIO S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάλλον ξεχνάτε κάτι βασικό όλοι σας. Η Βόρεια Κορέα απέχει μακράν του να είναι τόπος προσέλκυσης μεταναστών (παράνομων ή μη). Πέρα του ότι είναι ίσως το πιο καταπιεστικό καθεστώς στη γη αυτήν τη στιγμή, ο λαός της πεινάει στην κυριολεξία (υποσιτίζεται) ως αποτέλεσμα των πολιτικών επιλογών του καθεστώτος.
    Προφανώς ουδείς εισέρχεται στη χώρα αυτή για να δουλέψει. Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα έμπαινε κάποιος είναι για κατασκοπεία ή σαμποτάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.