Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ''ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ'' ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ''ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ''

TΕΤΟΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΤΣΑΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες αλεπάλληλων άνανδρων χτυπημάτων τόσο από το κ...


TΕΤΟΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΤΣΑΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ


Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες αλεπάλληλων άνανδρων χτυπημάτων τόσο από το κράτος, όσο και από το παρακράτος.

Μετά τις άθλιες εξαγγελίες του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ και τη στόχευση της Χρυσής Αυγής και όλων όσων αντιστέκονται, τις 29 παράνομες προσαγωγές στον Άγιο Παντελεήμονα, τη 15ημερη ταλαιπωρία του εκδότη του Στόχου Σάββα Χατζηπαρασκευά από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και τις φυλακές Ναυπλίου, το πρωτοφανές περιστατικό της έρευνας παρουσία εισαγγελέα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής κα τις φυλακίσεις για μοίρασμα φυλαδίων στα Χανιά σειρά είχαν τα γραφεία της επί της οδού Σωκράτους όπου ισχυρότατη έκρηξη προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές και από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα παρά μόνον τραυματισμοί περαστικών.

Οι ''Ανένταχτοι Πατριώτες'' εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής και να ξέρουν πως σε αυτό τον πόλεμο δεν είναι μόνοι.

Είναι ολοφάνερο πως προσπαθούν να κάμψουν το ηθικό μας και να μας αναγκάσουν να δράσουμε εν θερμώ. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να φερθούμε αφελώς αλλά να ξέρουν οι εχθροί μας ότι τέτοια χτυπήματα ατσαλώνουν την αποφασιστικότητά μας.

4 σχόλια

  1. OΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΤΣΑΛΙΝΗ ΓΡΟΘΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας βγαλουμε μερικα συμπερασματα.Το τερας της ιουδαιας τρεμει μονο στην σκεψη εδω στην Ελλαδα αλλα και σε ολο τον κοσμο την εξαπλωση του Εθνικοσοσιαλισμου και του αντισιωνισμου.Ολα τα σκυλια τους επισης[φιλελευθεροι "δημοκρατες",αναρχοκομμουνιστες] τρεχουν να τους συμπαρασταθουν αλλα και επισης στην ιδια τους την υπαρξη γιατι ο χρονος τους τελειωνει.Οι αλλοι της ρηξης και της ανατροπης και ολοι τους οι υπηρετες[καναλια,ιστοσελιδες κτλ]φοβουνται περισσοτερο απ ολους και αγωνιζονται για τον ολοκληρωτισμο του σιωνιστικου εκτρωματος παραπανω και απ τους ιδιους τους "εκλεκτους".Το χρημα ανατρεπεται και καταργειται απ το αιμα.Οταν λοιπον τα πραγματα χειροτερεψουν,τοσο το καλυτερο για μας οπως ειχε πει ο εβραιος ο λενιν.Και οταν αποκτησει δυναμη η κοσμοβιοθεωρια του αιματος και της τιμης και επικρατησουν τα Σπαρτιατικα εθνικοσοσιαλιστικα ιδεωδη,οταν γινουν πραγματικοτητα στον σημερινο κοσμο οι φιλοσοφιες του Πλατωνα,Αριστοτελη,Σωκρατη,Ηρακλειτου,Ισοκρατη,Περικλη Γιαννοπουλου,Ιωνα Δραγουμη,Νιτσε,Ιουλιου εβολα,Οσβαλντ Σπεγκλερ και πολλων αλλων,οταν αρχισουν οι Ελληνες με πιστη στην Χρυση Αυγη τον απελευθερωτικο αγωνα απ τα σιωνιστικα,φιλελευθερα,κομμουνιστικα δεσμα θα την πληρωσουν τα παιδια η τα εγγονια των εχθρων μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδια, εσεις να ειστε καλα κι απο τουβλα και μπετα στην Ελλαδα, να φαν κι οι κοτες!

    Δειτε λιγο αυτο, δεν ξερω αν επεσε στην αντιληψη σας:
    ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΓΑΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ κατα τον Jerzy Buzek Προεδρο του Ευρωπαϊκου κοινοβουλιου!

    Τι θα κανουν τωρα τα αφεντικα των αναρχικων και τα πασοκια θα στειλουν υβριστικεσ επιστολες αλλα Παγκαλος στην Ευρωπαϊκη ενωση να τους που κι αυτους ηλιθιους και θα στειλουν τους "αναρχικους" να βαλουν βομβα στο γραφειο του Προεδρου του Κοινοβουλιου?

    http://eoniaellhnikhpisti.blogspot.com/2010/03/blog-post_7651.html

    Απο το link:

    Στο ευρωκοινοβούλιο ηδη εχει γινει καταγγελία και εκδικαζεται η υπόθεση για την παράνομη απόδοση ''ιθαγενειας'' στους λαθρομετανάστες, για κατάχρηση κοινοτικού χρήματος όπως και την μη τήρηση κοινοτικού δικαίου.


    Ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Jerzy Buzek
    http://www.facebook.com/JerzyBuzek?ref=nf
    είναι ''έξαλλος'' που η Ελλάδα, μεσω της κυβερνήσεως, ΔΕΝ ενημέρωσε καν για αυτό το νομοσχέδιο που παραβιάζει ρητως τη συνθήκη της Ε.Ε. με το να δινει αφειδώς την ιθαγένεια και χωρίς τις ''επιφυλαξεις'' που αναφερει η συνθήκη της Λισαβόνας.
    Επίσης, αναφέρουν πως οι λαθρομεταναστες στην Ελλάδα είναι άνω των 3.000.000 και ουσιαστικά δίνουμε ''διαβατήριο'' για την Ευρώπη στον κάθε εισβολέα χωρίς την ΕΓΚΡΙΣΗ της Ε.Ε. και θα έχουμε ''περιπέτειες''...

    Καλη δυναμη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PROKEITE GIA TO GNWSTO PARAKRATOS ARISTERHS PROELEYSHS POY EXEI SXESH KAI ME TON XRYSOXOIDH! THA GELASEI OMWS KALA AYTOS POY THA GELASEI TELEYTAIOS! SE AYTH TH XWRA XRONIA TWRA BASILEYOYN TA ANTHELLHNIKA SAPROFYTA! ELLAS -STRATOS -ETHNIKISMOS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.