Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ! ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"!

19 σχόλια

  1. χυσοχοϊδη-κοεμτζογλου, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Syrhza Perase h Bomba!!! O YPOURGOS PROSTASIAS TOU ARISTEROU KAI METANASTH POLITH TI LEEI GIA OLA AUTA?
    ELLHNES AUTOPROSTATEUTHTE KAI EPITE8HTE TWRA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010
    ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΝΔΡΗ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ



    ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙΔΩΝ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ.ΠΟ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ, ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδια εσεις να ειστε καλα, απο μπετα κι απο τουβλα στην Ελλαδα να φαν κι οι κοτες! :)

    Κοιταξτε λιγο αυτο!

    Απο το link:

    http://eoniaellhnikhpisti.blogspot.com/2010/03/blog-post_7651.html

    Στο ευρωκοινοβούλιο ηδη εχει γινει καταγγελία και εκδικαζεται η υπόθεση για την παράνομη απόδοση ''ιθαγενειας'' στους λαθρομετανάστες, για κατάχρηση κοινοτικού χρήματος όπως και την μη τήρηση κοινοτικού δικαίου.

    Ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Jerzy Buzek
    (http://www.facebook.com/JerzyBuzek?ref=nf)
    είναι ''έξαλλος'' που η Ελλάδα, μεσω της κυβερνήσεως, ΔΕΝ ενημέρωσε καν για αυτό το νομοσχέδιο που παραβιάζει ρητως τη συνθήκη της Ε.Ε. με το να δινει αφειδώς την ιθαγένεια και χωρίς τις ''επιφυλαξεις'' που αναφερει η συνθήκη της Λισαβόνας.
    Επίσης, αναφέρουν πως οι λαθρομεταναστες στην Ελλάδα είναι άνω των 3.000.000 και ουσιαστικά δίνουμε ''διαβατήριο'' για την Ευρώπη στον κάθε εισβολέα χωρίς την ΕΓΚΡΙΣΗ της Ε.Ε. και θα έχουμε ''περιπέτειες''...

    Καλή δύναμη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αξιώτιμοι κυρίες και κύριοι,
    Πραγματικοί Πατριώτες!
    Ζούσα 40 χρόνια στο εξωτερικό και
    τώρα που ξαναγείρισα στην Πατρίδα μου
    δυστυχώς αυτό πού βλέπω πολύ με
    προβληματίζει.. Δυστυχώς ξαναλέω
    εδώ έχει γίνει μόδα: Κάθε αριστερός
    ευπρόσδεκτος,καλός, ταπεινός, προο-
    δευτικός και μή συμμαζεύεται.
    Ενώ αυτοί που αγωνίστηκαν γιαυτόν τον
    Τόπο να μείνει η ΕΛΛΑΔΑ των Ελλήνων
    θεωρούνται ό...τι το κακό μπορεί να
    φαντασθεί κανείς.
    Ν Τ Ρ Ο Π Η έως αφαντάστου σημείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και παρόλα αυτά, οι ειδήσεις υποβάθμισαν το θέμα κάνοντας μία απλή αναφορά, χαρακτηρίζοντας την Χρυσή Αυγή σαν "οργάνωση"! Αυτή είναι η Δημοκρατία τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει ξεφύγει τελείως η κατάσταση και φοβάμαι ότι από τις προβοκάτσιες του Συστήματος μη γίνει κανένα κακό και το φορτώσουν στους Πατριώτες όλων των αποχρώσεων με αποτέλεσμα να μην τολμάμε να μιλάμε στο κόσμο σε μια εποχή που θα πρέπει κάποιοι να βγούνε μπροστά.

    Η χρεωκοπία και καταστροφή της Ελλάδος είναι θέμα μηνών. Πρέπει να επιδειχθεί ψυχραιμία από όλες τις πατριωτικές κινήσεις. Θα έρθει ο καιρός που θα λογαριαστούμε με όλους αυτούς... αλλά θέλει ακόμη χρόνο για να μας στηρίξει ο Λαός στην Αντεπίθεση μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλη Δυναμη και καλο κουραγιο!

    Καποιες φορες τα πραγματα ειναι πασιφανεστατα. Δεν υπαρχει ιχνος αμφισβητησης ακομα και αν βλεπουμε κατι εντελως διαφορετικο. Εγω δεν θα στοχοποιουσα την γνωστη αναρχοσυμμορια γιατι κατι τετοιο θα ηταν πολυ ευκολο για καποιους. Απλα θα αναλυσω λιγο διαφορετικα -το καταδικαστεο συμβαν- προς την κοινη λογικη.. Και θα προειδοποιησω ξανα πως οι προβοκατσιες δεν εχουν αρχισει ακομα.

    Ποσο απεχει απο την πραγματικοτητα αραγε, το φανταστικο σεναριο μυστικων υπηρεσιων, που εχουν ως απωτερο σκοπο την οριστικη παυση της Χ.Α? Μα με ποιον τροπο ισως καποιοι αναρωτηθουν.. Φυσικα το αυτονοητο για την κοινη λογικη αντιστοιχει στην λεξη αντιποινα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Ειναι πολυ πιθανο να δημιουργηθει ολοκληρο μπαραζ επιθεσεων ειτε στους φαινομενικα ενοχους, ειτε σε αντιστοιχα γραφεια ειτε σε περιοχες λαθραιων.. Θεωρητικα παντοτε αυτο θα εχει ως αποτελεσμα τα αιτια ωστε να κλεισει μια για παντα η υποθεση Χ.Α. Να σας θυμισω συνελληνες την χειροβομβιδα που δεν μπορεσε να διαπερασει το τζαμι και εσκασε εξω απο το κτηριο πριν καποιους μηνες σε ενα αυτοσχεδιο τζαμι στην Αθηνα. Να σας θυμισω την στημενη προβοκατσια με την εφημεριδα του στοχου στο μνημειο..Και προσφατως την αδικη καταδικη των παιδιων απο την Κρητη.. Ολα σκευωριες Ολα πλεκτανη Ολα εχουν κοινο σκοπο..

    ΑΕΝΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σάββα, Δήμητρα το παρακάτω προς αλληλεγγύη για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:

    Είναι ευνόητο ότι καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας και αντικοινωνικής συμπεριφοράς όπως η τοποθέτηση βόμβας στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην οδό Σωκράτους. Δυστυχώς, τέτοια φαινόμενα θα απαντώνται όλο και πιο συχνά όταν το ίδιο το κυβερνείο αλληθωρίζει έμπροσθεν των "ορισμένων δόσεων βίας" όπως ορίζουν οι "επαναστάτες" της Αυγής του δημοσιογραφικού οργάνου του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, προκειμένου να μεταλλαχθεί η κοινωνία όπως οι ίδιοι την ονειρεύονται.

    Είναι προφανές ότι το αλλοτριωμένο εθνομηδενιστικό, μεταμαρξιστικό καθεστώς εδράζεται από τη μία πάνω στην ξεπερασμένη μαρξιστική λογική ώστε να δώσει το απαραίτητο ιδεολογικό βάθος, ενώ από την άλλη καταφεύγει σε δοκιμασμένες συνταγές τρομοκράτησης οι οποίες είναι προσφιλείς στον αναρχο-αριστερό τραμπουκισμό. Δεν κρίνω σκόπιμο να αναλύσω επί του παρόντος την παρά φύσιν συμμαχία με τον καθεαυτό νεοταξικό βραχίονα των μεγαλοτραπεζιτών που κινεί στην ουσία όλα τα νήματα (συμπεριλαμβανομένων και των χρησίμων ηλιθίων της νεοταξικής αριστεράς).

    Θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο θα παραλύσουν όχι μόνον πάσα αντίσταση αλλά και πάσα σκέψη αντίστασης. Οι πληρωμένοι έπιασαν δουλειά για τα καλά διότι τα αφεντικά των γνωρίζουν ότι ο ελληνικός λαός άρχεται αφυπνούμενος. Κατά συνέπεια, έκριναν ότι τώρα είναι η στιγμή να καταπνιγεί το όποιο πραγματικό πατριωτικό λαϊκό κίνημα εν τηι γενέσηι του.

    Επειδή όμως πλανώνται πλάνην οικτρά, θα πάρουν σύντομα τις απαντήσεις των. Το παρόν μπλογκ δηλώνει αλληλέγγυο στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όχι επειδή είμεθα χρυσαυγίτες, αλλά επειδή το πρέπον χρει δηλούται. Ο αντίπαλος είναι συγκεκριμένος και πανούργος και πρέπει να αντιμετωπισθεί με απώτερο σκοπό την ήττα του. Οι καιροί ου μενετοί.

    http://lalei-kairia.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. EEE XMMM ..Brwmaei h Istoria auth...GIA RWTHSTE TON XRYSOXOIDH!!!
    MHPOS LEW MHPOS EXOUME KAINOURIA "KRATIKA" METRA GIA NA "APALAGOUME" APO TOUS PATRIWTES ELLHNES?
    A B

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΝΩΛΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ,φιλε μου,ξερω οτι με παρακολουθεις,κατοπιν εντολων και πριν τον ερχομο του Προποτζη στην εξουσια..
    Προτεινω στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,να αφηση τους Ελληνολεβεντικους τσαμπουκαδες και να ακολουθηση την Σιτσιλιανικη μεθοδο!Αυτη που εξαφανιζη εναν μαρτυρα,
    πετωντας τον μεσα σε σκουπιδιαρικο του Δημου σε πληρη λειτουργια!!
    Ειναι η μονη μεθοδος που μπορει να αντιμετωπιση ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΙΟΥΣ!!!Παρακρατικους και μη...
    Κατα τα αλλα,αγαπω τον ΧΡΥΣΟΑΡΧΙΔΗ και το αφεντικο του οσο μπορει μια ΚΟΜΠΡΑ να αγαπηση το θυμα της.
    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,δεν προκειται να εγκαταλειψη τον καλο αγωνα.Αν και διαφωνω μαζι της μερικως,της ευχομαι ολοψυχα ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και εδω ειμαστε για να την στηριξουμε.
    ΗΘΙΚΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

    "Χ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απο τιs φωτογραφιεs συμπεραινει κανειs οτι η ενταση ηταν αρκετα δυνατη.Πρεπει να σκεφτομαστε σοβαρα οτι τετοιου ειδουs ενεργειεs δεν μπορει να ειναι αποτελεσμα απλων αναρχικων αλλα μαλλον κινησειs παρακρατικων η' καλυτερα κρατικων ομαδων που σκοπο εχουν να τρομοκρατησουν τιs οποιεs φωνεs αντιστασηs εχουν απομεινει μπροστα στο ξεπουλημα τηs πατριδαs μαs απο τα σκουληκια πασοκουs και νεοδημοκρατεs.
    spartan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αδέλφια κουράγιο . Είμαστε μαζί σας. Το άδικο δεν ευλογείταικαι δεν το θέλει ούτε ο θεός. Νικητής πάντα είναι ο δυνατός και γιαυτό εναντιώνονται οι αδύναμοι , οι δειλοί.
    Ερχόμαστε και είμαστε χιλιάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ..ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ παρουσία όλων των σκουληκιών που το στηριξαν ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ

    7μμ νομικη

    http://fopp2009.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο "Spartan" έχει απόλυτο δίκιο. Η υπόθεση "βρωμάει" πρακτοριλίκι από μίλια μακρυά. Είναι "ηλίου" φαεινότερον" ότι πίσω από τους αναρχοάπλυτους κοπρίτες κρύβονται διάφορες "υπηρεσίες" ημεδαπές και αλλοδαπές σε αγαστή συνεργασία με τους προσκυνημένους πολιτικάντηδες. Θαρσείτε αδέλφια. Όπως κάποτε νικήσαμε τον μαύρο και τον κοκκινο φασισμό, ήλθε η ώρα να νικήσουμε και τον πράσινο του Τσάντ-Μινέικο bravo giorgos.(βάλε και το Παπανδρέου δίπλα για να "ακούγεται" και λίγο .... ελληνικό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΦΑΠΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ. ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΥΑΙΝΕΣ ΕΤΣΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ. ΤΟ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΞΟΥΘΕΝΩΝΟΥΝ, ΤΟ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠOΦΑΣΙΣΜΕΝΑ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ. ΚΤΥΠΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΖΑΛΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

    ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ.
    ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΟΡΝΟΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΙΘΑΓΕΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.

    ΕΧΘΡΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΞΩ. EXETE NA KANETE ME AΡIΣTA ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ, EΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΦΟΥΡΛΗ - ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΝΤΟΣ. ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΠΛΕΣ Ή ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ.

    ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΞΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΕΡΑΝΕ ΣΑΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΛΑΘΡΟ. ΕΝΩ ΑΠ´ΕΞΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΣΑΡΚΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΑΙΟ ΜΙΑ ΠΑΝΟΠΛΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙΧ ΘΑ ΟΡΜΗΣΟΥΝ.

    ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ.

    Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ. ΣΤΕΡΕΨΕ Η ΚΛΕΨΥΘΡΑ.

    ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΧΑΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ, ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ, ΔΙΧΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ, ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ. Ο ΛΑΟΣ ΡΟΧΑΛΙΖΕΙ.
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΥΠΟΓΕΙΩΣ.

    ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ, ΥΛΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΤΟ ΙΝDYMEDIA. ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ, ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΟ.

    Η ΚΥΡΙΑ ΙΔΕΑ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, DECONSTRUCTION, ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ/ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ( Π.Χ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ (Π.Χ ΤΟ ΑΦΥΣΙΚΟ). ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ, ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ.

    ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΤΟ 1999 ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΕΝΑΣ ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΑ ΕΞΗΣ.
    '῾ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΘΕΣΜΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΣ, Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ''

    ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ.
    ῾῾ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΛΑ῾ .... ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ.

    Η ΦΥΣΗ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ, Η ΣΟΦΙΑ, Η ΠΟΝΗΡΙΑ, ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ. ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ

    Ο ΠΑΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Κ' έξαφνα μέσα σε όλα,
    σε μία ώρα μυστηριακή, του απίστευτου γεννήτρα,
    σπαθάρης νιος τριγυριστής ανοιχτομμάτης ήρθε
    και βρέθηκε σε ξαφνική, σε αλλότριαν όψη αγνάντια,
    κ' έβγαλε μια στριγγιά φωνή, και τρέξαν όλοι. Βλεπουν."


    Ο Ελληνάρας, βρήκε φωνή. Βλέπει! Τα νεοταξίτικα φερέφωνα άρχισαν να τρέμουν. Το παρακράτος των αντιεξουCIAστών και των κουκουλοφόρων δε είναι πλέον αρκετό να σταματήσει τον χείμαρρο που παρασέρνει τον σοφό μηχανισμό αλλοτρίωσης της εθνικής μας ταυτότητας. Οι δημόσιοι διανοούμενοι, τα εγκεκριμένα κόμματα, οι γενίτσαροι του αμερικανισμού, όλοι οι νεοταξίτες λακέδες ανησύχησαν. Κάτι πρέπει να γίνει!

    Η ένοια του Εθνους πρέπει να κατεδαφισθεί. .....

    http://tabouri.blogspot.com/

    Κουράγιο.
    Τώρα χρειάζεται να ενωθούμε όλοι οι Ελληνες.
    Αυτή την στιγμή ποιός θα σκεφτεί το κόμμα εκτός από τον προδότη; Καλούμε όλους τους αγνούς Ελληνες πατριώτες εντός και εκτός Ελλάδος. Ας ενωθούμε αδέλφια ενάντια στην αφανισή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Iσλαμικές οργανώσεις εκπαιδεύουν Έλληνες τρομοκράτες! - Διάβημα σε Συρία, Λίβανο, Παλαιστίνιους
    21-03-2010 17:53:55
    Tην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικό Αγώνα» δείχνει η νιτρική αμμωνία που χρησιμοποιήθηκε στους δύο ωρολογιακούς μηχανισμούς που εξερράγησαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής την Παρασκευή το πρωί και έξω από το τμήμα Μεταγωγών το Σάββατο το μεσημέρι.
    Ο μηχανισμός στο τμήμα Μεταγωγών εκτιμάται ότι περιείχε 8 κιλά εκρηκτικής ύλης, όμως το ωστικό κύμα της έκρηξης εκτονώθηκε καθώς η έκρηξη έγινε σε ανοιχτό χώρο και παράλληλα σε αγωγό της ΕΥΔΑΠ.

    Η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για κλιμάκωση που συνδέεται με πιθανό κύμα εκδίκησης για τον Λάμπρο Φούντα, αλλά και από την επιθυμία των τρομοκρατών να φανεί ότι "δεν τους ακουμπάνε" και μπορούν να δρουν όπως και πριν.

    Ο μηχανισμός στο Μεταγωγών έγινε αντιληπτός από το φρουρό ενώ υπήρξαν και δύο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα κι έτσι δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά μόνο ζημιές.

    Σήμερα η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δημοσιεύει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ισλαμικές οργανώσεις όπως η Χεσμπολάχ, εκπαιδεύουν Έλληνες τρομοκράτες, βάσει πληροφοριών που έχουν οι ισραηλινές και οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.

    Ντοκουμέντα για την εκπαίδευση αυτή δόθηκαν την περασμένη εβδομάδα σε στέλεχος του υπουργείου Εξωτερικών που ταξίδεψε στο Ισραήλ για το λόγο αυτό.

    Εν συνεχεία το υπουργείο Εξωτερικών προχώρησε σε διαβήματα στην Συρία, Λίβανο και την Παλιστινιακή Αρχή για την υποστήριξη που παρέχεται στους Έλληνες τρομοκράτες!

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    Νομίζω ότι δεν χρειάζεται παραπάνω σχόλια και εξηγείται και η αγάπη που τρέφουν τα αναρχοαπόβλητα με τις μαντήλες...

    Ιωάννης.

    Να είστε καλά όλοι και καλή δύναμη σε κάθε Έλληνα που αγωνίζεται.

    (Δεν μπορώ να συνδεθώ κανονικά καθώς βρίσκομαι σε χώρα του υπαρκτού σοσιαλιστικού παραδείσου όπου μπλογκς και αλλες τέτοιες επικίνδυνες ελευθερίες είναι απαγορευμένες... Επίσης και η σελίδα του Στόχου είναι μερικώς προσβάσιμη...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σε 3.000 υπολογίζονται από την Ελληνική Αστυνομία οι Αλβανοί που διαθέτουν παρανόμως όπλα τύπου καλάσνικοφ.
    Την εφιαλτική αυτή διαπίστωση αποκάλυψε στο «ΘΕΜΑ» από «πηγή» του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει πόσο δύσκολη είναι η αστυνόμευση στην Ελλάδα του 2010 και πόσο ραγδαία αναπτύσσεται το οργανωμένο έγκλημα...


    Σύνταγμα και Ιθαγένεια.
    Μ. Τραινός
    http://tiresias-press.blogspot.com/2010/02/blog-post_8547.html


    Κοκτέιλ τοξικών σε νερό και αέρα
    http://tiresias-press.blogspot.com/2009/11/blog-post_17.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.