Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΛΑΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ....

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Καλοστημένη παράσταση παρακολούθησε ο λαός του Ηρακλείου για άλ...

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Καλοστημένη παράσταση παρακολούθησε ο λαός του Ηρακλείου για άλλη μια φορά με την χθεσινή επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου υπό τον Δ. Ρέππα. Επαναλήφθηκε το γνώριμο πια σκηνικό που εδώ και τριάντα χρόνια παίζεται στην πλάτη του κρητικού λαού. Οι κυβερνήσεις του πολιτικού καθεστώτος ΠΑΣΟΚ-ΝΔ εξαγγέλλουν ξανά και ξανά έργα υποδομής που παραμένουν πάντα λόγια κοροϊδίας.
Ο Βόρειος Οδικός Άξονας, ο Νότιος Οδικός Άξονας, οι Οδικοί Άξονες Βορρά-Νότου και το Διεθνές Αεροδρόμιο Καστελίου είναι κάποια μόνο από τα μεγάλα έργα που η Κρήτη έχει άμεση ανάγκη αλλά παραμένουν επί μια τριακονταετία στα χαρτιά και τα λόγια των κυβερνήσεων. Η οικονομική ανάπτυξη, ο τουρισμός, η βιομηχανική και γεωργική παραγωγή της Κρήτης χρειάζονται σημαντικά έργα υποδομής. Αντί αυτών όμως το μόνο που προσφέρεται άφθονα από τις κυβερνήσεις και τους τοπικούς τους εκπροσώπους είναι παχιά και ωραία λόγια, χωρίς ούτε καν ένα ορισμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των έργων.
Συνυπεύθυνοι και συνένοχοι αυτής της χρόνιας κατάστασης, που καταδικάζει την Κρήτη στην υπανάπτυξη και την καχεξία, είναι όλοι οι Κρητικοί βουλευτές των δύο κομμάτων συνδιαχείρισης της εξουσίας, όλες οι ηγεσίες των Νομαρχιών και Δήμων της Κρήτης που ελέγχονται από το σύστημα ΠΑΣΟΚ και δυστυχώς τα τοπικά Μ.Μ.Ε. που πλην ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων επιβάλλουν στην τοπική κοινωνία τον νόμο της σιωπής.
Καταγγέλλουμε το κεντρικό και τοπικό πολιτικό σύστημα για αυτή την κραυγαλέα συμπαιγνία και κοροϊδία σε βάρος του κρητικού λαού και καλούμε τον πολίτη του Ηρακλείου να καταδικάσει με την στάση και την ψήφο του όσους τον εμπαίζουν και αδιαφορούν για την Κρήτη.
Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.