Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΡΒΕΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ

''ΚΟΒΕΙ ΒΟΛΤΕΣ'' ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ Η τουρκική κορβέτα TCG BAFRA (F-505) κλάσης D'Estienne d'Orves που είχε αποπλεύσει ...

''ΚΟΒΕΙ ΒΟΛΤΕΣ'' ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η τουρκική κορβέτα TCG BAFRA (F-505) κλάσης D'Estienne d'Orves
που είχε αποπλεύσει από τον κόλπο της Σμύρνης στις 13:00 το μεσημέρι εχθές 22 Μαρτίου βρέθηκε σήμερα βόρεια και δυτικά της Σαντορίνης ακολουθώντας πορεία δυτική βόρεια δυτική.
Πιο συγκεκριμένα η τουρκική κορβέτα ακολούθησε αρχικά πορεία με βόρεια κατεύθυνση κινούμενη στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Στη συνέχεια κινήθηκε νότια κατά μήκος των τουρκικών ακτών ενώ αλλάζοντας και πάλι πορεία προς δυτικά στις 08:15 το πρωί σήμερα άρχισε να πλέει στο νότιο Αιγαίο.

Η κορβέτα βρέθηκε βόρεια και δυτικά της Σαντορίνης ακολουθώντας δυτική πορεία και παρακολουθούμενη από την κανονιοφόρο ΝΑΥΜΑΧΟΣ
.
Νότια της Μήλου κινείται αυτή την στιγμή η τουρκική κορβέτα, "κόβοντας βόλτες" ανάμεσα στα νησιά των Κυκλάδων. Στην παρακολούθησή της έχουν προστεθεί και άλλα μέσα του Π.Ν.

πηγή:defencenet
αετός για το stoxos.gr

11 σχόλια

  1. ΩΣ ΕΔΩ
    ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ
    ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥΓΚΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΩ ΣΚΙΖΩ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ ΓΑΜΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρε Αθανατοι Που ΕΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????? ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ?

    ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Και δεν ειμαι μελος της Χρυσης Αυγης για να το φωναζω.. Πουλημενα τομαρια, μας γλενταν οι βρωμοτουρκοι και εμεις ασχολουμαστε με το μ***ι της τζουλιας. Ευθυνη φερουμε ολοι. Ντρεπομαι για λογαριασμο τους, γιατι αυτοι ουτε ντρεπονται ουτε θα κατσουν να αντιμετωπισουν την κατασταση ουτε θα στειλουν τα σκατοπαιδα τους να πολεμησουν... ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠ*****ΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδια φαινεται οτι οι Τουρκοι ακουσαν το συνθημα μαs "Γιωργακη Γιωργακη γιουσουφακι" και γι'αυτο ερχονται συχνα πυκνα,μπαs και γαμησουν τσαμπα ! Εκει μαs καταντησαν Σημιτηδεs, μπουληδεs και Τζεφρυδεs. Γαμημενα πολιτικα σκουπιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εθνικισμός - Χρυσή Αυγή .
    Μόνο με στρατικοποίηση ολόκληρης της Ελλάδος μπορεί να σωθεί η χώρα , αφού πρώτα πετάξουμε στα σκουπίδια τους αλήτες πολιτικούς.
    Οι δε στρατιωτικοί , άς τιμήσουν τον όρκο τους που δεν δόθηκε στο όνομα των πολιτικών και της δημοκρατίας , αλλά στο σύμβολο του Έθνους την σημαία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως να τους κάνουμε μια ξενάγηση στον πάτο της θάλασσας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ, ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΑ.... ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΘΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΛΟΧΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην τρελαινεσται παιδια, ειμαστε σε περιοδο γεωπολιτικων ανακαταταξεων μεγαλου μεγεθους, ισως των οριστικων πριν τα μεγαλα γεγονοτα, οποτε αυτα προκυψουν. Διωχνουν σιγα σιγα απο πανω τους το φιδι οι Αεμρικανοι αφου δε μπορουν να το ταϊζουν αλλο κι αυτο προσκολαται στην Ευρωπη για να μπορει να τρεφεται οπως τρεφωταν κι απο την Αμερικη. Ποιο προσφιλης host ακομη και με την ιατρικη εννοια της λεξης ειναι οι γνωστοι μας Gau και ο νοων νοειτο. Να ψαξετε τη διαχρονικη σχεση αυτων των Gau με τους εξ ανατολας οθωμανους και πολλα θα καταλαβετε, απο απαρχης του αιωνα της βιομηχανικης εποχης.
    Λιγη υπομονη. Ενας στραιωτης πρεπει να μπορει και να περιμενει και να διαβαζει σωστα το πεδιο της μαχης. Οσοι δεν το χουν ας μην ασχολουνται.
    Αυτα τα ψοφιμια εξ ανατολων πριν καν ξεκινησουν να κανουν σοβαρη ζημια και ειδικα προς εμας θα βρουν τη παρτιδα τελειωμενη. Ετσι ειναι στημενο το γεωπολιιτκο σκηνικο, κι ετσι κι αυτοι εστρωσαν το κρεβατι τους. Αλλους πρεπει να φοβασται, που ειναι ποιο κοντα απο αυτους.
    Προς το παρων το φιδι που βρισκεται και μεσα και εξω ειδε τη παγιδα της ακυβερνησιας μας για την οποια και το ιδιο ειναι συνυπευθυνο και μας δαγκωνει να δουμε ποσο θ'αντεξουμε, για να μπορεσει να προετοιμασει τις κινησεις του προσεκτικα, ωστε να μπορεσει να μας κατσει στο σβερκο με τη μεγιστη διαρκεια. Ειναι το συστημα που εχουν. Κανεις δε κανει αγωνα για να κανεβει στη καρεκλα για λιγο και μετα να φυγει. Ολοι θελουν να μεινουν εκει για παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ! ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΕ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΑΤΖΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ? ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΘΕ ΙΔΑΝΙΚΟ, ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ(ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ? ΑΜ ΑΥΤΗ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ! ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821! ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΕΤΕΙΟ? ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ! ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ 1821 ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ '40! ΕΚΤΟΤΕ ΜΑΥΡΙΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΨΟΦΟΔΕΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΗΘΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΟΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΝΔΟΞΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ(ΒΛΕΠΕ:ΤΖΟΥΛΙΑ/ΒΙΝΤΕΟ).ΑΝ ΚΑΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΗΡΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΚΕΛ .ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΓΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ!ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΕΠΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ,ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΜΕ!

    ΛΑΜΠΡΟΣ/ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΤΑΙ ΤΗ ΣΟΥΠΑ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.