Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

ΜΟΝΟ ΟΙ... ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ! Άλλη μια απόδειξη ότι σε αυτή τη χώρα απολαμβάνουν πλήρη δικαιωμάτων και ειδ...

ΜΟΝΟ ΟΙ... ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!

Άλλη μια απόδειξη ότι σε αυτή τη χώρα απολαμβάνουν πλήρη δικαιωμάτων και ειδικού καθεστώτος ακόμη και απέναντι στο Νόμο μόνο όσοι δηλώνουν... αριστερόφρονες. Πριν λίγα λεπτά έγινε προσαγωγή του Προέδρου του Πατριωτικού Συνδέσμου, Αστέριου Χάμου, επειδή ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αυξήσεις των τιμών στα διόδια, ανακοίνωσαν ότι για 2 ώρες θα άφηναν ανοιχτές τις μπάρες των διοδίων! Μια κίνηση που δεν άρεσε καθόλου ούτε στον επικεφαλής των Αστυνομικών Δυνάμεων (πάνω απο 75 αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο) που αποφάσισε να προσάγει -για αρχή!- τον Πρόεδρο του Πατριωτικού Συνδέσμου! Όταν φυσικά το ΠΑΜΕ κλείνει τα διόδια κάθε εβδομάδα δεν έχουμε δει κανέναν επικεφαλής να παριστάνει τον "νταή". Δυο μέτρα και δυο σταθμά και στη συγκεκριμένη υπόθεση, αποδεικνύοντας ότι η ξεκάθαρα εχθρική στάση της ΕΛΑΣ απέναντι στους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές είναι πολιτική απόφαση. Για οτιδήποτε νεώτερο θα σας ενημερώσουμε...

6 σχόλια

  1. Είναι γνωστό σε όλους ότι η χώρα μας κυβερνάται από υπολύματα αποτυχημένων κουμουνιστών. Γι' αυτόν τον λόγο δεν χρειάζεται να μπαίνουμε στον κόπο να αναρωτούμεθα γιατί γίνονται τέτοιου είδους κινήσεις ενάντια στους εθνικόφρωνας της πατρίδος μας. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αυτό που θα πρέπει με επιμονή και σοφία να σκεφτόμαστε, είναι να μπορέσουμε να ξαναστείλουμε αυτά τα μοιάσματα διακοπές σε κάποιο υπέροχο νησί μας (βλ. μακρόνησος/γυάρος)!
    Ο πόλεμος για την σωτηρία της Ελλάδος έχει ξεκινήσει! Όσοι διαλέξουν τον δρόμο της μάχης πρέπει να είναι έτοιμοι για όλα. Όσοι φοβούνται ή δεν αντέχουν, ας καθήσουν στον καναπέ τους και αργότερα.. άνευ ουδεμίας αντιρήσεως να ακολουθήσουν πιστά αυτούς που θα τους ονομάσουν ξανά ήρωες απελευθερώσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλοι,το κυριο προβλημα αυτη την εποχη ακουει σε ενα ονομα: Χρυσοχοιδηs. Ειναι ο ανθρωποs που πολεμα με νυχια και δοντια τον εθνικισμο στην Ελλαδα.Ενα ποταπο ανθρωπακι που νομιζει οτι θα ξεριζωσει απο εμαs τουs εθνικιστεs την αγαπη για την πατριδα, ενα σαπιο υποκειμενο που νομιζει οτι θα παταξει την αντισταση των πατριωτων για το ξεπουλημα τηs πατριδαs.Ενα κομπλεξικο κατακαθι που δεν μπορει να δεχτει οτι ακομα και στιs μερεs αυτεs που ζουμε οτι υπαρχουν γνησιοι ελληνεs που αντιστεκονται στα σχεδια τηs συμμοριαs τουs για μια Ελλαδα χωριs Ελληνεs. Ο ξεφτιλαs αυτοs, ουτε για τα ματια του κοσμου δεν βγηκε να καταδικασει τη βομβα στα γραφεια τηs Χρυσηs Αυγηs,μαλλον θα ετριβε τα χερια του απο ικανοποιηση.Αν για παραδειγμα ειχε σκασει τιποτε στη "Κουμουνδουρου" στα παρασιτα του (Τ)συριζα η' σε κανα στεκι η' καταληψη απλυτων θα κινουσε γη και ουρανο για να βρει τον υπαιτιο. Τωρα?
    Πριν τιs εκλογεs ο ηλιθιοs ουρλιαζε για ανικανοτητα των προηγουμενων,για ανικανη αστυνομια,για εγκληματικοτητα που καλπαζει και οτι ολα θα στρωσουν μολιs αναλαβει αυτοs.Αποτελεσμα: το κεντρο τηs Αθηναs να μοιαζει με Nαιρομπι,τα οπλα να κυκλοφορουν σαν γλυφιτζουρια,βομβεs να σκανε σαν βεγγαλικα στην Ανασταση,χειροβομβιδεs να ριχνονται σαν κουφετα σε γαμο και στη μεση αυτη η θλιβερη καρικατουρα να εχει χασει τη μπαλα.
    Ευελπιστω οτι σχετικα συντομα θα μαs απαλλαξει απο την ενοχλητικη παρουσια του. Οσο για το θεμα των διοδιων σωστα γινονται αυτεs οι κινητοποιησειs απο οποιονδηποτε φορεα η' ομαδα μιαs και οι δρομοι αυτοι που εχουν βαπτιστει εθνικεs οδοι ειναι, στην καλυτερη περιπτωση καρμανιολεs.
    Spartan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ.ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΄΄ΠΑΜΕ΄΄ ΟΛΑ ΜΕΛΙ-ΓΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΤΩΡΑ..ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΩΛΟΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΕΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ
    ΑΦΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΦΤΗΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ
    ΟΤΑΝ ΠΙΑΣΗ ΚΑΠΟΥ ΦΩΤΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙΓΟΝΤΕΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΑΛΛΩΒΙΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ
    ΕΔΩ ΤΗΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΑΣ-ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΜΔΑ=ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΖΗ ΜΟΝΙΜΑ ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ
    ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΞΕΥΤΗΛΑΣ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΧΑΛΟΥ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ
    21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ

    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TELIKA PREPI NA TO PAROUME APOFASI TI THELOUME.ELLINES TO GENOS KE ELEFTHEROI; I POLITES TIS GIS KE IPODOULI. EAN EPITHIMOUME TO PROTO TOTE PREPI NA ETIMAZOMETHA PIRETODOS GIA POLEMO ME ASTINOMIA KE MAT. EAN TO DEFTERO KALOS O IPNOS TOU DIKEOU. KATHE ARGOPORIA INE IS VAROSMAS. OSO GIA TA MAT ISOS KATO APO TA KRANI NA MIN INE ELLINES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KATΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.