Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ... ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΖΗΤΑΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ! ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η... ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ Η πρωτοβουλία αλληλεγγύης στους μετανάστες με την παρουσία της βουλευτή τ...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ! ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η... ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ

Η πρωτοβουλία αλληλεγγύης στους μετανάστες με την παρουσία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ηρώς Διώτη στην οποία συμμετείχαν σύλλογοι φοιτητών Κομοτηνής, η Νεολαία Συνασπισμού και άλλες... συλλογικότητες πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης στο ένα από τα έξι στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών που υπάρχουν στο νομό της Θράκης. Σύμφωνα μάλιστα με την ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΝονθυλεύματος: "Η κατάσταση που αντιμετωπίσαμε εκεί είναι εξευτελιστική για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και κάθε μέρα απειλείται η ίδια η επιβίωσή τους. Συγκεκριμένα το κολαστήριο της Βέννα αποτελεί μία αποθήκη ανθρώπινων ψυχών, που διαβιούν σε κελιά χωρίς θέρμανση, κοιμούνται στο πάτωμα και η διατροφή τους είναι ελάχιστη. Οι στοιχειώδεις υγειονομικές συνθήκες δεν τηρούνται ούτε στο ελάχιστο. Η απαραίτητη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη έχει να τους παρασχεθεί από τον περασμένο Αύγουστο με αποτέλεσμα ο κίνδυνος επιδημιών και λοιμώξεων κάθε μέρα να κλιμακώνεται. Τρεις κρατούμενοι κάνουν απεργία πείνας ζητώντας να αφεθούν ελεύθεροι και να φύγουν πίσω στις χώρες τους. Η Βέννα αποτελεί άλλο ένα Μεσαιωνικό μπουντρούμι όπου στοιβάζονται άνθρωποι από το Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Συρία και άλλες χώρες τις Ασίας οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα διωγμένοι από τα καθεστώτα και τις συνθήκες που επικρατούσαν εκεί. για να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους στη ζωή. Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί άλλο να έχει την ανοχή μας. Ως Νεολαία Συνασπισμού καλούμε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αλλά και όλους τους φορείς σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο, να τοποθετηθούν για αυτή τη χωματερή ανθρώπων που δεν έχουν διαπράξει κανένα έγκλημα. Απαιτούμε το άμεσο κλείσιμο των κρατητηρίων της Βέννα και όλων των παράνομων κέντρων κράτησης μεταναστών τέτοιου τύπου. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο για το δικαίωμα στη ζωή και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια"! Είδατε εσείς τους τόσο... ευαίσθητους νεολαίους της Κουμουνδούρου να έχουν τρέξει για... παράσταση (σαν θίασος που είναι) συμπαράστασης σε κανέναν Έλληνα; Και βεβαίως η κυρά βουλευτίνα, οι φοιτητές και οι άλλες... συλλογικότητες έχουν κάθε δικαίωμα να αποδείξουν εμπράκτως την ευαισθησία τους. Ας πάρουν τους λαθρομετανάστες σπίτια τους για να τους παρέχουν όλες τις ανέσεις που δεν απολαμβάνουν στους χώρους κράτησης. Τι λέτε... σύντροφοι;

3 σχόλια

  1. Απο τα στρατοπεδα αυτα κατ' ευθειαν για Αφγανισταν και Σομαλια ως ευγενη προσφορα στον σκληρα δοκιμαζομενο Αμερικανικο στρατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας δωσει ο Αλαβανος μερικα απο τα τοσα ακινητα που εχει να βολευτουν καμποσοι και τους υπολοιπους ας τους παρουν στα σπιτια τους τα μελη του ΣΥΝ.
    Αλλα επειδη αρκετα πηξαμε στην μποχα και την απλυσια σ'αυτην την χωρα,να ξεβρωμισουν τωρα ολοι τους και συριζαιοι και λαθρομεταναστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kolasthrio tis Benna? ti Diaolo Ntaxaou eine? giati den tous mazebetye loipon sta grafeia sas sthn koumoundourou? i Na dwsete stous Ftwxous metanastes tin Bila tou TSIMPLA!!,KAI TOU " ALOGOMOURH"tou Kouradakh!!,Na tous dwsete kai tous mis8ous sas afou eine ftwxoi An8rwpoi,kai telos oi Syrhzaies kopeles as tous "Boh8hsoun"Seksoualika tous Ftwxous metanastes,Giati opws pane 8a mas Biasoun olous edw stin Ellada Arsenikous kai 8ylhkous!!
    ANTE SYRHZAIOI KAI SYRHZAIES PIASTE DOULEIA AMESWS.
    A Vyzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.