Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ... ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ!

... ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ! Έπέτειος Αυτονομιακού Αγώνα Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 11:30 όλοι στο κάλεσμα...

...
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ!



Έπέτειος Αυτονομιακού Αγώνα Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 11:30 όλοι στο κάλεσμα των ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση (πίσω από την πλατεία Κολοκοτρώνη) και στην πορεία που θα ακολουθήσει για την επίσημη κατάθεση Στεφάνου στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου.

1 σχόλιο

  1. ας κανουμε μια απλη περιγραφη των συνθηκων που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στην ιερη μας γη και ας κρατησουμε σαν δεδομενα τα εξης.εκατομμυρια λαθρομεταναστες με ζωωδη και ανθελληνικα ενστικτα{αλβανοι αραπηδες ασιατες εβραιοι γυφτοι κτλ}εκατομμυρια γραικυλων νεοελληνων οι οποιοι εχουν αναγαγει σαν υψιστο ιδανικο το φτηνο τομαρι τους και το συμφερον τους και σαν θεο τους το χρημα και ειναι ικανοι γι αυτο η απλα για μια προσωπικη εχθρα που εχουν με καποιον αλλο ελληνα να προδωσουν αυτον η το εθνος.τα σκυλια οι αριστεροι αν και οι περισσοτεροι ειναι απλως βλακες και καραγκιοζηδες αγωνιζονται κατα της ελλαδας με τη διαφορα απ τα αλλα ξεπουλημενα κομματα πως αυτοι δεν πουλανε πατριωτισμο η φιλοπατρια οπως κανει για παραδειγμα η "ακροδεξια" του καραντζαφερη.η νεολαια μας η μαχιμη ειναι εκτος πραγματικοτητας και ασχολειται με γηπεδα και υποκοσμο η με οτιδηποτε αλλο γιατι εχουμε γεμισει και με ελληνοπουλα φλωρους και καρπαζοεισπρακτορες.εκει οπου επρεπε να υπαρχει υγεια τολμη αρετη και ανιδιοτελεια{στρατος αστυνομια εκκλησια νοσοκομεια κτλ}υπαρχει σαπιλα βρωμα και προδοτικοι δαχτυλοι.αν ξεκινουσε πολεμος και ξεκινουσαμε για το μετωπο θα μας ειχαν φαει οι λαθρομεταναστες και οι κομμουνιστες{προδοτες}πριν δουμε το εξωτερικο εχθρο και θα μας βιαζαν τις γυναικες και τα παιδια.μην ελπιζουμε σε θαυματα.αν δεν αγωνιστουν οι ελληνες με τον οργανωμενο εθνικισμο της χρυσης αυγης εχουμε τελειωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.