Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΒΡΩΜΑΣ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΡΕ ΜΗΠΩΣ... ΑΕΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΛΙΑΚΟΣ; Θυμάστε τη μάζωξη που είχε προαναγγελθεί για σήμερα στη Στοά Βιβλίου και για την οποία σας είχαμε ενημερώσει...

ΡΕ ΜΗΠΩΣ... ΑΕΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΛΙΑΚΟΣ;

Θυμάστε τη μάζωξη που είχε προαναγγελθεί για σήμερα στη Στοά Βιβλίου και για την οποία σας είχαμε ενημερώσει ΕΔΩ;

Σήμερα ο Λιάκος, η Πρωτονοτάριου και η παρέα του δέχτηκαν επίθεση... βρώμας στο χώρο που συνωμοτούσαν με αποτέλεσμα το θλιβερό νοεταξικό πάνηγυράκι τους να ματαιωθεί για αρκετή ώρα. Συγκεχυμένες οι πληροφορίες για την... επίθεση που εικάζεται ότι έγινε με αμπούλες βρώμας, οι οποίες διέχυσαν στον χώρο μια οσμή ίδια με τον εσωτερικό κόσμο των διοργανωτών, δημιουργώνας ίσως μια ατμόσφαιρα ιδανική για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Για το συμβάν έρευνες διεξάγει η... αντιβρωμοκρατική! Την ευθύνη δεν την έχει αναλάβει ακόμη κανεις...

9 σχόλια

  1. Tin "Eu8hnh" analambanw egw edw apo tin Souhdia!!!
    SAS EGRAPSA EX8ES OTI H SYRHZAIHKH MAZWKSH TIS PRWTONOTARIOU KL AN8ELLHNWN ,EINE MIA MAZWKSH AN8RWPINWN PERITWMMATWN= BRWMIWN DHLADH ,BRWMISE H AI8OUSA APO AUTA TA PERITTWMATA ME APOTELESMA,NA DIAKOPH AUTH H MAZWKSH,MEXREI POU PHGAN KAI PLY8HKAN KAI KSANAGHRHSAN,PANTA OMWS 8A BRWMANE OSW KAI NA PLYNWNTE DIOTI TON "ARAPH"KAI AN TON PLENEIS TO SAPOUNI SOU XALAS!!
    A Vyzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά μια στιγμή, πέρναγα από κεί και έριξα μια κλανιά, αυτό ήταν όλο, δεν πρόκειται για βρωμοκρατική ενέργεια αλλά για εφέ φασολάδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκδότη του στοχου μπορείς και να το κάνεις άρθρο

    http://www.youtube.com/watch?v=vFqhJU1f0Tk

    ΑΗΔΙΑ.... Ο μεγαλύτερος ρατσισμός που ένιωσα ποτέ στην ίδια μου τη χώρα...
    Πριν λίγες εβδομάδες προσπάθησα με άλλες λίγες χιλιάδες Ελληνες πολίτες να διαδηλώσω κατά του νομοσχεδίου για την παροχή ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες και η αστυνομία με εντολή πολιτικών δεν μας άφησαν να φτάσουμε στην Βουλή των Ελλήνων...
    Οι ίδιοι πολιτικοί επέτρεψαν σε λαθρομετανάστες, παραβιάζοντας το σύνταγμα να κάνουν συγκέντρωση σήμερα 20 Φεβρουαρίου του 2010, έξω από τη βουλή και να αποκλείσουν και τα δύο ρεύματα του δρόμου.
    Το δηλώνω και αδιαφορώ πλέον για τις όποιες συνέπειες οτι την νύχτα που θα προσπαθήσουν οι μειοδότες πολιτικοί να περάσουν το προδοτικό νομοσχέδιο που έχει σκοπό να μας αφανίσει ως έθνος, ακόμα και μόνος μου θα προσπαθήσω να εισβάλλω στο χώρο της βουλής και να παύσω τους προδότες πολιτικούς από τα καθήκοντά τους. Μου το επιτάσσει το σύνταγμα του Ελληνικού Κράτους και πάνω από όλα η συνείδησή μου.
    Για όσους έχουν αμφιβολία για το τι μας περιμένει στο μέλλον, πάρτε μία γεύση από την Ελλάδα που θέλουν να μας επιβάλλουν κάποιοι ανθελλήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπορει καποιος..να μου πει ..που μπορω..να βρω..αμπουλες βρωμας? τις χρειαζομαι επειγοντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ απόλυτα με το μύνημα του φίλου στις 20/2/10 9:02 μμ

    Ντου πλεον και οπου βγει δεν μας μένουν και πολλά περιθώρια. Μια ψυχή που είναι να βγεί ας βγεί τουλάχιστον ένδοξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριοι,
    Καλό είναι οτιδήποτε γίνεται σε βάρος του λιάκου. Το θέμα όμως δεν είναι απλώς να παρενοχλείται, αλλά διαρκώς να αμφισβητείται η ιδιότητά του ως "καθηγητή" του πανεπιστημίου Αθηνών. Παρανόμως κατέχει τη θέση αυτήν. Και την κατέχει, διότι απλώς επαναλαμβάνει αυτά που του υπαγορεύουν τα αφεντικά του να πει εναντίον του Ελληνικού Έθνους. Εδώ και χρόνια δηλητηριάζει τις ψυχές των παιδιών - και τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά και αισθητά με τους αναρχικούς/αντιεξουσιαστές/antifa κ.λπ. Το θέμα λοιπόν είναι να φύγει από τη θέση που παρανόμως κατέχει. Και ας ληφθεί, παρακαλώ, υπόψη ότι δεν τα λέω αυτά για λόγους προσωπικού συμφέροντος. Εγώ δεν θέλω να πάρω τη θέση του στη Φιλοσοφική Αθηνών, που τον ανέχεται τόσα χρόνια. Να φύγει ο λιάκος και ας μείνει η θέση αυτή κενή μέχρις ότου γενικώς να αλλάξει η ζοφερή σημερινή κατάσταση.
    Αν και το όλο θέμα παραμένει οδυνηρό για εμένα, θέλω τη φιλοξενία του χώρου σας, για να εκθέσω ορισμένα γεγονότα.

    1. Το θέμα του λιάκου παραμένει εκκρεμές, διότι δεν έχει γίνει εκτελεστή η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, βάσει της οποίας ο λιάκος οφείλει να εκπέσει στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή (από εκείνη του πρωτοβάθμιου καθηγητή που παρανόμως κατέχει).
    2. Οφείλω ακόμη μία φορά να υπογραμμίσω ότι υπεύθυνους όσων έγιναν και γίνονται θεωρώ όλο το διδακτικό προσωπικό της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Και σύμφωνα με ό,τι εγώ μπορώ τώρα πια να γνωρίζω, κορυφαίοι για την ενορχήστρωση της όλης κατάστασης, πέρα από τον αλεβιζάτο, είναι οι τρεις διαδοχικοί πρυτάνεις του πανεπιστημίου Αθηνών, Πέτρος Γέμτος, Γεώργιος Μπαμπινιώτης, Κ.Α. Δημόπουλος, φυσικά ο ήδη ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος Σβολόπουλος καθώς και η συμμορία που εδώ και δεκαετίες μεθοδεύει τη σε βάρος των Ελλήνων εθνοκάθαρση: το ΕΛΙΑΜΕΠ, το οποίο χρηματοδοτείται από τον Σόρος, και κυρίως ο ιδρυτής του, ο "ελληνο"-αμερικανός Θεόδωρο Κουλουμπή.
    3. Πρέπει να ζητηθεί η έκπτωση του λιάκου - διαδικασία στην οποία είμαι πρόθυμος να συμμετάσχω, παρά το ότι, όπως ήδη επισήμανα, δεν με ενδιαφέρει πια θέση καθηγητή στη Φιλοσοφική Σχολή. Αυτή η τελευταία όμως κανένα μέτρο δεν στέργει να πάρει εναντίον του λιάκου αυτού, που ήδη εκτείνει τη δράση του και σε χώρους πέρα από τα όρια της Παιδείας. Επιπλέον, το όλο θέμα έχει, πέρα από τα άλλα, καίρια πολιτική σημασία: "Όποιος ελέγχει το παρελθόν μπορεί και να φτιάξει -κατά τις απόψεις του- το μέλλον". Δημήτρης Μιχαλόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αειντε, σειρα εχει τωρα το κυνοβουλιο "μας", μεχρι που να μπουν οι λοχιες εκει μεσα -ευλογημενη η ημερα- ας γευτη το ερμο κι αυτο καμια αμπουλα "ευωδιας" να εξαγνιστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΠΟΥΛΑ!! ΒΡΩΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ Ο 9:02 Μ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με κλουβια αυγα δεν γινεται επανασταση.
    Λυκουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.