Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ Έντονες διαμαρτυρίες από τον κόσμο σήμερα στον εορτασμό της επετείου της επανάστασης του Ολύμπου στο Λιτόχω...

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

Έντονες διαμαρτυρίες από τον κόσμο σήμερα στον εορτασμό της επετείου της επανάστασης του Ολύμπου στο Λιτόχωρο, γιατί η κυβέρνηση απαγόρευσε στον στρατό να παρελάσει. Είναι η πρώτη φορά από τότε που εορτάζεται η επέτειος που δεν επέτρεψαν στο Στρατό να παρελάσει, ούτε καν τα πεζοπόρα τμήματα, παρόλο που ακριβώς δίπλα από το χώρο της παρέλασης βρίσκεται το στρατόπεδο "Μπαλανίκα" της 24ης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου. Η επέτειος της μεγάλης επανάστασης του Ολύμπου κατά του τουρκικού ζυγού το 1878 εορτάζεται επίσημα από τη δεκαετία του ΄60. Ο κόσμος άρχισε να διαμαρτύρεται όταν η παρέλαση βρισκόταν προς το τέλος και οι κάτοικοι αναρωτιόνταν αγανακτισμένοι, γιατί δεν παρελαύνει ο στρατός σε μια επέτειο που αφορά πολεμικούς απελευθερωτικούς αγώνες του λαού μας κατά των Τούρκων κατακτητών. Η υφυπουργός εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη που παρέστη στις... εκδηλώσεις ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, όταν ερωτήθηκε γιατί δεν επετράπη για πρώτη φορά στην επέτειο της επανάστασης του Ολύμπου να παρελάσουν ούτε καν τα πεζοπόρα στρατιωτικά τμήματα, απάντησε ότι "γίνονται περιστολές λόγω της οικονομικής κρίσης και ότι είναι απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας". Μάλιστα! Μετά την κατάργηση του όρου "Εθνική" από το υπουργείο παιδείας, την κατάργηση του υπουργείου "Μακεδονίας - Θράκης" και την απαγόρευση να παρελαύνουν τα μηχανοκίνητα τμήματα απαγορεύουν τώρα με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης και την παρέλαση των πεζοπόρων στρατιωτικών τμημάτων που δεν έχει καθόλου οικονομικό κόστος.
Πηγή: http://lefteria.blogspot.com/2010/02/blog-post_8700.html

14 σχόλια

  1. θα αναφερω μονο 3 περιστατικα απο τα πολλα που εγω προσωπικα γνωριζω τα οποια αντικατοπτριζουν απολυτα και ξεκαθαρα τι γινεται μεσα στο στρατο.το 1998 υπηρετησα το εθνος και ξεκινησα απο τις ειδικες δυναμεις.εμενα με ειχαν κοψει απο αυτο το σωμα και με ειχαν βγαλει Ι4 και στη συνεχεια με εστειλαν στο πεζικο για καποιους ξυλοδαρμους.ενταξει ας πω οτι ημουν 18 χρονων και ημουν λιγο οξυθυμος και καλα μου εκαναν.πριν λιγο καιρο συζητουσα με εναν που ειναι αξιωματικος στα ΟΥΚ και μου ειπε οτι τους εχουν και κανουν πολυ συγκεκριμενες δουλειες και τιποτα παραπανω και πως αν σε περιπτωση σηκωσουν εστω και σε κουβεντα λαβαρα εθνικιστικα θα υπαρξει παρα πολυ σοβαρο προβλημα.σημερα ειδα ενα φιλο μου πιτσιρικα και ομοιδεατη που τωρα ορκιστηκε στις ειδικες δυναμεις και μου ειπε τα εξης.τους εδωσαν 6 μερες αδεια μετα την ορκομωσια γιατι οταν εδιναν τον ορκο 35 ελληνοπουλα λιποθυμησαν.στη συνεχεια μου ειπε πως ενας αξιωματικος διεταξε και κουρεψαν το μαλλι ενος νεοσυλλεκτου και οτι εβαλε τη μαμα του που ειχε γνωριμια στο ΓΕΣ και τον πηγαν αλλου τον αξιωματικο.μου ειπε επισης οτι κοβουν παρα πολλους μαχιμους δυνατους και καλους αθλητες και κρατανε ολα τα "βουτυροπαιδα" επειδη εχουν μεσο η πολιτικο η στρατιωτικο.ολα δυστυχως ειναι σαπια και μιλαμε για τον ελληνικο στρατο που τον εχουν κανει γκομενιστικο κολλεγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΧΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΣΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝ ΕΒΑΖΕΣ ΘΕΜΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ.ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΕΎΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.ΟΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΑΦΟΥ 'ΦΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΠΑΨΑΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ο ήλιος εβασίλεψεν Ελληνά μου, εβασίλεψεν και το φεγγάρι εχάθη..." αλλά κουράγιο αδέρφια. Υπομονή και Αγώνα. Μην καταθέσετε τα όπλα. Η ώρα που θα τους κρεμάσουμε ανάποδα, δεν θ'αργήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπηρετησα στην συγκεκριμενη περιοχη το 2000 οπου και υπερηφανος πηρα μερος στην παρελαση(τοτε δεν κοστισε 10αρα)τωρα ξαφνικα στο ονομα της οικονομιας κανουν οτι θελουν και στο στρατο!! ε, οχι ρε μαγκες!παει πολυ αυτο! ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ!!ΟΥΣΤ!ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά ρε Στόχε, θα μας τρελάνεις; Κυκλοφορείς με τίτλο ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ! Τώρα όμως με λίγα λόγια γράφεις ότι πήγε εκεί κάποια υφυπουργός ονόματι Θεοδώρα Τζάκρη και οι ένοπλες δυνάμεις σταμάτησαν να βράζουν και χέστηκαν πάνω τους. Μην πεί κανείς καμία βλακεία, ότι δήθεν δεν αντέδρασαν διότι σεβάστηκαν ότι είναι κυρία και δεν ήθελαν να την προσβάλουν. Διότι έχω την εντύπωση ότι εάν αύτη η κυρία, τους έλεγε να βάλουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, και να πούν ότι πετάει ο γαιδαρος, αυτοί θα το έκαναν αμέσως! Καλά, είναι δυνατόν να διαμαρτύρονται οι κατοικοι στην κυρία Τζάκρη, που δεν παρέλασε ο Στρατός και να μην διαμαρτύρεται ο Στρατός; Πάντως ευτυχώς που ο Στρατός δεν πήρε πρωτοβουλία να εκτελέσει τους κατοίκους που διαμαρτυρήθηκαν στην κυρία Τζάκρη, θέλοντας να της δείξει ότι είναι πλήρως υποταγμένος στο κράτος. Νομίζω ότι για την κατάντια του Ελληνικού Στρατού δεν ευθύνεται ούτε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, ούτε η υφυπουργός κυρία Θεοδώρα Τζάκρη, φταίει ο ίδιος ο Στρατός. Καλά ρε παιδιά, τόσο πολύ κακιά και σκληρή γυναίκα, είναι αυτή η κυρία, ώστε ο Γιωργάκης σκέφτηκε να την αξιοποιήσει σαν υφυπουργό Εθνικής Άμυνας; Πρότυπα της είναι η Μαλντίν Ολμπράιτ, η Κοντολίζα Ράις και η Τζίπι Λίβνι; Τελικά αύτο το Έθνος μου φαίνεται είναι χειρότερο απο το Αμερικανικό και το Ισραηλινό. Διότι αυτές βγάζουν την κακία τους στους εχθρούς της πατρίδας τους. Ενώ εδώ έχουμε υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, την Ελληνίδα λεβέντισσα κυρία Θεοδώρα και δεν ξέρουμε τι θα πάθει η κακομοίρα η Ελλάδα! Κρίμα στο μυαλό της Ελληνίδας της λεβέντισσας! Κρίμα γιατί είναι νέα και όμορφη γυνάικα, πολύ κρίμα. Τι να θαυμάσει κανείς το μυαλό του Έθνους μας; Το θάρρος του Στρατού μας; Ντροπή μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΡΩΤΗΜΑ: Αν, επαναλαμβάνω αν, θεωρήσουμε σωστά τα οικονομικά αυτά μέτρα τότε γιατί στα Ιωάννινα μεταφέρθηκαν δυνάμεις από άλλα μέρη της πατρίδας μας για να παρελάσουν εκεί; Δεν είναι σπατάλη αυτό; Δεν έφταναν τόσοι στρατευμένοι εκεί; Μήπως για να καλύψουν το κενό από την απουσία μηχανοκινήτων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H ΚΥΡΙΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΘΩΣ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο O.B.L. (MONO ΠΟΥ Ο O.B.L. ΜΙΛΟΥΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.) ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΤΗΣ ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ, ΕΙΤΕ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ EINAI ΠΑΝΤΑ H ΙΔΙΑ! ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΥ ΖΩΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ. (ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ O.B.L. ΗΤΑΝ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΕΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ.) ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΕΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΕΙ ΚΑΠΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΗΣ! ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΑ, ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΛΛΑ Η ΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ! ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΗΣ! ΤΡΑΓΙΚΟ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ, ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ Η ΜΑΛΒΙΝΑ ΚΑΡΑΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλύτερα ψωμί κι ελιά , παρά το έθνος μας να λυγίσει . Οι ένοπλες δυνάμεις να αντιδράσουν στον ξεπεσμό. Με την οικονομία ασκούν πίεση στον λαό να δεχθεί όσα θέλουν να μας εξαθλιώσουν τελείως . Φτάνει πλέον . Έξω οι ξένοι . Κάτω οι ανθέλληνες και ξενόδουλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kala na pa8ete,mpravo 8eodwra,mpravo kai ston tzefry, GIA TIN KATANTIA TOU E8NOUS FTAIEI O ELLHNIKOS LAOS KAI KANENAS ALOS!! EISTE YPERBOLIKA KALOI,(AGA8OI MALON),Afou H Kybernhsh katargei ton Strato,Yperaspizwnte tous anarxikous kai fylakizoun patriwtes,kanoun Ellhnes ksenous kakopious,dolofonous ktl, GIATI LOIPON DEN YPODEXESTE TIN KA8E 8EODWRA KAI TON KA8E PASOKO YPOURGO ME KLOUBIA ABGA KAI NTOMATES TOULAXISTON,GIA NA MIN GRAPSW ME TIPOTA AGRIOKSYLA, ARRA POLI KALA NA PA8AINETE KAI AKOMA POU EISTE,SE LIGO 8A STAMATATE STIN AKRH TOU DROMOU KAI 8A SKYBETE EBLABIKA TO KEFALI OTAN PERNOUN OI LA8ROMETANASTES KAI OI TOURKOI!!
    SE TETIO LAO TETIA KYBERNHSH XREIAZETE!!
    A Vyzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν θα κάνουν το προχεδιασμένο επεισόδιο οι Τούρκοι για να περάσουν οι εθνικές υποχωρήσεις,τσακίστε τους και μην ακούτε τις εντολές που θα σας δώσουν οι προδότες ένστολοι ή πολιτικοί.Έτσι ίσως αλλάξουν τα δεδομένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΣΑΝ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ! ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ" ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΩΡΑ ΑΥΤΗ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ! ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ! ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΠΕΘΑΝΕ Η ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ! ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ! ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ! ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ! ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ "ΜΠΑΜ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ(ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΤΙΦΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ(ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ) ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ! ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ "21"! ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Περιμενω να σφαξουν σαν ζωα μερικες χιλιαδες 'ελληνες', οι βρωμεροι Ασιατες και επειτα θα κανω τον πολεμο μου.
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε παιδια δηλαδη ελεος ακου εκει δεν παρελασαν λογω οικονομικης κρισης????που τα πουλανε αυτα ρε παιδια!!!!μην παει και προβαλουμε κατι εναντιον των τουρκων που ειναι και αληθεια μαλιστα!!!!αμεσως να μας φανε οι πουστοπολιτικοι!!!!ενω ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ....ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ!!!!!Για αυτο λοιπον οι πολιτικοι της δεξιας ας αναφερουν τετοια γεγονοτα σαν το χτεσινο για να επιτραπει τουλαχιστον του χρονου η παρελαση του στρατου!!!!παντως αμα το αφησουμε του χρονου δεν θα γιορτασουμε καθολου αυτη την επετειο στον Ολυμπο και ποιος ξερει μπορει και καπου αλλου!!!!!! ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.