Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΩΝ ΟΛΜΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ... Μικροεπε ισόδια μεταξύ αστυνομικών και αντεξουσιαστών, πετροπόλεμος στα στενά της Αθήνας, συλλήψεις και π...


ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΩΝ ΟΛΜΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ...


Μικροεπεισόδια μεταξύ αστυνομικών και αντεξουσιαστών, πετροπόλεμος στα στενά της Αθήνας, συλλήψεις και προσαγωγές, συνθέτουν και το σημερινό σκηνικό στο κέντρο της πόλης, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Η συμμετοχή είναι μαζική, ενώ επί ποδός βρίσκονται και σήμερα χιλιάδες αστυνομικοί, για την αποφυγή επεισοδίων. Κλειστή αυτή την ώρα η οδός Πανεπιστημίου και η λεωφόρος Θηβών, ενώ μετ'εμποδίων γίνονται οι μετακινήσεις στο κέντρο της πόλης.

Την ίδια ώρα, δεκάδες πορείες πραγματοποιούνται προς αστυνομικά τμήματα, ενώ το πρωί συνελήφθησαν δύο μαθητές 15 και 18 ετών, καθώς πετούσαν πέτρες στο αστυνομικό τμήμα της Πατησίων. Μπαρούτι μυρίζει η κατάσταση και στο κέντρο του Πειραιά, όπου νωρίτερα συγκεντρωμένοι πέταξαν νεράντζια στην αστυνομική διεύθυνση στην πλατεία Κοραή. Εν τω μεταξύ, έξω από το γραφείο του ανακριτή Πειραιά, όπου απολογούνται οι 22 συλληφθέντες του Κερατσινίου, βρίσκονται περίπου 100 άτομα του γνωστου χωρου,εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους.

Συνεχεια εδω
egersis για το stoxos.gr

9 σχόλια

  1. Παιδομαζωμα τοτε παιδομαζωμα και τωρα,δασκαλοι και καθηγηταδες οι συγχρονοι αριστεροι κατσαπλιαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στρατιωτικός νόμος η μονη και τελευταία λύση , για να σωθεί η δημοκρατία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "δασκαλοι και καθηγηταδες οι συγχρονοι αριστεροι κατσαπλιαδες".Μορφωμενοι δηλαδη. Εσενα ποια ειναι η μορφωση σου αγορι μου; Ελα, πες μου κανα ψεμα να γελασω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @5:42
    Γελα οσο εχεις ακομη καιρο κακομοιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 7/12/09 5:42 μμ

    Ρε όλοι εσείς οι "μορφωμένοι" (μάλλον παραμορφωμένοι), γιατί δεν πάτε αλλού να παίξετε; Τι δουλειά έχετε εδώ; Εγώ μπαίνω στα μπου@#%^&λα σας; Όχι! Άντε, ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΗΛΙΘΙΕ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΕ 5:42 ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ C2; ΠΑΕΙ ΑΝΑΡΧΟΒΛΑΜΜΕΝΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΟΙ "ΚΑΘΟΔΗΓΗΜΕΝΟΙ" ΚΝΙΤΕΣ ΨΑΡΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΒΑΣ. ΤΩΡΑ - ΕΝΕΚΑ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΣΑΝ ΨΩΜΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ- ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
    ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΑΥΤΟΙ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2ο ΠΤΥΧΙΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΙΜΙΟΣ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ), ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΟΥΣ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΤΗΣ ΣΥΓΧΥΣΕΩΣ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΦΗΓΚΟΦΩΛΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΠΑΝΤΕΙΟΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΟΡΕΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ" ΤΗΣ Α' ΚΑΙ Β΄ΒΑΘΜΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΟΥΛΗΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟ 80-90. ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ,ΑΛΛΑ ΝΑΝΟΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ (ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥΣ)ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΘΕΡΑΠΟΝΤΕΣ ΕΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΙΣΤΕ ΟΣΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ 5:42.Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ...ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕ-ΜΕΓΑΛΕ...ΧΕΧΕΧΕΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο υπουργος του προ-πο και του τζοκερ ειπε οτι πρεπει να τεθει εκτος νομου η Χ.Α?Εγω λεω να τεθει εκτος νομου το συριζα και ολα τα μελη του να πληρωσουν απο την τσεπη τους για ολες τις καταστροφες που εχουν κανει τα "παιδια" τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @anonymos 11:47, Η παιδεία σου φαίνεται από την ορθογραφία σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.