Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΤΖΕΦΡΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΥΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

... ΑΠΕΜΠΟΛΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ "ΒΕΤΟ". ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΜOΡΦΩΜΑ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ"... ΧΩΡ...

...
ΑΠΕΜΠΟΛΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ "ΒΕΤΟ". ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΜOΡΦΩΜΑ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ"...

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΤΙΚΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ... ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ (ΕΠΙ ΛΕΞΗ) ΟΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕ -ΜΠΕ... ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΣΗ...

Σε καταρχήν πολιτική συμφωνία τείνει να καταλήξει το Συμβούλιο των υπουργών εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το θέμα των διαπραγματεύσεων ΕΕ - ΠΓΔΜ. Η Σουηδική προεδρία υπέβαλε σήμερα το μεσημέρι ένα κείμενο τελικών συμπερασμάτων του συμβουλίου στο οποίο αναφερόταν ότι η ΕΕ θα εξετάσει τον Μάρτιο αν πληρούνται οι συνθήκες για την έναρξη αυτών των διαπραγματεύσεων, κάτι το οποίο δεν ικανοποιούσε την ελληνική διπλωματία.
Επί του θέματος αυτού η ΕΕ εμφανίστηκε σε μεγάλο βαθμό διχασμένη με σειρά χωρών να υποστηρίζουν ότι η έναρξη των διαπραγματεύσεων αποτελεί παράγοντα σταθεροποίησης στα Βαλκάνια και ορισμένες άλλες χώρες υποστηρίζουν ότι η ΕΕ πρέπει να δείξει στάση αλληλεγγύης προς την Ελλάδα.
Μετά από μακρές διαβουλεύσεις επετεύχθη μια καταρχήν πολιτική συμφωνία η οποία σύμφωνα με όλες τις υπάρχουσες ενδείξεις ικανοποιεί την ελληνική πλευρά αφού δεν υπάρχει αναφορά περί έναρξης των διαπραγματεύσεων τον Μάρτιο. Επίσης η ελληνική πλευρά εμφανίζεται ικανοποιημένη και από το γεγονός ότι αλλάζουν οι διατυπώσεις και συνεπώς δεν τίθεται θέμα δέσμευσης της ΕΕ για έναρξη των διαπραγματεύσεων. Η καταρχήν πολιτική συμφωνία που επιτεύχθηκε σήμερα αναμένεται να λάβει σάρκα και οστά αύριο. Οι 27 θα συμφωνήσουν σε ένα κείμενο το οποίο αναμένεται να ικανοποιεί την ελληνική διπλωματία.
Ανάλογες διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν αύριο και για το θέμα της Τουρκίας όπου η ΕΕ εμφανίζεται επίσης διχασμένη με σειρά χωρών να υποστηρίζουν ότι πρέπει να σταλεί ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία, ενώ άλλες χώρες εμμένουν στη θέση ότι σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει κανένας λόγος να δοθεί ανάλογο μήνυμα.

8 σχόλια

  1. MOLIS MBOUN SKOPIANOI KAI ALBANOI STHN E.U THA PESOUN TOSA POLA LEFTA APO TON SOROS NA AGORASTOUN PERIOUSIES SE MAKEDONIA KAI HPEIRO POU THA THS XASOUME XORIS NA PESH NTOUFEKIA.DYSTIXOS KYRIOI EPTOXEPSAME KAI OI EYROPEOI GIA NA MAS DINOUN DANEIA THA DINOUME OLOKLHRES PERIOXES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν αυτη η τετραετια βγει χωρις να διαλυθει οριστικα η Ελλαδα,θα ειμαστε πολυ τυχεροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. as prosexame.
    Gia xarh ths timorias kapoion allon,eksisou anikanon,bgalame aytous pou 8a mas diamelisoun,kata entolon ton gnoston afentikon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γιατι τετραετια ?

    Λυκουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΞΕΠΟΥΛΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΜΑΚΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά, το διάβασα τρις φορες το άρθρο και δεν είδα πουθενά κάτι αρνητικό! Μήπως δεν βλέπω καλά?

    "Οι 27 θα συμφωνήσουν σε ένα κείμενο το οποίο αναμένεται να ικανοποιεί την ελληνική διπλωματία"

    "..αλλάζουν οι διατυπώσεις και συνεπώς δεν τίθεται θέμα δέσμευσης της ΕΕ για έναρξη των διαπραγματεύσεων"

    "Ανάλογες διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν αύριο και για το θέμα της Τουρκίας..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Καρδάμαινα της Κω. Το Σάββατο, Πακιστανοί φέρονται ότι χτύπησαν, έπειτα από λογομαχία μέσα στην καφετέριά του, τον πρώην κοινοτάρχη της περιοχής. Οι περίοικοι επενέβησαν, για να απομακρύνουν τους θερμόαιμους μετανάστες.

    Ένα εικοσιτετράωρο αργότερα, δέκα Πακιστανοί επιτέθηκαν με μαχαίρια σε κατοίκους που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο της προηγούμενης ημέρας, τραυματίζοντας ελαφρά δύο εξ αυτών. Τα επεισόδια γενικεύτηκαν και στο σημείο έσπευσε η αστυνομία.

    Πηγή: palmos-fm.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TOULAHISTON GIA NA VGALOUN ESTO KE TO ELAHISTO AHTITOUS OI ELLINES GIA TO SKOPIANO TO LIGOTERO POU EHOUN NA KANOUN INE NA KREMASOUN TON VRIKOLAKA MITSOTAKI O OPIOS HROSTA-I- TIN MAKROVIOTITATOU STO AIMA TON ELLINON POU ROUFA-I- TOSA HRONIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.