Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Οι Εδεσσαίοι αντιλαμβανόμενοι πλήρως τι ακριβώς επιχειρούν τα ενεργούμενα ξένων κέντρων, σηκώνονται απο τις καφετέριες και μπαίνουν στην πρα...

Οι Εδεσσαίοι αντιλαμβανόμενοι πλήρως τι ακριβώς επιχειρούν τα ενεργούμενα ξένων κέντρων, σηκώνονται απο τις καφετέριες και μπαίνουν στην πραγματικά μεγαλειώδη πορεία που πραγματοποιείται στην πόλη τους! Οι Έλληνες ενωμένοι σαν μια γροθιά δεν πρόκειται να επιτρέψουν σε ΚΑΝΕΝΑΝ να παζαρεύει τα εδάφη και την Ιστορία ΜΑΣ! Ενδεικτικό της αποφασιστικότητα ΟΛΩΝ το σύνθημα που δονεί την Έδεσσα: "ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ"!

3 σχόλια

  1. Ειμασταν ολοι εκει παρα το κρυο και οποιες αντιξοοτητες υπηρχαν με συντροφια ολους τους Ελληνες πατριωτες και την καρδια μας που χτυπαει με θερμη ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.

    ΥΓ. Παρον και ο γνωστος φαρμακοποιος εκ του ασφαλους ακολουθουσε απο την αρχη την πορεια με το πολυτελες τζιπακι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ME THN EYXH MOY ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ
    ΙΣΩΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ
    ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΡΘΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ

    +ΠΑΠΑΛΟΧΙΑΣ Ο ΕΣΧΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητιρια σε ολους τους Ελληνες Εθνικιστες που παραβρεθεικαν σημερα στην Εδεσσα κι ειδικοτερα σ'ολους αυτους που ταξιδεψαν απο μακρια για να ενωσουν τις φωνες τους και την δυναμη τους μ'εκεινες των Μακεδονων συναγωνιστων,στελνωντας το μηνυμα οτι καθε φορα,οπου και με οποιεσδηποτε συνθηκες μας καλει το καθηκον,οι Ελληνες Εθνικιστες θα δινουν παντα το παρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.