Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΑΔ ΚΑΤΑ ΙΤΑΛΙΑΣ

ΜΑΤΑΙΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ .... Μη εφαρμόσιμη στην Ελλάδα η απόφαση ΕΔΑΔ κατά Ιταλίας για τον Εσταυρωμένο λόγω της «Αρχής το...

ΜΑΤΑΙΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ....

Μη εφαρμόσιμη στην Ελλάδα η απόφαση ΕΔΑΔ κατά Ιταλίας
για τον Εσταυρωμένο λόγω της «Αρχής του δεδικασμένου» !



Τολμηρή επιστολή του Δρ. Γ. Κρίππα στον
«Συνήγορο του Πολίτη» .
ΜΑΤΑΙΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ....
Ανεφάρμοστη στην Ελλάδα η απόφαση ΕΔΑΔ κατά Ιταλίας για θρησκ. σύμβολα λόγω της «Αρχής του δεδικασμένου».

Προβληματισμός στους νομικούς κύκλους περί της νομολογιακής αντιφατικότητας του ΕΔΑΔ σχετικά με την έννοια του προσηλυτισμού:

Για την περίπτωση αυτή της Ιταλίας, θεωρεί προσηλυτισμό την απλή ανάρτηση του Εσταυρωμένου.

Αντίθετα στην περίπτωση Λαρίση κατά Ελλάδος (αποφ. 24.2.1998), θεωρεί προσηλυτισμό συγκεκριμένες πιεστικές και έντονες ενέργειες, και όχι την απλή επίδειξη φυλλαδίων ή συζητήσεις.

Διαβάστε την τολμηρή επιστολή του Δρ. Γ. Κρίππα στον «Συνήγορο του Πολίτη» για να μην προτρέξουν οι συνεργάτες του από υπερβάλλοντα ζήλο να απευθύνουν σύσταση για την αποκαθήλωση των θρησκ. Συμβόλων στην Ελλάδα και εκτεθούν!

Η συνέχεια εδώ
egersis για το stoxos.gr

12 σχόλια

  1. Ο μεγάλος υμνητής της ορθοδοξίας εβραιοςρωμαίος Ρωμανός δήλωνε "..και ο σταυρός του ιησού επεσκίασε τον ήλιο του Απόλλωνα"

    Σήμερα, το φως της αλήθειας νικά το σκότος του σταυρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επικίνδυνο μίσος κατά των Ελλήνων ηγέτης στην Αλβανία

    Αλβανική εξτρεμιστική, καλέστε ηγέτης προδότη "Ομονοίας" Βασίλειος Bollanos

    Ορισμένα λεγόμενη σύνδεσης αρμό στο Fier, ζήτησε από την κυβέρνηση Μπερίσα, απάντηση σχετικά με την «προκλητική δήλωση κατά των Αλβανών" από τον αρχηγό της Χειμάρρας και Ομονοίας, Βασίλειος Bollanos.

    Σύμφωνα με αυτούς, Bollano πρέπει να καταδικαστεί σε φυλάκιση για την "αντι-αλβανικές δηλώσεις. Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας σήμερα, ο πρόεδρος της ένωσης« πατριωτικούς », Kristaq Ziu, ζήτησε από τους πολίτες δεν είναι αδιάφοροι.

    Συνθήματα που εμπίπτουν στο μάτι ήταν: «προδότης Bollano να πάει σε δίκη» και «Bollano στη φυλακή».

    Η απάντηση ήρθε μόλις δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση Bollanos ότι 3 / 5 του πληθυσμού στο νότιο τμήμα της χώρας είναι Έλληνες.

    Στην Φίερι Νομό, που βρίσκεται 35 χλμ. βόρεια του Κόλπου της Αυλώνας, στην Αδριατική Θάλασσα, ζει ένα μεγάλο vllah ελληνική ορθόδοξη κοινότητα, μεγάλο μέρος των οποίων είναι μετανάστες στην Ελλάδα.

    Σημείωση: Προφανώς, ορισμένοι Αλβανοί εξτρεμιστές, δεν φαίνεται φυσιολογική, ότι η ελληνική εθνική κοινότητα που ζουν χιλιάδες χρόνια στην ίδια τη γη τους, η οποία είναι ένα εθνικό περιουσιακό στοιχείο για το αλβανικό κράτος, δεν πρέπει να εμφανίζουν καμία εναλλακτική λύση της αντιπολίτευσης, ζητώντας την καταπολέμηση της αλβανικής κάθε αίτηση απευθύνεται στην αλβανική κυβέρνηση, την ίδια στιγμή επιδιώκει την απελευθέρωση των θεωρήσεων με την ΕΕ!

    www.smarkos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Zanglos δε τίθεται θέμα μάχης μεταξύ Απολλώνιου Φωτός και Χριστού μη τα μπερδεύεις, είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα. Κι εγώ μπορώ να "καταγγείλω" ένα σωρό μαλακίες που κάνουν οι παγανιστές σήμερα οι οποίοι είναι παντελώς άσχετοι με την αρχαία πίστη και κοροϊδεύουν τον κοσμάκη νομίζοντας ότι είναι αρχαίοι Ιερείς. και δεν κοροϊδεύουν μόνο τον κόσμο αλλά υπονομεύουν και διασύρουν την ιστορία μας, την "μυθολογία" μας και τους δεσμούς μας (που προσπαθούν να κόψουν) με την αρχαία Ελληνική φυλή.Ύποπτος ο ρόλος τους, πολύ ύποπτος. Ύποπτος καιο ρόλος της εκκλησίας και κάποιων ρασοφόρων...πολλών! Αλλά η αναβίωση της αρχαίας θρησκείας δυστυχώς για σένα και ίσως για όλους μας είναι μια απάτη...
    μπορεί και ο χριστιανισμός να είναι απάτη...αλλά όπως ο Απόλλων ΔΕΝ είναι σίγουρα απάτη έτσι και ο Υιος του Θεού Ιησούς Χριστός σίγουρα ΔΕΝ είναι απάτη. Τις θρησκείες έτσι κι αλλιώς άνθρωποι τις έφτιαξαν..
    Νεκτάριος - Πειραιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Zangle κανε μας την χαρι και βγαλε το φαρμακι σου αλλου.
    Ποτε θα καταλαβεις επιτελους οτι εξυπηρετης ανθελληνικα σχεδια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Zanglos

    Εκτός από φαιδρό υποκείμενο, έχεις καταντήσει και κουραστικός. Η μονομανία σου κατά του Χριστιανισμού και τα κείμενά σου εν γένει, μόνο ΔΙΧΑΖΟΥΝ.

    Ποτέ δεν γράφεις σχόλια για τίποτε άλλο και πάντα τα σχόλιά σου είναι ΔΙΧΑΣΤΙΚΑ.

    Θα μπορούσαν να κάνουν ζημιά στην υπόθεση του πατριωτικού κινήματος, αν δεν σε είχαν πάρει πρέφα τι σόι καραγκιόζης είσαι.

    Κάτσε στην Σουηδία, όπου έχεις καλά βολευτεί και μην προσπαθείς να διχάσεις τους Έλληνες με ζητήματα που καθάπτονται της θρησκείας.

    ΣΤΟΧΕ, θερμή παράκληση να βάλεις κάποιο περιορισμό σε όλους αυτούς που μπαίνουν εδώ μέσα με μόνο σκοπό την διασπορά ζιζανίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταλαβαίνω ότι η κριτική ενοχλεί ορισμένους και η απάντηση τους πάντα είναι οι ύβρις.

    Είμαι Έλληνας Εθνικιστής πατριώτης.
    Aυτό που αντιλαμβάνεσαι εσύ Μιχαλάκη ως προδοτικό από μέρους μου, είναι διπλά Εθνικιστικό και το κάνω από αγάπη για την πατρίδα, ενώ εσύ η αντίσταση σου πηγάζει από την αγάπη τον εβραίων πατέρων της εκκλησίας, και ΟΧΙ από αγάπη για την πατρίδα.

    Και μάθε να μιλάς και να φέρεσαι σαν πολιτισμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τελικά είμαι περίφανος που δηλώνω μόνο Έλληνας. Ακόμα δεν καταλαβαίνετε ότι αυτοί που σας βάζουν ταμπέλες αυτοί είναι η Εξουσία; Γιατί να λέω ότι είμαι εθνικιστής; είναι καλό δηλαδή; δε κατάλαβα...οι γερμανοί εθνικιστές έκαναν την μεγαλύτερη ζημιά στον τόπο μου, οι Τούρκοι εθνικιστές λιγουρεύονται την πατρίδα μου , το ίδιο και οι Αλβανοί εθνικιστές και Βούλγαροι εθνικιστές και Γάλλοι και Άγγλοι και όλοι οι σκατάδες όπου κι αν βρίσκονται...
    Είμαι Έλληνας και το μόνο που πρέπει να κάνω είναι το χρέος μου απέναντι στους προγόνους μου, τίποτα άλλο, δεν ασπάζομαι καμία ιδεολογία που έχει κατάληξη σε -ισμος και που κάποιος Ραββίνος ή πράκτορας επέβαλε στα πρόβατα του.
    Νεκτάριος - Πειραιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλε ανώνυμε,
    Τα ..ισμός είναι απλός καταλήξεις δεν σημαίνουν τίποτα, αν αγαπάς την πατρίδα σου όπως δηλώνεις, είσαι Εθνικιστής, τόσο απλό είναι.
    Τώρα αν την υπεραγαπάς, τότε σε κολλάνε την σφραγίδα Ναζιστής! Εάν πάλι κάνεις κριτική στην εκκλησία, τότες είσαι προδότης!

    E λοιπόν εγώ είμαι και Ναζιστής και προδότης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αφού απο μόνος σου προσδιορίζεσαι ως Ναζιστής φίλε μου και δηλώνεις νοσταλγός του μεγαλύτερου εγκληματία όλων των εποχών και του ανθρώπου που αποστολή είχε και πέτυχε να καθιερωθεί το κράτος του Ισαραήλ, τότε σίγουρα είσαι εχθρός μου και εχθρός του κάθε Έλληνα πατριώτη που δε γουστάρει να του βάζει κάνένας ταμπέλες. Όταν αυτοχαρακτηρίζονται κάποιοι τόσο εύκολα "Φασίστες" και μάλιστα το γράφουν και σε φυλλάδια τους και τα πετάνε με καμάρι και τολμούν να βάζουν δίπλα δίπλα την Ελληνική σημαία με ναζιστικά σύμβολα τότε ένα μένει να σκεφτούμε και σκέψου το κι εσύ: ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΤΟΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ; ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;;ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ;;; (ΠΑΚΕΤΟ )Ψάξτο....και πίστεψε με θα βρεις πολλά. Δεν θα πιστεύεις σε αυτά που θα αποκαλύπτονται μπροστά σου...
    και δεν γράφω ποτέ σαν ανώνυμος.
    Νεκτάριος-Πειραιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ Νεκτάριε, επειδή πίστεψέ με το έχω ψάξει πολύ, δηλώνω υπερήφανος Φασίστας, Ναζιστής, Εθνικιστής και πάνω από όλα Έλληνας.

    Εσύ αρκείσαι στην προπαγάνδα του νικητή του B'P. πολέμου που είναι οι εβραίοι, εγώ όχι, έψαξα και ψάχνω την αλήθεια, ψάξε και εσύ.

    Δεν θέλω και δεν είμαι εχθρός σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.