Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ

... ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΛΑΝΟ Το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, στη συνεδρίασή του της Πέμπτης...

...
ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΛΑΝΟ


Το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, στη συνεδρίασή του της Πέμπτης 17 Δεκεμβρίου υιοθέτησε ομοφώνως (επί των παρόντων) ψήφισμα συμπαράστασης προς τον διωκόμενο από τις αλβανικές αρχές δήμαρχο της Χειμάρρας, Βασίλη Μπολάνο.

Το ψήφισμα πρότεινε ο δημοτικός σύμβουλος του ΛΑΟΣ, Γιάννης Κουριαννίδης, με αφορμή την δίωξη που ασκήθηκε από τα αλβανικά δικαστήρια, επειδή ο κ. Μπολάνος έδωσε προς χρήση οικόπεδο του Δήμου, το οποίο διεκδικείται από τρίτον (το γνωστό πρόβλημα με τις ελληνικές περιουσίες, που σκοπίμως συντηρεί η Αλβανία, προσπαθώντας να αρπάξει τη γη των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών).

Το κείμενο του ψηφίσματος είναι το εξής: «Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης έλαβε γνώση των δικαστικών διώξεων που υφίσταται ο Δήμαρχος Χιμάρας, κ. Βασίλης Μπολάνος. Η δίωξη αυτή του ασκήθηκε κατά παρέκκλιση κάθε εννοίας δικαίου, με την αιτιολογία ότι παρεχώρησε άδεια εκμετάλλευσης οικοπέδου που διεκδικείται από τρίτον. Το θέμα των ελληνικών περιουσιών του βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού αποτελεί σημαντική παράμετρο στη σύσφιξη των ελληνοαλβανικών σχέσεων και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται από την αλβανική κυβέρνηση. Δυστυχώς, ενέργειες όπως η παραπάνω κάθε άλλο παρά εντάσσονται στο πνεύμα του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της καλής γειτονίας. Καταδικάζουμε τόσο την απαράδεκτη αυτή δίωξη του δημάρχου Χιμάρας Βασίλη Μπολάνου, όσο και την ενορχηστρωμένη στοχοποίησή του από τα ΜΜΕ της γειτονικής μας χώρας, με την επισήμανση ότι στο παρελθόν ανάλογη πρακτική είχε οδηγήσει σε βίαιες ενέργειες εναντίον του».

3 σχόλια

  1. http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_4106.html

    **Ο Τομέας Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων στην...κα Ελίζα Βόζεμπεργκ, Βουλευτή Α΄ Αθηνών.**

    Πολύ "πατριώτης" ο Σαμαράς...έδωσε τον πιο σημαντικό τομέα στην "περιούσια" Βόζεμπεργκ(παρόμοια κίνηση δεν έκανε και ο Jeffrey στο παιδείας; Πως τα βρίσκουν τα μυαλά της λέσχης Bilderberg)




    http://deltio11.blogspot.com/2009/12/blog-post_8354.html

    **Τι γίνεται βρε Αντώνη ; Θα μας τρελλάνεις; Δίδυμο Θάλεια-Βόζεμπεργκ, στην «Εθνική Παιδεία»; Πλάκα μας κάνεις;**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ 18/12/09 12:27 μμ

    1) Το σχόλιό σου είναι άσχετο με το θέμα και θα έπρεπε να διαγραφεί. Δεν είναι δυνατόν ο κάθε παπάρας να γράφει ό,τι του κατέβει σε μία ανάρτηση που αφορά στην εν π[ολλοίς πια ξεχασμένη αδελφή μας, την Βόρειο Ήπειρο.

    2) Η Ελίζα Βόζεμπεργκ έδωσε σκληρή μάχη το 2004 κατά της πλεκτάνης Ανάν και αυτό χαρακτηρίζει τα πατριωτικά της αισθήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗ
    ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.