Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ "ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974" ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΤΗΝ "ΟΜΟΛΟΓΙΑ" ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ και ΟΜΟΛΟΓΙΑ από τον Γκουρογιάννη ότι, στο βιβλίο του "Κόκκινο στη...

ΣΤΗΝ "ΟΜΟΛΟΓΙΑ" ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ και ΟΜΟΛΟΓΙΑ από τον Γκουρογιάννη ότι, στο βιβλίο του "Κόκκινο στην Πράσινη Γραμμή", γράφει ΨΕΜΜΑΤΑ εις βάρος των Ελλήνων πολεμιστών υπέρ της ελευθερίας της Κύπρου το καλοκαίρι του 1974, ΔΕΝ αρκούν γιά να απαλύνουν τον πόνο που εντελώς απρόκλητα μας προξένησε με το κατάπτυστο λιβελλογράφημά του.
1ον: επειδή η "ΟΜΟΛΟΓΙΑ" του δεν αναφέρεται σε όλα, όσα ύπουλα διοχετεύει εναντίον μας στο βλάσφημο και χυδαίο βιβλίο του και
2ον: επειδή η "ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ" δεν θα συνοδεύει το βιβλίο κατά την πώλησή του, εάν δεν το ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ και ΟΡΙΣΤΙΚΑ από την κυκλοφορία, σημαίνει ότι η "ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ" είναι μιά ακόμα πράξη υποκρισίας και φαρισαϊσμού, προφανώς υποδειχθείσα από τα πάσης φύσεως αφεντικά του, γιά να αντιμετωπίσουν την θύελλα της δικαιολογημένης οργής και αγανάκτησης που ξέσπασε εναντίον τους από ΟΛΟ τον ΥΓΙΗ και ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
Υ.Γ.: Η "ΟΜΟΛΟΓΙΑ" του Β. Γκουρογιάννη εκθέτει ανεπανόρθωτα ΟΛΟΥΣ εκείνους, που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να πανηγυρίσουν γιά την κυκλοφορία του βιβλίου αυτού, δοξάζοντας τον "συγγραφέα" με επαίνους και βραβεία γιά τις... ΑΛΗΘΕΙΕΣ (!!!) που πρώτος αυτός ...ΤΟΛΜΗΣΕ!!! να αποκαλύψει. Άραγε το "θάρρος", η "παρρησία" και η ευφράδειά τους θα τους οδηγήσουν σε μία ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ πρός αυτούς που πρoσβάλλουν και πληγώνουν με την επιπόλαιη στάση τους:
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Φ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Πρόεδρος του Συλλόγου "ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974"

3 σχόλια

  1. Afto to Vivlio tou Gkourogianh,pou kanei tourkikh propaganda,kai parousiazei tous Ellhnes polemistes san xasiklhdes kai deilous,mas to parousiase me megalh xara i Doryforikh ERT edw stous Ellhnes tou ekswterikou.
    Egw eime panta epifylaktikos otan h ERT mas parousiazei edw vivlia,epeidh ola ma ola eine Proodeftika,an8elhnika,Antiratsistika ktl,oudepote mas parousiasan ena "deksio" Vivlio.
    O Parousiasths mas eipe oti tote to 1974 o Gkourogiannhs eitan fantaros kai kati pselise kai gia ELDYK,o Thle8eaths dhladi paraplanh8hke oti o Gkouras aftos polemise tote stin Kypro kai eitan aftopths Martyras!!!
    RE TOUS KERATADES STIN ERT(POU PLHRWNWNTE APO TO YSTERHMA TOU ELLHNIKOU LAOU)DEN EXOUN TON 8EO TOUS OI KARAGKIOZHDES!!
    lolakas555

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ....ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ...ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ,ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ...ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ...ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΦΕΚΙΖΟΝΤΑΙ...ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΩ ΣΑΝ ΑΡΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΠΟ ΕΝΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΙΝΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 1974 ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
    ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ. ΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΡΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΟΙΡΟΥΣ ΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.