Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ;

... Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΔΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΣΙΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΕΔΩ! Έχουν σημάνει γενική κινητοποίηση... Καλούν τον κόσμο τους οι "αντιρατσι...

...
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΔΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΣΙΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΕΔΩ!

Έχουν σημάνει γενική κινητοποίηση... Καλούν τον κόσμο τους οι "αντιρατσιτστές" επισημαίνοντας ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. "Δεν υπάρχει φόβος από τους κατοίκους..." λένε. Αλλά έχουν κάνει μια τρύπα στο νερό! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ. Η Ενημέρωση από το Greekalert συνεχίζεται...

4 σχόλια

  1. Τι ναπω???αφου 35 χρονια γινεται χαμος,οχι τα "ΜΕΑ" τα "ΣΕΑ' κι ολα οσα ισως κανουν ασφαλη τη χωρα μας χρειαζεται...δε παει το παρακαναν ...αν συνεχισουν ...μαγκια τους... υποδουλη πατριδα μετα, στους Ευρωπαιους αφου και τα βρακια μας θα τους χρωσταμε με ασταθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να ισσοροπησουμε δεν θελουμε τοκακο των μεταναστων ,μα ειναιθεμα.
    Χειροτεραδενζουν στις πατριδεςτους δυστυχια εχουν εδω ,αφου εμεις δεν τα βγαζουμε περα, μηπωςεπαναπατρισμο καλλιτεραγια ολους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 2/11/09 9:48 μμ

    Εμείς το κακό των μεταναστών; Για ποιο λόγο; Και τι "κακό"; Εδώ τους φέρνουν και τους εκμεταλλεύονται σαν σκλάβους, ανασφάλιστους με μειωμένα μεροκάματα κ.λπ. Τα φυντάνια των αφεντικών δεν πάνε να δουλέψουν. προτιμούν την φραπεδιά και το τσιγάρο/τσιγαριλίκι.
    Πολλοί μετανάστες έχουν γίνει αφεντικά κι έχουν αγοράσει (κυρίως) αγροτικές περιουσίες των πρώην αφεντικών, που τις άφησαν στα καμάρια τους, αλλά αυτά δεν πάτησαν ποτέ το πόδι τους εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωχ αν ειναι σαν αυτα του αρκουδεα θα αρχισουν να βγαινουν παλι απο πισω τους οι "αγανακτησμενοι πολιτες"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.