Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ύστερα από την προκλητική απόφαση της νέας κυβέρνησης να καταργήσει και να υποβιβάσει το Υπουργείο Μακεδονί...

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ύστερα από την προκλητική απόφαση της
νέας κυβέρνησης να καταργήσει και να υποβιβάσει το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης σε μικροκομματικό παράγοντα, ξεγυμνώνοντας το από κάθε εθνικό προσδιορισμό και χαρακτήρα, κλιμάκιο της Τοπικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης προέβη χθες το απόγευμα σε συμβολική διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο, αναρτώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας και κατά της πολιτικής της σταδιακής παραχώρησης του ονόματος και της ιστορίας μας στους Σκοπιανούς.
Η αυθόρμητη αυτή παρέμβαση εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο κινητοποίησης και δράσης για το Μακεδονικό, αφού όπως όλα δείχνουν τον ερχόμενο Δεκέμβριο, περίοδος που θα συζητηθεί η πιθανότητα ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, η υπεράσπιση της Ιστορίας μας κρίνεται επιτακτική, με κάθε δυνατό μέσο, ώστε τελικά να εξασφαλίσουμε όλα εκείνα που οι γραικύλοι της φιλελεύθερης κυβέρνησης θα ξεπουλήσουν στον κ. Νίμιτς.

Πηγή:Χρυσή Αυγή
Αετός για το stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.