Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΚΟΡΟΪΔΑ... Η ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ... ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ!

... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ Συναντήθηκε και με την Ντόρα σήμερα ο Καραμανλής λίγο μετά τις 1 το μεσημέρι. ...

...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ

Συναντήθηκε και με την Ντόρα σήμερα ο Καραμανλής λίγο μετά τις 1 το μεσημέρι. Σύμφωνα με το newsroom του ΔΟΛ "η κα Μπακογιάννη κατέθεσε δύο προτάσεις: το συνέδριο του κόμματος να πραγματοποιηθεί κανονικά στις 7 Νοεμβρίου και να εκλέξει πρόεδρο, ο οποίος θα δεσμευτεί να ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες για εκλογές από τη βάση του κόμματος.
Ως δεύτερη λύση, η κα Μπακογιάννη προτείνει την άμεση σύγκληση της ΚΟ για την εκλογή προέδρου και γραμματέα και παράλληλα η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου να συνεχίσει τις διαδικασίες για την εκλογή αρχηγού, σε τρεις μήνες και πάλι από τη βάση."
Μα είναι δυνατόν να περνιέται για τόσο έξυπνη η κόρη του Μητσοτάκη; Υπάρχει κανείς που να μην αντιλαμβάνεται την σκοπιμότητα; Και δεν την διορίζουν κατευθείαν αρχηγό να τελειώνουν;

www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.