Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΩΚΕΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΟ ''ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ''

ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ 'ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ' Λίγες ημέρες μετά τις εκλογές κινήθηκε η εισαγγελέας για το παν...

ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ 'ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ'

Λίγες ημέρες μετά τις εκλογές κινήθηκε η εισαγγελέας για το πανό εναντίον του προξενείου που υψώθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου!
Πολιτικά κίνητρα θεωρούν ότι κρύβονται πίσω από τη δίωξή τους τα μέλη του σωματείου «Αντιφωνητής» τα οποία αρχικά είχαν υψώσει πανό με σύνθημα να φύγει το προξενείο Κομοτηνής, κάτι με το οποίο μάλλον συμφωνεί η πλειοψηφία χριστιανών αλλά και μουσουλμάνων κατοίκων της περιοχής.
Τα πανό με το πολιτικό αυτό σύνθημα είχε υψωθεί στις 13 Σεπτεμβρίου και ημέρα Κυριακή, όταν γινόταν το παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Παναθηναϊκό τόσο στην γέφυρα της εισόδου της πόλης, όσο και σε ιδιωτική οικοδομή απέναντι από το γήπεδο, με αποτέλεσμα το γεγονός να προβληθεί σε πανελλαδική κλίμακα.
Κι ενώ τίποτε δεν είχε συμβεί μέχρι και τις εκλογές, ορισμένες ημέρες μετά και με επίσημη αιτιολογία μία οδηγία του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου περί διαφημιστικών πινακίδων η εισαγγελέας κίνησε τις διαδικασίες για τη δικαστική δίωξη των μελών του Σωματείου που ήταν παρόντες και κρατούσαν το πανό έως τις πέντε το απόγευμα , όπου και αποχώρησαν.

Πηγή:Greek Alert
Αετός για το stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.