Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΟΙ "ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ

ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... (1) Αντιγράφουμε λέξη προς λέξη από το ΑΠΕ - ΜΠΕ: Σύμφωνα με ανα...

ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... (1)

Αντιγράφουμε λέξη προς λέξη από το ΑΠΕ - ΜΠΕ:

Σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ, οι πρωθυπουργοί της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι και της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου είχαν το απόγευμα στις Βρυξέλλες σύντομη συνάντηση γνωριμίας.
Αναφορικά με το θέμα της ονομασίας, οι κ.κ. Παπανδρέου και Γκρούεφσκι, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, επεσήμαναν την ανάγκη εξεύρεσης αμοιβαία αποδεκτής λύσης, στο πλαίσιο της σχετικής διαδικασίας υπό τον ΟΗΕ.
Οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών εκτίμησαν ότι η εξεύρεση λύσης στο θέμα της ονομασίας είναι ουσιώδους σημασίας και για τα δύο μέρη.
Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι οι κ.κ. Παπανδρέου και Γκρούεφσκι επιβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους σχετικά με το ευρωπαϊκό μέλλον των χωρών της περιοχής.
Τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ των Σκοπίων προβάλουν ως πρώτο θέμα τη συνάντηση των κ.κ. Παπανδρέου και Γκρούεφσκι και σημειώνουν ότι ήταν η πρώτη συνάντηση μεταξύ πρωθυπουργών των δύο χωρών ύστερα από 3,5 χρόνια, όταν τον Μάρτιο του 2006 είχαν συναντηθεί στις Βρυξέλλες οι τότε πρωθυπουργοί της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ, Κώστας Καραμανλής και Βλάντο Μπούτσκοφσκι, αντίστοιχα.

Βέβαια οι ειδήσεις που βγαίνουν από την ελλαδίτικη πλευρά λένε άλλα... όπως ότι:

Σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές, ο κ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε ότι είναι βούληση της Ελλάδας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα Βαλκάνια και ειδικότερα στην ενταξιακή πορεία όλων των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, προτείνοντας ως ημερομηνία ένταξης το 2014, με τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την έναρξη του πρώτου παγκοσμίου πολέμου. Μία πρόταση η οποία δίνει νέα ώθηση στις βαλκανικές χώρες οι οποίες είχαν αποκτήσει ενταξιακή δυναμική από τη Σύνοδο της Θεσσαλονίκης, αλλά το τελευταίο διάστημα εξασθένισε.
Η Ελλάδα, όπως ανέφεραν οι ίδιες διπλωματικές πηγές, επιθυμεί στο πλαίσιο αυτό να προωθήσει και την ένταξη της ΠΓΔΜ, ωστόσο κατέστησε απολύτως σαφές ποιες είναι οι προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο. Η Ελλάδα εμμένει στην εθνική «κόκκινη» γραμμή και θέτει ως πρώτη και απαραίτητη προϋπόθεση, πριν καν σκεφτεί το ενδεχόμενο της έναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, να λυθεί το θέμα με την ονομασία της γειτονικής χώρας. Και αυτό, όπως ειπώθηκε, η Ελλάδα θα το λέει σε κάθε ευκαιρία. (ΔΟΛ)

Ποιός λέει ψέμματα και ποιός κρύβει πράγματα; Ποιός έχει πραγματικά ξεφτιλισμένη εξωτερική πολιτική... Φανταζόμαστε! Αλλά για να φανταστείτε κι εσείς σύντομα σε επόμενη ανάρτηση μας... άλλη μια εθνική ξεφτίλα!!!

"ΣΤΟΧΟΣ"

6 σχόλια

  1. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΚΑΤΙ.Ο ΔΡΟΥΤΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Η ΒΕΛΟΝΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ.ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΑ ΜΑΣΚΟΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΠΙΣΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΡΟΥΤΣΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ.ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΞΕΡΕΤΕ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΑΡΘΡΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΤΥΧΑΙΟ?ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ ΑΓΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ? ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΟΡΜΙΝΕΥΟΥΝ! ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΟΡΜΙΝΕΥΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα τα λεφτά είναι το δέσιμο με την επόμενη ανάρτηση. Οι βουλγαροι ξυπνήσανε και πάνε να μοιράσουν τα Σκόπια με τους Αλβανούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ορμηνεύω, όχι ορμινεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΕΜΠΙΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΩΣ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ.

    ΜΑΚΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.