Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΣΟΒΑΡΟΥΣ ...

ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ Σάλος επικρατεί στη Γερμανία μετά από δηλώσεις του 64χρονου Δρ Thilo Sarrazin, μέλ...

ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ

Σάλος επικρατεί στη Γερμανία μετά από δηλώσεις του 64χρονου Δρ Thilo Sarrazin, μέλους του διοικητικού συμβουλίου της γερμανικής Bundesbank και διευθύνοντος του τμήματος ελέγχου επενδυτικού ρίσκου, για το ρόλο των Τούρκων στο γερμανικό κράτος.
Ο Σαράζιν ξέσπασε στο γερμανικό περιοδικό Lettre International υποστηρίζοντας ότι οι Τούρκοι είναι χαμηλής νοημοσύνης, που έχουν ελλειπή παιδεία στον έλεγχο γεννήσεων και «κατακτούν την Γερμανία» γεννώντας δύο ή τρεις φορές ταχύτερα και περισσότερο από τους Γερμανούς.
«Ένα μεγάλο μέρος Αράβων και Τούρκων στο Βερολίνο, των οποίων οι αριθμοί έχουν αυξηθεί εξαιτίας κακών πολιτικών, δεν έχουν καμία παραγωγική λειτουργία πέραν του να πωλούν φρούτα και λαχανικά. Το σαράντα τις εκατό του συνόλου των γεννήσεων προκύπτει σε αυτές τις χαμηλές τάξεις. Ο εκπαιδευμένος πληθυσμός μας καθίσταται πιο ηλίθιος γενιά με γενιά. Επιπλέον, αυτοί καλλιεργούν έναν επιθετικό και αταβιστικό τρόπο σκέψης. Είναι σκάνδαλο ότι οι Τούρκοι μαθητές δεν ακούν τις γυναίκες δασκάλους τους, επειδή αυτό τους υποδεικνύει η κουλτούρα τους». Πηγή

Εδώ και χρόνια η Γερμανία προσπαθεί με διάφορα οικονομικά κίνητρα να πείσει τους Κοσοβάρους πρόσφυγες που διαμένουν στη χώρα να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Βάσει νέας συμφωνίας που προωθεί τώρα το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών με την κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου, οι πρόσφυγες που δεν έχουν άδεια παραμονής θα είναι υποχρεωμένοι να εγκαταλείψουν άμεσα τη Γερμανία. Όπως εξηγεί ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργέιου Εσωτερικών Στέφαν Παρίς: "Θα απελαθούν εκείνοι που δεν έχουν νόμιμη άδεια παραμονής και για τους οποίους έχει ήδη αποφασιστεί ότι πρέπει να εγκαταλείψουν τη Γερμανία".
Πηγή

ΑΕΤΟΣ για το stoxos.gr

5 σχόλια

  1. Η Γερμανια και παλι μας δειχνει τον σωστο δρομο που πρεπει ν'ακολουθουν τα σοβαρα κι εθνικα κυριαρχα κρατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἐλπίζω κάποια εὐρωπαϊκή χώρα νά ξεκινήσει σύντομα κάτι πραγματικά σκληρό καί ὀρθό ἀπέναντι στούς μετανάστες καί πιστεύω ὅτι μετά ἄλλες χώρες γρήγορα θά ἀκολουθήσουν. Κρίμα πού ἡ Ἑλλάδα δέν φαίνετε νά τό ξεκινά πρώτη ἄν καί αύτή ταλαιπωρήται καί ὑποφέρει περισσότερο ἀπό τίς ἄλλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν οι Αλβανοί πανηγυρίζουν για την εκλογή του Γιωργάκη και οι Πακιστανοί ελπίζουν σε κάτι "θετικό", περιμένετε να δείτε διαφορά προς το καλύτερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. E να μην ανησυχούν θα έρθουν σε εμάς άλλωστε όπως έλεγε και ο Παυλόπουλος είναι τιμη μας που διάλεξαν την χώρα μας να έρθουν. Και φυσικά κοντεύουμε να βγούμε εμεις από τα παράθυρα.

    Τα περι Πακιστανών μην μασάτε και τα πράσινα που βλεπατε είναι η δική τους σημαία το χρώμα του Κορανιου.
    Τωρα αν τούτοι κάνουν τον κόπο και κάνουν καταγραφή ποιοι στο διαβολο ήρθαν στην χώρα μας που μενουν κλπ. καλό είναι, ας τους δωσουν και μια κάρτα παραμονής για όσους υπάρχει δουλεια να πληρωνουν και φόρους και τα πάντα και μετά όταν λήξη ξανα στην χώρα τους.
    Τώρα τι να πρωτο-απελάσεις,σίγουρα όσοι είναι στις φυλακές, κανονικά και τους αλητες παραδόπιστους Ελληνες που τους νοικιάζουν τα σπιτια και τους παιρνουν στην μαυρη εργασία. Αυτοι πρωτα πρεπει να τιμωρηθούν.

    Δεν μου φταιει αυτός που δεν έχει να χάσει τίποτα και ασχημωνεί, με τρομάζει αυτός που έχει επιπλέον και θέλει να κοροιδευει και την πατρίδα του με την μη καταβολή φόρων και να δημιουργει πρόβληματα σε περιοχες που φυσικά αυτός δεν καταδέχτηκε ποτέ να ζήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.