Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΛΕΣ ΟΙ «ΦΗΜΕΣ» ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.

... ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ. Τί είδους σενάρια και φήμες κυ...

...
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ.

Τί είδους σενάρια και φήμες κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες και ώρες και γιατί; Ποιόν εξυπηρετούν και από που εκπορεύνται; Γιατί ακούμε εκ διαμέτρου αντίθετες "εκτιμήσεις" που τις κάνουν να μοιάζουν έντεχνα διαρροές ακόμη και πολιτικοί αρχηγοί; Πάμε...

Η Νέα Δημοκρατία όπως της επιβάλλει το ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ διοχετεύει πληροφορίες για δημοσκοπήσεις που φέρνουν την διαφορά από το ΠΑΣΟΚ κοντά στις 2 εκατοστιαίες μονάδες και τις τελευταίες ώρες μιλούν μεταξύ τους και για διαφορές ακόμη μικρότερες. Η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο από αυτό που κάνει αλλιώς... κάηκε. Είναι ο μόνος τρόπος να συνεχίσει να αυξάνει την συσπείρωση της και να συνεχίσει να πιέζει το ΛΑ.Ο.Σ. και αναποφάσιστους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της. Αυτό είναι ιδιαίτερα απλό και δεν χρήζει ιδιαίτερης επεξήγησης.

Το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να μην διαρέει διαφορές γιατί όλες οι περιπτώσεις μπορεί να του γυρίσουν μπούμερανγκ. Αν π.χ. έχει στα χέρια του μεγάλες διαφορές και τις διαρεύσει τότε ελοχεύει κίνδυνος αντισυσπείρωσης –αφού το παιχνίδι θα είναι... «τελειωμένο»- και μετακίνηση αριστερών ψηφοφόρων προς Σύριζα που παλεύει να είναι εντός και Οικολόγους που είναι τόσο μακρυά από τον στόχο, που δύσκολα παλεύετε. Αν έχει μικρές διαφορές, τότε χάνει τον αέρα του νικητή που με τόσο κόπο έχτισαν τα ΜΜΕ των εργολάβων, αναθαρεύει τους Νεοδημοκράτες και λέει στους ψηφοφόρους του ΛΑ.Ο.Σ πως η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται λίγους από εσάς για να το φτάσει. Εμείς γνωρίζουμε πολλούς που θα το έκαναν αν αυτό έφτανε για να μη γίνει ο Γιωργάκης πρωθυπουργός, οποτε τα γατόνια της Ιπποκράτους που είναι λίγο στενοχωρημένα δεν κάνουν τέτοια λάθη. Γι αυτό η τελευταία τους διαρροή ήταν μια μεσοβέζικη την περασμένη εβδομάδα εκεί γύρω στα 4... από την γνωστή εταιρεία που έδινε τη διαφορά στο 8 όταν οι δημοσκοπήσεις επιτρέπονταν.

Το Σύριζα διαρρέει πως η Νέα Δημοκρατία συντρίβεται ακριβώς για λόγο που προαναφέραμε. Να πείσει δηλαδή μέρος των αριστερών ψηφοφόρων του ΠΑ.ΣΟ.Κ –αυτούς δηλαδή που νομίζουν πως ήρθε καμιά Δεξιά στην Ελλάδα και δεν βλέπουν την ώρα να φύγει- ότι η νίκη του ΠΑΣΟΚ είναι τεράστια και δώστε κι εδώ κανα ψηφουλάκι γιατί στο τσακ είμαστε. Μονόδρομος για το Σύριζα που δεν έχει καμιά άλλη επιλογή από αυτό ακριβώς.

Το ΛΑ.Ο.Σ. που έχουμε την υποψία ότι ο πρόεδρος του έχει πρόσβαση σε κάθε δημοσκόπηση που γίνεται εντός και εκτός Ελλάδος, για λόγους που και παραπάνω αναφέρουμε το βολεύουν εν μέρη τα σενάρια πανωλεθρίας Καραμανλή. Όχι κυρίως γιατί κάργα Δεξιοί ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας αφού όλα θα έχουν τελειώσει, μπορεί να σκεφτούν ευκολότερα να μετακινηθούν προς Καλλιρόης, αλλά γιατί αν ο Καραμανλής είναι κοντά και το παλεύει τότε δεν είναι καθόλου απίθανο το σενάριο της δικής του αντισυσπείρωσης... σε βαθμό μεγαλύτερο από αυτόν που θα ήθελε.(!!!)

Οι Οικολόγοι αρέσκονται να μεταφέρουν σενάρια σαν και αυτά του Σύριζα που επίσης τους βολεύουν αλλά μηχανισμούς διαρροών δεν έχουν κι ούτε νομίζουμε ότι έχουν παραγγείλει κρυφές δημοσκοπήσεις. Ο Περισσός και το ΚΚΕ αγγίζονται λίγο από το σενάριο που ευνοεί Σύριζα και Οικολόγους αλλά δεν ανακατεύονται και πολύ αφού μιά χαρά αύξηση θα έχουν, όταν σε όλη την Ευρωπή έχουν εξαερωθεί τα Κομμουνστικά Κόμματα. Βολεύονται στα δικά τους.

Και μέσα σε ολα αυτά ο ζούγκλας δημοσιεύει μιά "εκτίμηση" ότι η διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας μπορεί να φτάσει μέχρι και το 14%, αλλά αυτός ΤΡΕΛΛΟΣ είναι και με χαρτί και ότι θέλει λέει...

Γι αυτό μην ακούτε τίποτα από αυτά που τα πρασινοκκινομπλέ και λοιπά εμπριμέ παπαγαλάκια "διοχετεύουν" ΄γιατί ΟΛΑ έχουν την σκοπιμότητα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.