Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ Π.ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ Ο ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΟΡΥΤΣΑΣ

ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ,ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΚΑΤΙ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ... Tον υπερνομάρχη Κορυτσάς Ίλο Μίλο υποδέχθηκε τη Δευτέρα στο γραφείο του...

ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ,ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΚΑΤΙ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ...

Tον υπερνομάρχη Κορυτσάς Ίλο Μίλο υποδέχθηκε τη Δευτέρα στο γραφείο του, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Τον Αλβανό αξιωματούχο συνόδευε κλιμάκιο υπηρεσιακών και αυτοδιοικητικών παραγόντων της υπερνομαρχίας Κορυτσάς.
«Στο πρόσωπό σας θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον Πρόεδρο της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, ο οποίος, κατά την περσινή μου επίσκεψη στην Αλβανία, είπε ότι “ευγνωμονούμε το Νομάρχη Θεσσαλονίκης για όσα έκανε για τους συμπατριώτες μας”», είπε ο κ. Ψωμιάδης, υποδεχόμενος τον υπερνομάρχη Κορυτσάς.
«Είμαστε φίλοι και αδέλφια με τους Αλβανούς. Είμαστε φίλοι με τους καλούς οικογενειάρχες που συμβάλλουν στην πρόοδο της χώρας μας και στην πρόοδο της Αλβανίας. Ελληνικές επιχειρήσεις επενδύουν στην Αλβανία, η Ελλάδα στηρίζει την ένταξη της χώρας σας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μόνον έτσι μπορούν να προχωρούν οι λαοί, με αλληλεγγύη και ειρήνη», τόνισε ο νομάρχης, ο οποίος ευχαρίστησε τον ξένο ομόλογό του για την επίσκεψη και για την πολύ καλή συνεργασία.
Στο τέλος της επίσκεψης, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν δώρα. Ο Νομάρχης χάρισε στον υπερνομάρχη Κορυτσάς ένα αναμνηστικό της Θεσσαλονίκης και ένα βιβλίο για την ιστορία της πόλης, ενώ ο Αλβανός ομόλογός του ανταπέδωσε τη χειρονομία, χαρίζοντάς του το σύμβολο της πόλης της Κορυτσάς.


Πηγή
ΑΕΤΟΣ για το stoxos.gr
...
ΣΗΜ. "ΣΤ": ΝΑ ΛΕΛΕΒΩΣΙ ΕΝΑΝ... "ΛΑΪΚΟ ΔΕΞΙΟ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΗΑΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΤΣΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ... ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

2 σχόλια

  1. Αυτό το κλεμμένο, θα το πάρουμε πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΟΧΕ,

    ΑΝ ΚΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΑΛΛΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΛΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ.

    ΜΑΚΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.