Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΥΠΡΟΣ:Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ... «Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν μεταφέρει οποιοδήποτε μήνυμα από τον πρόεδρο Δη...

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ...

«Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν μεταφέρει οποιοδήποτε μήνυμα από τον πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια στον Τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν», ξεκαθάρισε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου, με αφορμή τις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού από την Κωνσταντινούπολη για το Κυπριακό [Βλέπε άρθρο] .

Όπως ανέφερε ο κ. Στεφάνου υπήρξαν χθες δύο τηλεφωνικές επικοινωνίες του Προέδρου Χριστόφια με τον Έλληνα πρωθυπουργό. «Η πρώτη έγινε το πρωί και ουσιαστικά αφορούσε το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Παπανδρέου στην Κύπρο. Η δεύτερη, που έγινε το απόγευμα, ήταν για να ενημερώσει ο Έλληνας πρωθυπουργός το Πρόεδρο Χριστόφια ότι θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη για να λάβει μέρος στην άτυπη Σύνοδο των Βαλκανικών χωρών και ότι θα έχει κάποιες επαφές και με την τουρκική ηγεσία», διευκρίνισε.

Διεύψευσε επίσης τα περί σχεδίου βήτα ή μεταφοράς στον Ταγίπ Ερντογάν θέσεων. «Η κυβέρνηση δεν έχει καμιά ενημέρωση για σχέδιο βήτα. Δεν υπάρχει τέτοια συζήτηση, ούτε υπάρχει τέτοιο θέμα και ούτε θα μπορούσε να υπάρξει με τη διαδικασία, που είναι σε εξέλιξη», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Δεν ενοχλούν καθόλου οι όποιες επαφές μπορεί να έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός με την τουρκική κυβέρνηση».

Πηγή

ΑΕΤΟΣ για το stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.