Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΤΟ 2005, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΕΓΙΝΑΝ 7953 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, 308 ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΘΗΝΩΝ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ Tη Δευτέρα στις 9 π.μ., στο α...

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, 308 ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΘΗΝΩΝ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

Tη Δευτέρα στις 9 π.μ., στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, θα ορκιστούν από τον νομάρχη Αθηνών Γιάννη Σγουρό, ως Eλληνες, 308 πολίτες, αφού πρώτα απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια από το Yπουργείο Εσωτερικών.
Τα δημογραφικά χαρακτηριστικά των ατόμων που ορκίζονται τη Δευτέρα συνοψίζονται στα εξής: Οι γυναίκες ανέρχονται στο ποσοστό του 51,2%. Το 84% προέρχεται από την Αλβανία, ενώ άλλες εθνικότητες που ακολουθούν σε αριθμό είναι Αιγύπτιοι, Ουκρανοί, Σύροι, Ρουμάνοι και Ρώσοι. Το 21% ασχολείται με τα οικιακά, το 7,7% είναι συνταξιούχοι, το 6,1% οικοδόμοι, το 5,1% εργάτες, ενώ το 16,2% δηλώνει ότι είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι.
Συγκεκριμένα, από τις αρχές του 2005 και μέχρι και τη Δευτέρα (συμπεριλαμβανομένων και των παραπάνω), θα έχουν ορκιστεί στη Νομαρχία Αθηνών συνολικά 7.953 πολίτες από διαφορετικές χώρες, όπως: Αλβανία, Αίγυπτος, Αζερμπαϊτζάν, Βουλγαρία, Γεωργία, Καζακστάν, Πολωνία, Ρωσία, Ρουμανία, Παναμάς, Τουρκία, Ουζμπεκιστάν, Λιβύη, Σουδάν, Συρία, Ταϊβάν.


Πηγή
ΑΕΤΟΣ για το stoxos.gr
...
Σημείωση "Στόχου": ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. Σχεδόν το σύνολο των αναφερομένων ως Αλβανών (το 84% δηλαδή) στην παραπάνω είδηση, είναι Βορειοηπειρώτες, δηλαδή ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ, που έλαβαν και τυπικά την Ελληνική υπηκοότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.