Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΡΥΨΑΝ ΜΠΑΡΑΖ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΩΝ ΚΑΤΑ FRONTEX

Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ:ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΕΧ,ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ FIR ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...

Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ:ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΕΧ,ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ FIR ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι αναχαιτίσεις των εναέριων μέσων της ευρωπαϊκής δύναμης αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης που περιπολεί στα νοτιοανατολικά σύνορα της Ε.Ε. έγιναν στις ακόλουθες ημερομηνίες και περιοχές.
-Στις 13/05/09 στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης
-Στις 13/06/09 στο Φαρμακονήσι
-Στις 18/06/09 στο Φαρμακονήσι
-Στις 19/07/09 στο Φαρμακονήσι
-Στις 02/08/09 στη Σάμο
-Στις 07/09/09 στο Φαρμακονήσι
-Στις 14/09/09 στο Φαρμακονήσι
Το θέμα είναι «τι μέλλει γενέσθαι». Εγκυρες πηγές αναφέρουν ότι η επικοινωνία των Βρυξελλών με την Άγκυρα, μόνο ενθαρρυντικά αποτελέσματα δεν είχε σε ότι αφορά την αλλαγή συμπεριφοράς της Τουρκίας: Στις Βρυξέλλες προσκομίζονται στοιχεία από την Άγκυρα για «τουρκική κυριαρχία ή αμφισβητούμενες περιοχές» εκεί όπου έγιναν οι αναχαιτίσεις στις δυνάμεις της FRONTEX!
Γενικά η τουρκική τακτική θεωρείται ένα ακόμα" επεισόδιο εκβιασμού" στον "πόλεμο νεύρων" της Άγκυρας σε όλη την γραμμή αντιπαράθεσης με την Ελλάδα, ειδικά εν όψει του Δεκεμβρίου που κρίνονται πολλά για την τουρκική πορεία ένταξης στην Ε.Ε.

Το είδαμε ΕΔΩ
Αετός για το stoxos.gr





1 σχόλιο

  1. Επίσης κρύβουν και άλλα. Διαβάστε το παρακάτω άρθρο και βγάλτε τα συμπεράσμτά σας για το που έχουν φτάσει την άμυνα της χώρας...

    Κάθε άλλο σχόλιο νομίζω είναι περιτό. τα λέει όλα η δήλωση των στρατιωτικών:

    Ούτε την βάρκα εντόπισαν... ψάχνουν και τους λαθρομετανάστες...

    16-09-2009 22:08:39

    Συνελήφθη 44χρονος Τούρκος δουλέμπορος όταν εντοπίστηκε από πλωτό περιπολικό του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή Άκρα Κόρακα Λέσβου,αλλά κάπως αργά:

    Ο δουλέμπορος που επέβαινε σε φουσκωτό μηχανοκίνητο σκάφος, προηγουμένως είχε αποβιβάσει παράνομα σε ακτή του νησιού άγνωστο αριθμό αλλοδαπών, οι οποίοι αναζητούνται!

    Στρατιωτικοί κύκλοι σχολίαζαν το γεγονός με την επισήμανση ότι "Οι τρύπες στο σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης τρομάζουν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ούτε καν βρίσκουν τους λαθρομετανάστες. Βάλτε τώρα στην θέση των λαθρομεταναστών μιά ομάδα ειδικών δυνάμεων για να καταλάβετε τους κινδύνους."

    Τουλάχιστον εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή 3,5 ν.μ. βόρεια - βορειοδυτικά της βραχονησίδας Mακρονήσι Σάμου, λέμβος στην οποία επέβαιναν είκοσι επτά αλλοδαποί ( 19 άνδρες, 5 γυναίκες και 3 παιδιά) λίγο πριν αποβιβαστούν σε ελληνικό έδαφος.

    Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.

    πηγή:http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=8845&Itemid=86

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.