Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ" Δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά της Αμερικής, που πολλοί τη θεωρο...

ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ"


Δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά της Αμερικής, που πολλοί τη θεωρούν τη χώρα της ελευθερίας και των ευκαιριών. Η εκλογή Ομπάμα έχει ωθήσει το ακραίο μουσουλμανικό στοιχείο σε απίστευτες προκλήσεις... Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου μουσουλμάνοι ξεκίνησαν με πούλμαν απο διάφορες περιοχές (το βίντεο δείχνει τα μπουλούκια μουσουλμάνων απο το... Χάρλεμ!) που δηλώνουν ότι δεν θα απολογηθούν επειδή είναι μουσουλμάνοι, καθώς η 11η Σεπτεμβρίου τους δημιούργησε φόβο! Βρίσκοντας λοιπόν "πάτημα" την εκλογή Χουσείν Μπαράκ Ομπάμα έφτασαν έξω απο το Καπιτώλιο, αλλαλάζοντας "Αλλάχ Αλ Ακμπάρ" δημιουργώντας αντιδράσεις στους χριστιανούς που ποτέ δεν έχουν προβεί σε ανάλογη κίνηση, προκειμένου να... προσευχηθούν όπως ισχυρίστηκαν οι μουσουλμάνοι. Όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι οι μουσουλμάνοι προχωράνε ολοταχώς τα σχέδιά τους σε όλο τον κόσμο (δείτε τι συμβαίνει και στην Πατρίδα μας) θα βρεθούν προ οδυνηρών εκπλήξεων! Δείτε το βίντεο της εφημερίδας Guardian για να πάρετε μια γεύση του τι μας περιμένει...

6 σχόλια

  1. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΨΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ,ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας τα λουστουν τωρα τα λευκα Αμερικανακια που κουνουσαν τα σημαιακια του νεγρου Ομπαμα.
    Χρονια τωρα εβραζαν τα γκετο της Αμερικης,τωρα που τους καναν τζαμπα μαγκες ποιος θα τους σταματησει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eidame k ta katorthwmata tou "areiou" Mpous... Sovarepsou epitelous giati h aksia enos anthrwpou den fainetai apo t xrwma alla tis prakseis tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και δεν μπαίναν στο Λευκό Οίκο να τα κάνουν γυαλιά καρφιά;
    Χουσεΐν δε θέλανε για πρόεδρο; Πολυπολιτισμό δε θέλανε; Φάτε την τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10:13
    Σαφως η αξια ενος ανθρωπου δεν προσμετρατε με το χρωμα του κι ουτε υποστηριξα εγω τις επιλογες του Μπους,χαλιναγωγησε λιγακι την νεγρολαγνεια σου και ξαναδιαβασε το σχολιο μου χωρις τις φιλονεγρικες παρωπιδες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.