Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΨΙΜΟ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ

... Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΛΑΒΟΦΑΣΙΣΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΒΕΝΖΙΝΑ Η Εθνική Δημοκρατική Ένωση των Αλβανών των Σκοπίων ...

...
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΛΑΒΟΦΑΣΙΣΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΒΕΝΖΙΝΑ

Η Εθνική Δημοκρατική Ένωση των Αλβανών των Σκοπίων (NDU) ανακοίνωσε την πρώτη δυναμική κινητοποίηση διαμαρτυρίας για την εγκυκλοπαίδεια την ερχόμενη Πέμπτη, μπροστάαπό το κυβερνητικό κτίριο στην πρωτεύουσα του μορφώματος, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσονται ομαλά.

Το Υπουργείο Εσωτερικών φαίνεται να παραπέμπει την συγκέντρωση στον Εισαγγελέα προς απαγόρευση αφού όπως ισχυρίζονται κυβερνητικοί του Γκρουέφσκι οι Αλβανοί έχουν σκοπό να συγκεντρωθούν για να κάψουν Σκοπιανές σημαίες, σύμφωνα με την επιταγή του πρώην Αλβανού πρωθυπουργού Παντελή Μάϊκο. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Μάλιστα το Υπουργείο Εσωτερικών προτείνει στην δικαιοσύνη να διωχθεί ο πρόεδρος του ΝDU Σακίρι (φωτό), για τη βίαιη καταστροφή της συνταγματικής τάξης και της ηθικής αυτουργίας για μισαλλοδοξία μεταξύ εθνοτήτων. Κι ακόμη είμαστε στην αρχή...

"ΣΤΟΧΟΣ"

1 σχόλιο

  1. Καλά, οι άνθρωποι είναι και βλάκες.Κυριολεκτικά ρίχνουν λάδι στη φωτιά, αντί να κάνουν πως δεν κατάλαβαν και να αφήσουν τους Αλβανούς να διαδηλώσουν για να ξεθυμάνουν, και ΑΦΟΥ και ΑΝ κάψουν σημαίες να πιάσουν τους ενόχους και να απαγγείλουν κατηγορίες και ακόμα, ΑΝΤΙ να βγει ο σκατο-Γκρουέφσκι και να απαγγείλει έναν ενωτικό λόγο για να ηρεμήσει τα πνεύματα....κοιτάξτε τι κάνουν!
    Μόνοι τους ωδεύουν προς την καταστροφή τους!
    Θα μπορούσαν επίσης να καλέσουν επισήμως τους Αλβανούς να καταφύγουν στη δικαιοσύνη για τα επίμαχα σημεία που αμφισβητούν στην 'εγκυκλοπαίδεια' και να οριστούν επιστήμονες για να τακτοποιήσουν το θέμα!
    Όμως όταν θέλουν να 'πανε μπροστά' μέσα σε 2-4 χρόνια κι αυτοί και οι Τούρκοι, γιατί έτσι θέλουν οι Αμερικάνοι, και δεν περιμένουν να εμπεδώσει ο λαός τους τις αλλαγές, θέτουν σε κίνδυνο τις χώρες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.