Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συλλήψεις για την επίθεση στην ελληνική Πρεσβεία στο Βελιγράδι!

"Πέντε νεαρά άτομα, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, συνέλαβε η σερβική Αστυνομία, ως υπόπτους για την επίθεση με μολότοφ κατά της ελλη...

"Πέντε νεαρά άτομα, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, συνέλαβε η σερβική Αστυνομία, ως υπόπτους για την επίθεση με μολότοφ κατά της ελληνικής Πρεσβείας στο Βελιγράδι, στις 25 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε το σερβικό υπουργείο Εσωτερικών. Πρόκειται για τους Νίκολα Μίτροβιτς (29 ετών), Ράτιμπορ Τρίβουνατς (28), Ταντέγια Κουρέπα (24), Ίβαν Βούλοβιτς (24) και την 19χρονη Σάνια Τζόκιτς. Οι ύποπτοι κατηγορούνται ότι στις 25 Αυγούστου 2009 έγραψαν στον τοίχο του κτιρίου της ελληνικής Πρεσβείας στο Βελιγράδι συνθήματα και μετά πέταξαν δύο κοκτέιλ μολότοφ. Όλοι τους ανήκουν σε μία ομάδα που αποκαλείται «Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία». Οι πέντε νεαροί είναι ύποπτοι για διεθνή τρομοκρατία μαζί με ένα ακόμη άτομο που διαφεύγει της σύλληψης, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε την προφυλάκισή τους".
Καλησπερα φιλοι και αδελφια μας! Επειδη 10 - 15 ατομα ειναι απλυτοι στην Σερβια δεν σημαινει πως ολοι ειναι, αυτα τα αποβρασματα κανανε μια ανανδρη επιθεση σε βαρος της Ελληνικης Πρεσβειας με αποτελεσμα να προκαλεσουνε την οργη του λαου της Σερβιας, μας διεσυρανε στον κοσμο και στον Ελληνικο λαο. Δεν γινετε να υπαρξει Σερβος αναρχικος ακουγετε γελοιο, το 80% ειναι εθνικιστες και αν απλυτοι προσπαθησουνε να κανουνε αλλη μια ενεργεια θα λαβουμε δραστικα μετρα. Ζητουμε ΣΥΓΝΩΜΗ απο τους Ελληνες και τον Ελληνικο λαο για την επιθεση, αλλα τα αποτελεσματα τα βλεπετε και μονοι σας παραπανω, δεν θα περασει καμια επιθεση και σιγουρα θα παρουνε το μαθημα τους!
ΣΕΡΒΙΑ + ΕΛΛΑΣ
ΣΕΡΒΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!

12 σχόλια

  1. ΣΤΟΧΟΣ ΠΑΝΤΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ.Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΑΦΗΝΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΗ.ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΡΕ! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΣΕΡΒΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΡΙΞΑΝΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ, ΕΝΩ ΕΔΩ Ο ΡΙΧΟΥΝΕ 100 ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΕΤΣΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΕΡΒΟΙ! ΜΠΡΑΒΟ!

    ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ;; ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ 10 ΑΤΟΜΑ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟ 80%, ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΦΑΛΑΓΓΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΙ!!
    ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ, ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΣΕΡΒΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ!
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑΙ ΤΟ 80% ΡΕ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΟΒΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΕΞΥΠΝΕ ΡΕ ΑΛΒΑΝΕ! ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΕΝΔΡΑΣΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΔΕΝ "ΚΑΤΕΒΗΚΕ" ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΞΕΥΑΝΕ ΡΟΥΚΕΤΕΣ! ΝΑΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΡΕ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΜΕ 250.000 ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ; ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΒΙΚΟ! ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ!

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΝΑΡΧΟΒΛΕΜΜΕΝΟ 5/9/09 3:31 μμ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΟΣΝΙΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΖΥΓΙ ΚΟΠΡΙΤΗ ΟΥΤΕ ΜΕΤΡΙΩΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΖΟΥΡΑ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΤΥΣΙΑ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΑΚΟΦΑΤΣΕΣ ΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΚΑΣ ΚΑΘΗΚΙ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ" ΘΑ ΔΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΣΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν δεν κανω λαθος οι ορθοδοξοι σερβοι ... δεν αναγνωρισαν σαν την τσουτσου πρωτοι πρωτοι τα σκοπια με το ονομα μακεδονια.γιατι δεν διαμαρτηρυθηκαν τα αδελφια σας? και οι σλαβοι ρωσοι επισης.αφου μας εκτιμουν γιατι δεν παιρνουν πισω την αναγνωριση τους?ειμαστε μονοι παρτε το χαμπαρι,χεστηκα για την θρησκεια εμενα με ενδιαφερει η ελλαδα και ο ελληνισμος και ολοι οι ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΕΣΥ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΛΥΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΡΕΖΑΚΙΑ!


    Ο κ. Τάντις εξήγησε στον Ελληνα Πρόεδρο ότι η Σερβία ναι μεν αναγνώρισε τη FYROM ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας», αλλά ουδέποτε αναγνώρισε μακεδονική ταυτότητα και ιστορία. Δεν δίστασε μάλιστα να χαρακτηρίσει τη συμπεριφορά της σκοπιανής κυβέρνησης «κωμικοτραγική» και την πολιτική που ακολουθεί στο ζήτημα αυτό «ακατάλληλη».

    «Η αρχαία μακεδονική ιστορία ανήκει στην Ελλάδα, ο Μέγας Αλέξανδρος ανήκει στην Ελλάδα», είπε ο κ. Τάντιτς, προσθέτοντας ότι ουδείς στη Σερβία διανοήθηκε να σκεφτεί ότι ο Μ. Αλέξανδρος είναι Σλαβομακεδόνας. Πρόσθεσε ακόμη πως η αρχαία ονομασία της Μακεδονίας δεν έχει καμία σχέση με τη γεωγραφική περιοχή.

    Ο πρόεδρος της Σερβίας έδειξε να κατανοεί απόλυτα την ενόχληση που αισθάνονται οι Ελληνες με τη στάση των Σκοπίων, λέγοντας στον Κ. Παπούλια ότι ανάλογη παραχάραξη της ιστορίας επιχειρείται και από τους Αλβανούς στο Κόσοβο, όπου θέλουν να εμφανίζουν ως δικά τους τα σερβικά μοναστήρια. Η ξεκάθαρη αυτή τοποθέτηση του Σέρβου προέδρου, στην κατ ιδίαν συνάντηση των δύο προέδρων, εκτιμάται ότι αποτελεί έκφραση ευγνωμοσύνης προς τη χώρα μας η οποία δεν έχει αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Κοσόβου και στέκεται σταθερά στο πλευρό της πολύπαθης χώρας του. Ωστόσο, ο κ. Τάντιτς δεν έκανε καμία αναφορά στο θέμα αυτό στις κοινές δηλώσεις που έκαναν οι δύο πρόεδροι προς τον Τύπο, ενώ ο Κ. Παπούλιας υπογράμμισε την απόφαση της χώρας μας να συνεχίσει να εργάζεται για την εξεύρεση λύσης στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου. Διεμήνυσε μάλιστα στη FYROM πως «η Ελλάδα αναμένει από την πολιτική ηγεσία της να εγκαταλείψει τις εθνικιστικές και αναχρονιστικές πρακτικές προς όφελος της ευημερίας των πολιτών της».


    Χαστούκι στους Σκοπιανούς και απο τους Σέρβους – Τους συμπεριέλαβαν σε Φεστιβάλ σαν FYROM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΟΝ 5/9/09 6:12 μμ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ; ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν ειμαι απλυτος.ειμαι πλυμμενος.δεν με ενδιαφερει η σερβια και καμια χωρα,ενδιαφερομαι μονο για την ελλαδα και την κυπρο και τον ελληνισμο σε ολη τη γη.μεταξυ ουτε οι σερβοι ουτε οι ρωσοιμας φερθηκαν σωστα,εξαλλου η μακεδονικη σαλατα απο τα μερη τους αρχισε απο τον τιτο και απο τη ρωσια επι σταλιν.ολοι αυτοι ειχαν και εχουν ονειρο να φτασουν στο αιγαιο,δεν μας καψαν και οι χαρες τους.μεχρι και στο πανηγυρι της γιουροβιζιον που γινονταν στο βελιγραδι το μακεδονια φαινοταν στην τηλεοραση,τωρα εσυ που με αποκαλεσες απλυτο δεν πας στη γωνια να δεις αν ερχομαι,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΙΚΕ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΦΕΡΘΗΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι πως στη Σερβία τους μπαγλαρώνουν αμέσως. Όχι όπως εδώ που η ηγεσία της Αστυνομία τους προστατεύει και αν τυχών πιάσουν κανέναν κατά λάθος το βγάζουν αμέσως και ζητάνε συγγνώμη για την παρεξήγηση. Προδότες αστυνομικοί στην ηγεσία της Αστυνομίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.