Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΕ ΚΑΝΑΔΑ ΣΤΟ ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΑΠΟ 25 - 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

... ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΨΗΦΙΣΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΑΕ Στην πόλη Βανκούβερ, τ...

...
ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΨΗΦΙΣΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΑΕ

Στην πόλη Βανκούβερ, του Καναδά, θα πραγματοποιηθεί η Β’ Τακτική Συνεδρίαση Συντονιστικού Συμβουλίου Περιφέρειας Καναδά, από 25 - 27 Σεπτεμβρίου 2009. Σκοπός της Συνεδρίασης είναι η εφ’ όλης της ύλης συζήτηση των θεμάτων που απασχολούν την Περιφέρεια Καναδά καθώς και ο προγραμματισμός και συντονισμός των δραστηριοτήτων της εδώ οργανωμένης ομογένειας.

Σε ειδική ενότητα της Συνεδρίασης θα συμμετάσχουν τα μέλη του Συντονιστικού Συμβουλίου Δικτύου Νεολαίας ΣΑΕ Περιφέρειας Καναδά, καθώς και οι Πρόεδροι Ελληνικών Κοινοτήτων, Επαρχιακών Κογκρέσων, του Εθνικού Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου και της ΠΣΕΚΑ Καναδά.

Στη Συνεδρίαση έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι της Ελληνικής Πολιτείας και τα μέλη του Προεδρείου της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς ή Οικουμενικού Ελληνισμού.
Ελπίζουμε μέσα στα πολλά που θα απασχολήσουν την περιφέρεια Καναδά του ΣΑΕ να βρεθεί χρόνος να ασχοληθούν και με κανένα Εθνικό θέμα και να σητρίξουν ανοιχτά τον Αγώνα που δίνουν οι Παμμακεδονικές οργανώσεις της Διασποράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.