Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ «ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ» ΤΟΥ ΑΝΤ1

... "ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ" Μία άκρως προκλητική διαφήμιση, προκλητική γ...

...
"ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ"

Μία άκρως προκλητική διαφήμιση, προκλητική για το Εθνικό αίσθημα κάθε Έλληνα προβάλλεται τις τελευταίως ώρες στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Αφορά την διαφήμιση της τηλεοπτικής εκπομπής «The next top model» και εμφανίζει γνωστή παρουσιάστρια να είναι τυλιγμένη με ένα ύφασμα, το οποίο ευθέως αισθητικά και χρωματικά παραπέμπει στην Ελληνική Σημαία! Ύφασμα το οποίο τραβά και σκίζει ένα άλλο πρόσωπο της διαφημίσεως… Το αδίκημα είναι αυτόφωρο, αλλά κανείς δεν βρέθηκε να διαμαρτυρηθεί για αυτό το αίσχος! Ούτε και ο πολιτικός εκείνος που παριστάνει τον… εθνικά ευαίσθητο και πως θα ήταν δυνατόν να συμβεί αυτό όταν τόσο αυτός όσο και οι ακόλουθοί του βρίσκονται διαρκώς στα παράθυρα των τηλεοπτικών εκπομπών του σταθμού; Δεν σας παρουσιάζουμε το βίντεο, το οποίο υπάρχει στο youtube γιατί το να αναπαράγεις την κακογουστιά και την προσβολή του εθνικού συμβόλου είναι εθνικά απαράδεκτο. Βεβαίως, έχουν φροντίσει το ύφασμα αυτό να μη είναι ακριβώς Ελληνική Σημαία, αλλά να παραπέμπει στην Ελληνική Σημαία. Πρόκειται δηλαδή για διαφήμιση πρόκληση και συγκεκριμένα στην περίπτωση αυτή αντεθνική πρόκληση.

3 σχόλια

  1. ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ

    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΡ.

    ΜΑΚΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε βέβαια, αφού η διαθήκη (;) είναι άδεια, τι την διαφημίζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ξυλαγκουρη ξυλοκοτα η καγια γιατι δεχτηκε δεν ντραπηκε λιγο.αυτα ειναι αισχη. σε αλλο διαφημιστικο τα μοντελα φορουν γοβες με τσαρουχια. γενικως η τηλεοραση ειναι εμετος και δεν βλεπεται/ ολο τσολια ξεκωλα και γελοια νουμερα. ολο κουτσομπολια.ο λαος ζει στον κοσμο του .τα καναλια υπνωτιζουν καλα.οι περισσοτεροι ελληνες εχουν αγνοια για σοβαρα θεματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.