Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

... ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΒΑΡΝΑΒΑ - ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ. ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ... Ενώ η ΕΜΥ ενημερώνει για ενίσχυση των ανέμων που θα φτάνο...

...
ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΒΑΡΝΑΒΑ - ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ. ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
...
Ενώ η ΕΜΥ ενημερώνει για ενίσχυση των ανέμων που θα φτάνουν μέχρι και τα 9 μποφόρ, η φωτιά στη Ανατολική Αττική που καίει από το βράδυ έχει πάρει από το πρωί ανεξέλεγκτες διαστάσεις και καίει σπίτια και αυλές σε τρία μεγάλα μέτωπα.
Μετά από προσπαθειες δύο χρόνων τα κατάφεραν να την λαμπαδιάσουν την περιοχή, ενώ αν αληθεύει ότι η φωτιά ξεκίνησε από τον χώρο που έχει ορισθεί για να γίνει ο νέος ΧΥΤΑ στο Γραμματικό κι άλλα σενάρια μπαίνουν στο παιχνίδι. Η φωτιά πηγαίνει και προς την Σταμάτα ενώ μάλλον η επέκταση προς Άγιο Στέφανο προς το παρών απετεύχθη. Στην μάχη έχει έσει και ο Στρατόςενώ νωρίτερα χρειάστηκε μερική εκκένωση στρατοπέδων στην περιοχή.


9 σχόλια

  1. μήπως η φωτιά είχε στόχο τους πυ΄ραυλους, λέω μήπως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να πανε στο διαολο ολοι οιυπευθυνοι δημαρχοι που εχουν στις πολεις και μες τα δαση παντου σκουπιδια επιπλα πεταμενα και οι πολιτικοι μαζι τους.ο πακης παπακης υπουργος εσωτερικων αμυνας καιυπεχωδε.να παραιτηθουν αμεσως,ειναι επικινδυνοι.ξερανε για ανεμους και ομως δεν καναν κατι να κλεισουν τα δαση να μην περασει κανεις τους εμπρηστης.εχουν καταντησει την χωρα ξεφραγο αμπελι και οποιος πρακτορας θελει καιει ελευθερα.αλλα και οι οικοπεδοφαγοι δεν πανε πισω για το κερδος καινε τα ομορφα δαση και χιλιαδες ζωακια που δεν φταινε σε τιποτα για να χτισουν βιλες.και ολοι αυτοι οι αθλιοι που χτισαν παρανομα μεσα στο δασος ζητανε και τα ρεστα.ποιος τους ειπε να χτισουν μες το πρασινο..να παραιτηθουν ολοι οι υπευθυνοι πολιτικοι που μας καταντησαν γραιλικισταν.πολλες κλωτσιες σε ολους θελουν κρεμασμα τι κοσμο θα παραδωσουμε στα παιδια μας σε λιγο δεν θα μπορουμε να αναπνευσουμε.αθλιοι ολοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4 εστιες φωτιας,σε 4 διαφορετικα σημεια,ταυτοχρονα και οι εκφωνητες του ΣΚΑΙ μιλουν για οτιδηποτε αλλο εκτος απο οργανωμενο σχεδιο εμπρησμων.
    Αραγε γιατι;
    Μηπως γιατι πρωτοι στην λιστα των υποπτων φιγουραρουν ομαδες αναρχικων,λαθρομεταναστες,Τουρκοι και Ισραηλινοι πρακτορες,Ουτσεκαδες κι εγω δεν ξερω τι αλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 35 χρόνια η πατρίδα μας καίγεται από άκρην σ' άκρη και ουδείς έχει προσαχθεί στην δικαιοσύνη. Κανένας οικοπεδοφάγος η καταπατητής ή οτιδήποτε άλλο όπως τον ονόμασε η σάπια οικογενειοκρατία που λυμαίνεται τον τόπο, δεν πλήρωσε για τα εγκλήματά του. Είδαμε να καίγονται ο Υμμητός, η Πεντέλη, η Πάρνηθα, η Ανατολική και η δυτική Αττική , η Σάμος, η Θάσος, οι Σποράδες τα Επτάνησα τα Δωδεκάνησα και τόσα άλλα μέρη της Ελλάδος και δεν βρέθηκε ούτε ποτέ ένας ένοχος. Ούτε ένας πραγματικά υπεύθυνος. Μόλις πρόπερσυ χάσαμε 70 Έλληνες στις πυρκαιές που κατέκαψαν την Πελοπόννησο και ουδείς "σωτήρας" παραιτήθηκε ή κάποιος εγκληματίας τιμωρήθηκε. Τώρα στο ίδιο έργο θεατές παρακολουθούμε όλον αυτόν τον εσμό των ανικάνων που απαρτίζουν την δήθεν "κρατική μηχανή" να προσπαθούν να σβήσουν μια φωτιά που έχουν ανάψει οι ίδιοι. Πριν μερικούς μήνες έδερναν τους κατοίκους του Γραμματικού του Βαρνάβα της Σταμάτας και γενικά της ευρύτερης περιοχής, γιατί αντιστέκονταν στην δημιουργία του παροχυμένου τεχνολογικά και επικίνδυνουν υγειονομικά ΧΥΤΑ. Τώρα τους καίουν ζωντανούς. Και θα ακολουθήσουν κι' άλλα. Ο υπεύθυνος αξιωματικός της πυροσβεστικής στην Ζάκυνθο ομολόγησε δημόσια την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου εμπρησμού του νησιού και άλλα πολλά αλλά ουδείς συγκινείται. Πάντως για ότι έγινε, γίνεται και θα γίνει στην Ελλάδα ΕΝΑΣ είναι ΄υπεύθυνος. Ο μακαρίτης ο Παπαδόπουλος που αντί να τους κρεμάσει ανάποδα στο Γουδή, έκανε όλους αυτούς τους άχρηστους προδότες "τσάμπα μάγκες" και ..."ήρωες". Να τους "χαιρόμαστε". και πού' στε Συνέλληνες!!! Μην ξεχάσετε στις ερχόμενες εκλογές να τους ξαναψηφίσετε! Έχουν μείνει κάτι λίγα ακόμα απούλητα και άκαφτα. Τρέξτε να προλάβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΡΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ:ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ(ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ)ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΛΗΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΓΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ.ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΟΙΝΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΘΑ ΑΠΕΤΡΕΠΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΟΞΟ ΕΜΠΡΗΣΤΗ!
    ΕΙΔΑΜΕ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ.ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατί δεν πάνε όλοι αυτοί οι ψευτοοικολόγοι να βοηθήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ.ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΟΥΝ.ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΧΡΟΙ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ.Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ.ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ.ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΠΕΡΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καθε καλοκαιρι θεατες στο ιδιο εργο παρακολουθουμε την ταινια βοηθεια καιγομαστε.η ελλαδα καθε καλοκαιρι περναει τα ιδια,γιναμε κρανιου τοπος και οι υπευθυνοι ριχνουν τις ευθυνες ο ενας στον αλλο.αφου τα ξερουν γιατι δεν κανουν κατι να το σταματησουν,αλλα περα απο την καρεκλα τους που ειναι γαντζωμενοι δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο απο το τομαρι τους.επρεπε η πυροσβεστικη να ειχε σβησει απο χτες την φωτια και οχι να την αφησουν να προχωρησει σε ολη την αττικη,δεν την προσεξαν οσο επρεπε,τραγικα λαθη των υπευθυνων και πολυ φοβαμαι οτι θα εχουμε ανθρωπινα θυματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EDO THELO NA PO TO EKSIS. EAN DEN FIGOUN IPARAKOLOUTHISI STENI TON PRESVION TOU ISRA-I-L TIS AMERIKIS KE TIS AGKLIAS. I ELLADA THA GINE SE POLI LIGA HRONIA AKATIKITI LOGO ELIPSEOS OXIGONOU. AFTOI PLIRONOUN KE INE IPEFTHINI GIA OLES TIS KATASTROFES TIS PATRIDOSMAS PANTA MAZI VEVEA ME TOUS OMOGLOSOUS POLITIKOUS MAS. O KIVOS EHI RIHTHI, GIAFTO KE I TRIS AFTI PANTA MAS RIHNOUN ADIKO SE OLA TA DIKIAMAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.