Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΜΠΕΡΙΣΑ

... ΝΟΜΟΣ EXPRESS ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ Τελικά δεν είμαστε υπερβολικοί. Ο Μπερίσα έχει ζηλέψει την επο...

...
ΝΟΜΟΣ EXPRESS ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ

Τελικά δεν είμαστε υπερβολικοί. Ο Μπερίσα έχει ζηλέψει την εποχή του Χότζα... και βάλθηκε να την επαναλάβει...
...
Με νόμο express κρατικοποιείται η γη από ιδιοκτήτες που δεν την καλλιεργούν!!!
Στους Δρυμάδες βρέθηκε το σαββατοκύριακο που πέρασε, ο Αλβανός πρωθυπουργός Σ.Μπερίσα όπου εκτός από τις επιδόσεις του στο κολύμπι είχε και συνάντηση με τον δήμαρχο της Χιμάρας Β.Μπολάνο.Ο κ. Μπερίσα επισκέφτηκε το μοναστήρι των Αγίων Θεοδώρων, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Β. Μπολάνο και τηλεοπτικές κάμερες, διαφημίζοντας το νέο δρόμο που οδηγεί στην Αιγιπαία. Σε δηλώσεις για τα ΜΜΕ που τον συνόδευαν ο κ. Μπερίσα τόνισε πως μέχρι το 2010 θα είναι δυνατή η πρόσβαση σε όλες τις παραλίες της Χιμάρας μέσω νέων ασφαλτοποιημένων δρόμων. Παράλληλα ζήτησε χαμηλές τιμές και καλύτερες υπηρεσίες από τους επιχειρηματίες ώστε να προσελκύσει η περιοχή ξένους τουρίστες. Τα καλύτερα πάντως ο κ. Μπερίσα τα άφησε για την επόμενη μέρα όπου σε σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου εισηγήθηκε νόμο ο οποίος προβλέπει πως όσοι κατέχουν γη θα χάνουν την ιδιοκτησία της αν δεν την καλλιεργούν!!! Όπως γίνεται αντιληπτό η καμπάνα χτυπά και πάλι για τις ιδιοκτησίες των βορειοηπειρωτών που διαμένουν στην Ελλάδα και χρόνια τώρα παραμένουν χέρσες. Παράλληλα, κλιμάκια του Υπουργείου Περιβάλλοντος όργωσαν την περιοχή της Χιμάρας τρομοκρατώντας ιδιοκτήτες ,παράνομων και μη οικοδομών, πως έρχεται νέο κύμα κατεδαφίσεων .
Με νωπές τις μνήμες από τις κατεδαφίσεις στο Γιάλι, η αίσθηση που επικρατεί στον κόσμο είναι πως τα έργα υποδομής δεν γίνονται προς όφελος των κατοίκων αλλά προκειμένου να προετοιμάσουν το έδαφος για νέες '' επενδύσεις '' τύπου Κακομαίας.
Οι φήμες οργιάζουν πως εταιρία συμφερόντων κυβερνητικών παραγόντων έχουν σφετεριστεί εκατοντάδες παραλιακά ακίνητα με σκοπό να τα εκμεταλλευτούν τουριστικά.
Kατά τ' άλλα οι αυλοκόλακες θαυμάζουν τις κολυμβητικές επιδόσεις Μπερίσα.
"chaonia.blogspot"

3 σχόλια

  1. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΔΩ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ(ΤΩΡΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ,ΣΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ),ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,(ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΠΟΛΥ).ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΣΗΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΕΥΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΑΝ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ.ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.ΟΤΑΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΡΕΧΕΙ?ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΟΜΩΣ,ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΜΕ,ΕΧΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΣΠΙΤΙΑ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δευτέρα, 10 Αυγούστου 2009, 11:13

    Με την κατηγορία της πρόκλησης βλαβών σε δημόσια περιουσία, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα ένα 16χρονο παιδί από την Αλβανία.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ανήλικος και ένας ακόμη φίλος του επιβιβάστηκαν σε συρμό του τραμ, και ενώ αυτό βρισκόταν εν κινήσει προκάλεσαν σημαντικές υλικές ζημιές στο εσωτερικό του, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων επιβατών.

    Όπως προέκυψε, δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο ανήλικοι «ξεσπούσαν» με αυτό τον τρόπο. Την περασμένη Τετάρτη είχαν προκαλέσει φθορές και πάλι σε συρμό του τραμ, ο οποίος μόλις είχε φτάσει στον τερματικό σταθμό του Παλαιού Φαλήρου.

    Με εντολή του εισαγγελέα, ο 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του «συνεργού» του.
    χωρις σχολιο !! και που ειστε ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον χειμώνα που έγινε η συζήτηση στην Βουλή, για να δοθεί εκ μέρους της Ελλάδος το πράσινο φως για την ένταξη της Αλβανίας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ (δύο χωριστές συζητήσεις ήταν), ο κ, Παυλίδης της ΝΔ είπε ότι "εμείς θα δώσουμε κατ' αρχάς το σύμφωνο της γνώμης μας, αλλά θα πούμε: Προσοχή, είμαστε εδώ και σας παρακολουθούμε"(!)
    Δηλαδή είπε ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Δεν άκουσε τον ΛαΟΣ που φώναζε ότι είναι λάθος να δώσουμε το έχει καλώς, αν προηγουμένως δεν διασφαλίσουμε και τα δικαιώματα της μειονότητος, αλλά και την διαβεβαίωση 'οτι δεν έχουν πλέον αξιώσεις για αποζημιώσεις περιουσιών των "Τσάμηδων".
    Φωνή βοώντος ... Ας έλθει τώρα ο Παυλίδης και ο κάθε Παυλίδης να δει πόσο εκτιμήθηκε η χειρονομία καλής θελήσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.