Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

OI ANENTAXTOI ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

... ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ! Η Φλώρινα μας είναι όμορφη.... Την Κυριακή έγινε ακόμη πιο όμορφη όταν εκατ...

...
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ!


Η Φλώρινα μας είναι όμορφη....

Την Κυριακή έγινε ακόμη πιο όμορφη όταν εκατοντάδες Ελληνόψυχοι, από διάφορα μέρη , την έντυσαν στα γαλανόλευκα. Οι Ανένταχτοι Πατριώτες, η Χρυσή Αυγή, ο Πατριωτικός Σύνδεσμος Λάρισας και όλοι όσοι συμμετείχαν στην αγωνιστική εκδήλωση μετά την πρωτοβουλία της Πατριωτικής εφημερίδας ‘Στόχος», έστειλαν προς πάσα κατεύθυνση το πολεμικό μήνυμα ότι εκεί είναι γη ελληνική ποτισμένη με αίμα ελληνικό.
Σείστηκε η πόλη όταν οι Έλληνες άρχισαν με συνθήματα και τραγούδια να διαλαλούν ότι η Φλώρινα και η Μακεδονία ολόκληρη δεν σηκώνει ξένο ζυγό όσο κι αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους που ορέγονται και φαντασιώνονται διάφορα. Κι ήταν τέτοια η παρουσία κι η ετοιμότητα τους που ο νεοταξικός εχθρός όχι μόνο δεν ήρθε, αλλά κατάλαβε ότι στο επόμενο κούνημα του θα βρίσκονται εκεί πολύ περισσότεροι. Κι αυτή τη φορά δεν θα μείνουν στα λόγια...

Άλλωστε,το 1913 η Μακεδονία δεν απελευθερώθηκε ολόκληρη...


"ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"

10 σχόλια

  1. ΣΤΟΧΕ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ,ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ,ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΛΟΥ,ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΑΖΕΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΘΑ ΛΥΣΣΑΞΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ,ΕΙΣΤΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''Άλλωστε,το 1913 η Μακεδονία δεν απελευθερώθηκε ολόκληρη...''

    'Ετσι ακριβώς!
    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ



    Αδέλφια ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ποταμι του Ελληνισμου γιγαντωνεται,ολοενα και πιο πολυ Ελληνες και μαλιστα νεοι ενσωματωνοντε στις ταξεις των αγνων πατριωτων
    Ο Εθνικισμος δεν ειναι μοδα,ειναι σταση ζωης,τροπος σκεψης και δρασης,ειναι μια ολοκληρη κοσμοθεωρια.
    Ο Εθνικιστης πρεπει να διακατεχετε μονο απο την νοοτροποια του νικητη,καμια υποχωρηση,κανενας συμβιβασμος των ιδεων του.
    ΤΙΜΗ ΜΑΣ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ
    Ιμερος Πιερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΙΚΕΛΙΑ ΦΙΛΛΙΠΟΥΠΟΛΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΚΟΠΙΑ ΙΜΒΡΟ ΤΕΝΕΔΟ ,ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΩΤΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΛΑΣ ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ ΠΝΕΥΜΑ ΕΛΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ.ΧΑΙΡΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ.ΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΗΡΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ,ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΑΞΙΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΘΕΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.Π,Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολλα μπραβο σε οποιον εγραψε το σχολιο των.104.το τεταρτο σχολιο.συμφωνω απολυτα.λειπουν κομματια απο τη μακεδονια μας,δεν εχει ελευθερωθει ολη.μακεδονια ξακουστη του αλεξανδρου η χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στη μια τη γωνιά ο Χριστόδουλος και στην άλλη ο Μεγας Αλέξανδρος . Επίσης παιδιά ! Αυτοκόλλητα παντού στα αυτοκινητα μας μεχρι και την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ!!!! ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χθες βρέθηκα σε έναν Προφήτη Ηλία. Ηταν ο εσπερινός για την γιορτή του. Θα αναρωτηθήτε που κολάει αυτό με την Μακεδονία. Και όμως. Χθες σιγουρεύτικα ότι δεν χάθηκε τίποτα.

    Χθες είδα το μέγεθος της μικρότητας, της βλακείας, της αποχαύνωσης των κάθε λογής ελληνομάχων θολωμένων. Χθές είδα πόσο λίγοι είναι, μια χούφτα που βασίζει την ύπαρξή της στο ‘οτι κάνει πολύ φασαρία και εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κάθε ανθέλληνα που θέλει την διάλυση της Ελλάδας και την Εξαφάνιση των Ελληνων.

    Χθες είδα νέα παιδιά αλλά ήταν πολλοί πάρα πολλοί. Όσο πέρναγε η ώρα όλο και περισότεροι πέρναγαν. Λίγο πριν τον καφέ τους, το ποτό τους, πέρασαν για ένα κεράκι. Ντυμένοι σύμφωνα με την εποχή τους ήρθαν όπως ήταν χωρίς προσποίηση και ανούσιες φανφάρες. Εκατοντάδες νέοι και νέες. Εκατοντάδες ζευγαράκια πιασμένα χέρι χέρι Για ένα λεπτό άφηναν την ψυχή τους πάνω στο εικόνισμα και έφευγαν χαμογελαστοι .

    Ήρθαν και ας αγωνίζονται αλλότριοι καθηγηταράδες και μισέλληνες δάσκαλοι να κομματιάσουν την ψυχή τους, να βγάλουν την Ελλάδα απο την ψυχή τους, να ξεριζώσουν τα όσια και τα ιερά μας.

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΟΧΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΗΝ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

    ΥΓ. ΔΟΞΑΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλα τι σχολιο το τεταρτο οποιος το εγραψε ειναι τελειος ,δεν παιζεται .συνελληνα συνχαρητηρια,ειμαι απο τη θεσσαλονικη της ελληνικης μακεδονιας μας και ευχομαι γρηγορη ελευθερια στη σκλαβωμενη υπολοιπη μακεδονια και στις υπολοιπες πατριδες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλε ΙΩΑΝΝΗ τα ειπες ολα σε λιγες γραμμες.
    Και ΔΕΝ θα τους περασει.
    ΔΕΝ θα αφησουμε εμεις να τους περασει να εισαι σιγουρος αδελφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σωστά ο φίλος (απο την μεριά του)
    έθεσε το θέμα με την εικόνα του
    Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου.
    Προτείνω όλα τα σύμβολα και όλους
    τους αγωνιστές να τους τοποθετήσουμε τον έναν δίπλα στον άλλο για να μήν παραπονιέται κανείς μήπως και τυχόν έτσι προσπεράσουμε έστω και ένα εμπόδιο και πάμε παραπέρα. Αλλά αδέλφια εγώ θα το φωνάξω :
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑ
    ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΚΟΤΟΝΩΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.
    ΤΩΡΑ Η ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΝΩΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η Α ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΕΝΝΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.