Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

...ΠΑΡΤΕ ΑΠ' ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ

... ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Έντονη ανησυχία προκαλούν στις τάξεις του εθνικιστικού κι...

...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ

Έντονη ανησυχία προκαλούν στις τάξεις του εθνικιστικού κινήματος, οι συνεχείς παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου από τους αγαπημένους μας μογγόλους. Σχεδόν σε καθημερινή βάση πλέον, οι τουρκικές προκλήσεις, αποτελούν ένα σύνηθες φαινόμενο τόσο για τους ήρωες κατοίκους των ακριτικών μας νήσων, όσο και για τους πιλότους των μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας.

Αναμφίβολα οι τουρκικές πτήσεις πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος, κάθε άλλο παρά τυχαίες είναι. Όταν μάλιστα οι κοσμαγάπητοι νομάδες της στέπας φτάνουν σε σημείο να παρενοχλούν ακόμη και ευρωπαϊκά πολιτικά αεροσκάφη, τότε κάθε ο λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος γίνεται καχύποπτος. Έλληνες πατριώτες να είστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Να είστε έτοιμοι...

Μέσω του παρόντος δελτίου τύπου, ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος καλεί την ελληνική κυβέρνηση να προβεί άμεσα σε βέτο κατά της Τουρκίας, αναφορικά με την είσοδο της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Να θωρακίσει επιτέλους τα υδάτινα και ηπειρωτικά σύνορά μας, ώστε να σταματήσει η εισροή λαθρομεταναστών από την Τουρκία και να απαγορεύσει τα πακέτα διακοπών που θα περιλαμβάνουν επισκέψεις και διαμονή στη χώρα των απολίτιστων. Επίσης, το εμπάργκο κρίνεται ως περισσότερο αναγκαίο από ποτέ. Ως εδώ. Θυμηθείτε τι μας άφησε ως παρακαταθήκη ο Γεώργιος Καραϊσκάκης: "Όταν στους Τούρκους δείχνεις τα μπροστινά σου, αυτοί σου δείχνουν τα πισινά τους."

Κλείνοντας καλούμε τους Έλληνες Αξιωματικούς να λάβουν επιτέλους μια εντολή από το εθνόσημο και να βαπτίσουν τους άπιστους στα νερά του Αιγαίου. Αλλιώς ας πάρουν τις κλάρες τους και να τις βάλουν στις φακές.

Για το Δ.Σ.
Χάμος Αστέριος - Πρόεδρος,
Τσιλοπάνος Πάρις - Γραμματέας

13 σχόλια

  1. Διαταγη απο ΕΘΝΟΣΗΜΟ παιρνουν οι ΑΡΙΣΤΟΙ οχι τα ψοφιμια.
    Τα καρναβαλα με τις στρατιωτικες στολες που παρασταινουν αρχηγους και υπαρχηγους των Ελληνικων ενοπλων δυναμεων ειναι υπηρετριες.
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. >"Όταν στους Τούρκους δείχνεις τα μπροστινά σου, αυτοί σου δείχνουν τα πισινά τους."<

    Ο Καραϊσκάκης εννοούσε αυτούς που έχουν "ανδρικά" μπροστινά. Τέτοιους δεν έχουμε και τους δείχνουμε το "ντορίσιο". :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στοχε δεν ειδαμε ανακοινωση για μνημη του ενδοξου βασιλια λεωνιδα για καλεσμα ,στις θερμοπυλες.μονο στην εφημεριδα το ειδα,επρεπε να το ανακοινωσετε μεσω ιστιοσελιδας σας.ξεχνατε τους αρχαιους μας ηρωες,δεν ειναι σωστο αυτο,επιτελους ξεκοληστε απο την ορθοδοξια ,πρεπει να ,ασχοληστε και με την αρχαια ,ιστορια μας.,οι τουρκοι οι ιρακινοι και αμερικανοι στρατιωτικοι εχουν συμβουλιο την τριτη για μετρα κατα των κουρδων...ενας τραγοπαπας στη θεσσαλονικη οδηγησε σε ερημικη περιοχη 20χρονο με διανοητικη στερηση και το βιασε,τον κατηγγειλαν οι γονεις του και τον πιασανε,,δυστυχως υπαρχουν ακομα πολλοι που τους πιστεουν,ξυπνηστε επιτελους,,δεν σεβονται τιποτα ολοι αυτοι,ειναι αισχροι,καθε φορα τα ιδια παρενοχλησεις βιασμοι απειλες,,σε τι θεο πιστεουν αναρωτιεμαι,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ .ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ...


    http://stop-indymedia.blogspot.com/2009/07/blog-post_24.html


    ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ...
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=54880&cid=4
    ΕΔΩ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ , ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΣΑΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βαλτε ιστιοσελιδα www,greekalert,com/.......www,hellas orthodoxy,gr//,δειτε τους μογγολους τι εχουν κανει στις εκκλησιες και τα αρχαια της κατεχομενης κυπρου,ευχομαι μια μερα να πεσει φωτια να τους καψει,,,δειτε το,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ,ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΡΡΑΞΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΠΑ.ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΑΥΤΟΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΤΡΕΞΕ Ο ΣΚΥΛΑΑΡΑΠΑΣ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΙΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ,ΟΙ ΗΠΑ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛ.ΟΙ ,ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΑΛΛΩΝ.ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΟΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΤΗ ΦΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,,ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΘΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ,ΤΗΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ,ΣΤΟΧΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα προβλήματα θα είχαν προ πολλού τελειώσει, αν η Ελλάδα είχε επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ν.μ., όπως δικαιούται. Τα “casus belli” θα παρέμεναν στα λόγια. Αυτή την αίσθηση έχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οταν κυβερνουσε ο ,παπαδοπουλος αυτα δεν γινονταν,δεν περναγε τουρκικο κουνουπι στο αιγαιο,αλλα βεβαιως ηταν ηγετηςμε αρχ...οι τουρκοι το χουν παραχεσει δεν παει αλλο η ταπεινωση,ριξτε τους τα αεροπλανα να δουμε αν θα μας κανουν μαγκιες,τουρκοι μογγολοι να πεθανετε ολοι.τουρκος καλος μονο νεκρος....τους σιχαινομαι τους μισω ,τους παλιοκεραταδες,αλεξανδρος απο περαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. stοχε http,egersis,blogspot,com.εγερσισ, τισ αγορευειν βουλεται,οι τουρκοι ειναι παντα τουρκοι.10 ιουλιου.2009/εχει χαρτεσ φωτογραφιες των μογγολων,το τι αισχη διεπραξαν στην κινα,ιδιεσ φατσες τουρκικες ιδια σκατα...δειτε το οπωσδηποτε,, γεματο εικονες, αλεξανδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ , ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΣΤΙΝΓΚΕΡ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ , ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΕΙΡΗΣΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ 28/7/09 3:06 μμ

    O Παπαδόπουλος απέσυρε την ελληνική μεραρχία από την Κύπρο, την οποία είχε στείλει εκεί ο Γεώργιος Παπανδρέου, κατόπιν τουρκικής πιέσεως, με όλα τα καταστροφικά αποτελέσματα αργότερα. Και δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην τουρκική πίεση, επειδή με το πραξικόπημα είχε διασαλεύει την τάξη και το αξιόμαχο των ΕΔ. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν και οι Τούρκοι.

    Ο Παπαδόπουλος ήταν ο εισηγητής της ... "Ελληνοτουρκικής Ομοσπονδίας". Αν δεν καταλαβαίνεις, να σου το πω πιο απλά: ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!!

    Παραβιάσεις δεν είχαν αρχίσει ακόμη, οπότε δεν μπορείς να αποφανθείς για την στάση του.

    Τον Ιούνιο του 1967, στον πόλεμο των 6 ημερών, ισραηλινά μαχητικά μπήκαν μαζικά στον εναέριο χώρο της Ελλάδος νοτίως της Κρήτης, για να επιτεθούν στην Αίγυπτο. Μιλιά δεν έβγαλε ο ηγέτης (με) αρ...δια.

    Μάλλον είσαι πολύ νέος και δεν θυμάσαι καλά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.