Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΟΙ "ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ"!

Για πρώτη φορά μετά απο 35 χρόνια οι μανταμίτσες υπουργών, βουλευτών και παρατρεχάμενων δεν θα ράψουν τουαλέτες για να τις μοστράρουν στο π...

Για πρώτη φορά μετά απο 35 χρόνια οι μανταμίτσες υπουργών, βουλευτών και παρατρεχάμενων δεν θα ράψουν τουαλέτες για να τις μοστράρουν στο πανηγύρι της "αποκατάστασης της δημοκρατίας". Με απόφαση του Κάρολου Παπούλια με αναψυκτικά και συγκεκριμένο αριθμό ατόμων γιόρτασαν σήμερα την "μεγάλη γιορτή της δημοκρατίας" οι... εθνοσωτήρες! Εμείς έχουμε ξεκάθαρη, διαχρονικά θέση για το πανηγύρι των πολιτικάντηδων. Είναι επιεικώς απαράδεκτο να "γιορτάζουν" όταν τις ίδιες ακριβώς μέρες συντελούνταν η ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Κύπρου! Αλλά τι να περιμένεις απο ανθρώπους που αγνοούν την ύπαρξη της λέξεως "φιλότιμο"! Ο Ελληνισμός θρηνεί ολόκληρο τον Ιούλιο... Οι μόνοι που χαίρονται είναι οι πρασινοκοκκινομπλέ!
Δ.Μ.

15 σχόλια

  1. Δεν ειναι μονο οι πρασινοκοκκινομπλε που γιορτασαν αλλα και οι σωτηρες του ΛΑΟΣ που περευρεθησαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι επιεικώς απαράδεκτο να "γιορτάζουν" όταν τις ίδιες ακριβώς μέρες συντελούνταν η ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Κύπρου!


    ki όταν μάλιστα, μαθαίνω από μαθητές και φοιτητές Τούρκους, διδάσκονται ότι έσωσαν την Κύπρο από την δικτατορία των Ελλήνων εκείνη την εποχή κι έτσι σήμερα η Κύπρος μπορεί να είναι ελεύθερο ανεξαρτητο κράτος!!
    Αυτά μαθαίνουν τα τουρκαλάκια!!!

    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝ ΜΕΡΗ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ.

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΖΕΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πρωτος και καλυτερος ο ιερωνυμος.αυτοι ολοι δεν χανουν δεξιωσεις και μασες.μονο για αυτα ειναι.τετοιο βοιδι ο νεος που οτι και να πω ειναι λιγο,βαλανε τα φουστανια και πρωτοι στο πανηγυρι.ομως οπλο δεν πιανουν αλλα αμα ερθει η ωρα θελουν οι υπολοιποι να ,τους προστατευσουν.δεν υπαρχει χειροτερος δεν μιλαει για το εθνος τους νεους τιποτα,κοιμαται ορθιος θελει τζαμια ξενους,,δεν ξερω δεν τον παω μου γυριζουν τα εντερα που τον βλεπω...παντως ο λαος εχει ξυπνησει και τους εχει σιχαθει πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KE KALA OTAN I MPENAKI TOU IPE POS STIN THITIATOU ISOS SIRINKOTHI I EDAFIKI AKEREOTITA TIS ELADOS GIATI DEN EVGALE LEKSI KE PAREMINE ME SKIMENO KEFALI; GIATI KAT EME SKEFTIKE DEN VARIESE EGO PANTOS PALI PROEDROS THAME?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωραιο κουκλοθεατρο,ολοι στη σειρα οι μαριονετες,εδω ο κοσμος καιγεται και αυτοι ολοι εχουν του μουν//το χαβα.πια δημοκρατια του κολου ,χουντα ,και παλι χουντα,τουλαχιστον η ελλας ηταν ελευθερη,,ενω σημερα με τη δημοκρατια τους ειμαστε μπαχαλο ξεφραγο αμπελι βρισκομαστε σε ομηρια,αισχος ψευτες προδοτες πολιτικοι,,ανοιξτε το φακελο της κυπρου αν ειστε τιμιοι,αλλα δεν ειστε,ειστε πουλημενοι ολοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στα 35 χρονια της Αδημοκρατιας
    καλα πηγε η δουλεια τους,αφου
    πλουτησαν και διελυσαν την ελλαδα
    τωρα θελουν να τους χειροκροτησουμε
    ναι ομως με ανοικτες παλαμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σταχτυ στα ματια μας ο φετινος εορτασμος.Πηρανε χαμπαρι ουι ο λαος αρχιζει και ξυπναει και μαζευουν λιγακι την ξεδιαντροπια τους.
    Ο Αλεξακις ο Τσιπρας με αραπινα πηγε παλι στη δεξιωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Ελλας ειναι ο περιγελος του κοσμου και οι Ελληνες κλειδωνουν πορτες και σφραγιζουν παραθυρα πριν την δυσι του ηλιου ( οπως ακριβως και επι τουρκοκρατιας ) και οι εφιαλτες γιορταζουν !
    Ως ποτε;
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. MPOREI NA MHN EIXAME DHMOKRATIA TOTE EPI XOUNTAS ALLA EIMASTAN ELEYTHEROI NA KOIMOMASTE STIS AYLES KAI TA MPALKONIA TWN SPITION MAS. SHMERA ME TOSH DHMOKRATIA DEN MPOROUME NA VGOUME EKSO KAI FOVOMASTE NA KOIMHTHOUME MESA STA SPITIA MAS. EINAI DYNATON NA FTASOUME STO SHMEIO NA KLEINOUME PARATHYRA TO BRADI APO FOBO ME 35* C DALA KALOKERI; NA THN XAIRONTAI THN DHMOKRATIA TOUS OI SOTHRES MAS KAI XRONIA (LIGA)POLLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 3:46 μμ

    Μη χρησιμοποιείς κάθε ευκαιρία για να κάνεις αντι-Λαϊκή προπαγάνδα. Κόμμα της Βουλής είναι κι ο ΛαΟΣ, θα παραστεί. Δεν γίνεται διαφορετικά.

    @ ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΖΕΜΗ

    Ο Παπούλιας είναι Ηπειρώτης και είναι αυτός που υπέγραψε ως ΥπΕξ του αλήστου μνήμης Παπανδρέου την μονομερή άρση του εμπολέμου με την Αλβανία. Δεν αισθάνθηκε ντροπή για τα αδέλφια του στην Β. Ήπειρο; Αν ήμουν στην θέση του, θα είχα παραιτηθεί όχι μόνον από ΥπΕξ, αλλά και από το κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ?ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ"ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ Σ"ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δεν πηρε πουθενα το ματι μου τον αλεξ με καμια αραπινα,ποια δημοκρατια γιορταζουνε,δεν υπαρχει υπαρχει τυρρανια και βρισκομαστε σε κατοχη σε ολα τα εθνικα επιπεδα,γεμισαμε ξενους,τι θα γινει με αυτο το μπαχαλο,,γουσταρω με τρελλα ,χουντα στρατιωτικη και σε οποιον αρεσω]θελω τανκς στρατο εθνικη κυβερνηση,εθνικη αξιοπρεπεια δεν θελω ξενους.εξω ολοι οι ξενοι.καθαρισμος της ελλαδας σε ολα τα επιπεδα.εξω οι προδοτες...χρυση αυγη.αλεξανδρος απο περαμα/πειραιως./

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν ανεφερα την παρουσια του ΛΑΟΣ ως εκπληξη μιας και αυτοι βρωμανε απο το...κεφαλι.

    Το ανεφερα μιας και αυτοι ειναι της ριξης κ της ανατροπης με φιλοεβραιους και τουρκους στο μαντρι τους. Πρωην χουντικοι και καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΑ

    25/7/09 12:28 πμ
    24/7/09 4:25 μμ
    24/7/09 3:46 μμ
    24/7/09 10:00 μμ
    25/7/09 4:33 μμ
    26/7/09 7:22 μμ
    26/7/09 4:59 μμ

    ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ
    Η ΣΑΡΑ Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΙΝΑΠΑΤΗΜΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

    ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΛΜΑΤΩΔΗ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

    ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΕΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

    ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙΣ

    ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ Η ΑΠΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

    ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

    ΖΗΤΩ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ
    ΖΗΤΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΕΙ ΜΑΣ
    ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ……..ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.