Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ": ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ

Εκπομπές επί εκπομπών για να εξηγήσουν το «φιάσκο» του «Ελεύθερου Τύπου»… Μόνο ο 84χρονος (πρώην κομμουνιστής κι αυτός) βετεράνος δημοσιογρ...

Εκπομπές επί εκπομπών για να εξηγήσουν το «φιάσκο» του «Ελεύθερου Τύπου»… Μόνο ο 84χρονος (πρώην κομμουνιστής κι αυτός) βετεράνος δημοσιογράφος Χρήστος Πασαλάρης τόλμησε να πει την αλήθεια: Η Γιάννα Αγγελοπούλου μάζεψε ένα τσούρμο αριστερούς γραφιάδες που στα νιάτα τους υμνούσαν τον Μάο και τον Χότζα, τους έδωσε ηγεμονικούς μισθούς και τους ανέθεσε να γράψουν μία εφημερίδα της Κεντροδεξιάς. Έπαιρνε ο δεξιός τον «Ελεύθερο Τύπο» της Γιάννας και διάβαζε σελίδες επί σελίδων για τα δικαιώματα των Λαθρομεταναστών, πόσο δίκιο είχαν τα παιδιά που έκαψαν την Αθήνα τον περασμένο Δεκέμβρη και πόσο ρατσιστική είναι η Ελλαδική Εκκλησία. Πώς να μη πάει κατά διαβόλου ο «Ελεύθερος Τύπος»; Βάλε αριστερούς να διοικήσουν μία ανθούσα επιχείρηση και θα σου την οδηγήσουν στην κατάρρευση, όπως έκαναν με την πάμπλουτη Σοβιετική Ενωση.
Όσο για τον ραδιοσταθμό «City 99,5 FM» που έκλεισε η Γιάννα μαζί με τον «Ελ.Τύπο», ήταν πιο αριστερός και από τον «902 Αριστερά» του ΚΚΕ. Απομαγνητοφωνώ ένα μικρό απόσπασμα από την εκπομπή του (χρυσοπληρωμένου από την Γιάννα για 10 λεπτά καθημερινές παρλαπίπες) Τζίμη Πανούση που μεταδόθηκε στις 17 και επανελήφθη στις 19 Ιουνίου: «Αφού πρώτα μας κτίσανε οι μετανάστες τα Ολυμπιακά Ακίνητα, μας φτιάξανε δρόμους, γέφυρες, τα σπίτια μας τα εξοχικά με παραδοσιακή πέτρα, τώρα αρχίσαμε να τους φοβόμαστε: «Να φύγουνε, να πάνε αλλού», ουρλιάζουνε οι κρυπτοφασίστες από τα παράθυρα, γιατί γνωρίζουν ότι ο μετανάστης που σου καθαρίζει το σπίτι, σου πλένει το αυτοκίνητο, σου σκαλίζει τον κήπο, κάποια στιγμή θα σκαλίσει και την γυναίκα σου. Διότι το ένστικτο θα την οδηγήσει στην αγκαλιά του, για να κάνει εύρωστα παιδιά και να απαλλαγεί η Φυλή επιτέλους από την κοιλίτσα του τεμπέλη Ελληναρά»!!..
"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ"

16 σχόλια

  1. Τα ονόματα εις -ούσι όπως Ρεπούση, Πανούση κτλ κτλ είναι αλβανικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε Τζιμη, παντα εκτιμουσα το χιουμορ σου, αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι δυστυχως εσυ εισαι ενα τυπικο δειγμα "ελληναρα"! με την κοιλιτσα σου και με το να μην εχεις δουλεψει ποτε στη ζωη σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μιλαει οβρωμυλος ο τζιμαρας για κοιλιες και δεν κοιταζει την κορμαρα του που εχει ανοιξει το μουσι του το απλυτο και τη μυτη του την εβραικη.πρεπει να τον δειτε στη ταινια ο δρακουλας των εξαρχειων που ειναι με σωβρακο μαυρο πολυ γελιο.τον ειδατε στο γκει παρτυ των αθηνων ηταν μαζι με ανδρες νυφες.τι ξεφτιλικια ειναι αυτα...μιλαει για τεμπελια αυτος που ολη τη μερα ξυνει τα ουμπαλα του.κοντεουννα φυγουν απο τη θεση τους απο το πολυ ξυσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά, κι ο Καρατζαφέρης έχει γεμίσει αριστερούς εργαζόμενους το Κανάλι του, κι ο Μιχαλόπουλος την "Ελ.Ωρα" και ο Σαραντόπουλος την "Απογευματινή" κι ο Μήτσης την "Βραδυνή". Οι Αριστεροί είναι σαν τους Μασόνους: Ο ένας φέρνει τον άλλον κι έχουν διαβρώσει τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΖΙΜΗ ΠΑΝΟΥΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ . ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΨΕΦΤΗ, ΛΟΠΟΔΙΤΗ, ΑΕΡΓΟΥ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ, ΠΟΛΥΛΟΓΑ, ΑΕΡΙΤΖΗ ΚΤΛ. ΕΝΑ ΨΟΦΙΜΙ ΔΗΛΑΔΗ , ΕΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ.


    ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Γεροντοπαπάρας παλιάτσος, απλώς εκφράζει τους μύχιους πόθους αυτών που τον θρέφουν τόσα χρόνια που έχει να δουλέψει. Το μπαστάρδεμα και η εξαφάνηση της Ελληνικής φυλής. Αυτό είναι αιώνες τώρα το απωθημένο τους. Οχι ρε βούρλο Πανούση. Δεν τους φοβόμαστε τους βρωμιάρηδες που μαζέψατε εσύ και το συνάφι σου μέσα στην Ελλάδα. Ούτε αυτούς ούτε τον οιονδήποτε. Απλώς δεν τους θέλουμε εμείς που έχουμε ιδρώσει και ματώσει γι' αυτήν την χώρα, που δεν έχουμε εξοχικά με πελεκητή πέτρα, και αγκομαχάμε κάθε μέρα να τα βγάλουμε πέρα γιατί κάτι σαν και σενα κάνανε αυτή την χώρα μπάχαλο. Κατάλαβες κηφήνα;;;;Και μιά ερώτηση. Μπορείς να μας πης πριν τον εσμό των πρωην ανατολικών (συντρόφων σου) και αφροασιατών λαθρομεταναστών (εραστών σου) ποιός έκτιζε σπίτια στην Ελλάδα, ποιός καλλιεργούσε τα χωράφια, ποιός ήταν ναυτικός, μηχανουργός, ηλεκτρολόγος, μαραγκός, γιατρός, (και πάει λέγοντας) ποιός πλήρωνε φόρους και έστελνε τα παιδιά του στον Στρατό και ποιός πολεμούσε;;; Αντε γιατί μας τα'χετε πρήξει με τις ανιστόριτες και ανισόροπες παπαριές σας μασωνικά παπαγαλάκια. Σιγά μην περιμέναμε όλους αυτούς τους ηπατιτιδο-φυματικούς ψωμόλυσσες να μας λύσουν τα προβλήματα, ή να μας φτιάξουν δρόμους και σπίτια. Βρε ούστ απο δώ βρωμοπροδότες ορφανά του Στάλιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τζίμη αντε τράβα στο γκει πραιντ αγόρι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ. ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΣΕ ΕΝΑ BLOG ΑΡΙΣΤΕΡΟ(ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ:
    [...ΣΕ ΒΕΒΑΙΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΕΥΧΕΡΕΣΤΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΗΨΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΤΡΩΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ. ΞΕΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΛΥΝΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ, ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ", ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΗΡΩΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ" ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ. ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ. ΣΤΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΗΨΗ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ- ΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" - ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ" ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΙΚΑΝΟΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ"
    ΤΟΥΣ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ "ΕΛΛΑΔΑ" ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ). Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΙΕΣΠΕΙΡΕ ΤΗ ΣΗΨΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΡΩΓΕΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ. ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΙΛΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΣΑΠΙΟΙ ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ, ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΟΛΟΥΣ. ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΕΝΑΣ ΖΑΡΑΣ Ή ΕΝΑΣ ΑΝΤΩΝ ΤΣΑΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟΥΣ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ (ΚΑΤΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ) ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ Ή ΤΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΕΝΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΛΕΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΜΦΟΛΥΓΕΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ.]

    ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ:
    {{{καλά ΑΝΩΝΥΜΕ, μόνο ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ απότι φαίνεται!"μόλυνση κοινωνίας" "συμμοριτοπόλεμος" είναι εκφράσεις που δείχνουν τον φανατισμό σου και το κόλημμα που έχεις. Οταν και εφόσον ποτέ δείς με ποιο ανοιχτό μάτι τα πράγματα και δεν βρίζεις συλλήβδην όλο τον αριστερό χώρο (και οι ομοϊδεάτες σου εννοείται) τότε ίσως μπορεί να γίνει κάτι σ'αυτόν τον δόλιο τον ρημαδοτόπο..}}}
    ΤΙ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΥΤΟΣ!!!!!
    ΟΜΟΛΟΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΤΟ BLOG ΑΠΟΠΝΕΕΙ ΕΝΑ ΗΘΟΣ ΥΨΗΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ 80-90-00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Σόνια έχει δίκιο. Πώς να ξεχάσει κανείς συντάκτες στον "ΕΤ" της Αγγελοπούλου, όπως τον Καμπύλη, ο οποίος έδινε μάχη υπέρ του βιβλίου της Ρεπούση και τον Μανδραβέλλη, που χρόνια αγωνίζεται να πείσει τον κόσμο ότι ήταν λάθος των Ελλήνων της Κύπρου που απέρριψαν το "σχέδιο" Ανάν;

    Όσο για τον γερο-Πασαλάρη, καλά θα έκανε να είχε σεβαστεί την υστεροφημία του και να είχε φύγει εγκαίρως από το μπουρδέλο εκείνο, αντί να κάθεται και να λιβανίζει τον Κωστάκη!

    Ναι, όλα αυτά ενόχλησαν τους πιστούς της σοβαρής εφημερίδας του αείμνηστου Άρη Βουδούρη και αηδιασμένοι την παράτησαν. Δεν βρήκε, όμως, νέους αναγνώστες, διότι αυτοί είχαν και έχουν τα δικά τους ... φυλλάδια (Ελευθεροτυπία, Ιός και δεν συμμαζεύεται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμένα οι Ελληναράδες μου πάντως, δεν έχουν κοιλιά σαν του Τζίμη!!!
    Αει πια ο κάθε σαβούρας!

    Νεράιδα
    http://whitewomenfront.blogspot.com/2008/12/blog-post_22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλα ας δουλεψε ποτε ο εν λογο κυριος και μετα μιλαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μιλαει το σιχαμα ο χονδρελας ο πανουσης για κοιλιες και δεν κοιταει τη μπακα του που εχει ξεχειλωσει.και οσο αφορα τη επιθυμια του για τις γυναικες να πηγαινουν με ξενους το καλο παραδειγμα το εχει δωσει αυτος που δεν χανη ασιατικη μπανανακαι μαυρη μαλιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό που είδα στο πρωτοσέλιδο αυτού του τεύχους του Ελ. Τύπου σαν κάτι να μου κάνει γνωστό.
    Τις φράσεις αυτές τις είπε κάποιος άλλος πολλά μα πάρα πολλά χρόνια πριν, χωρίς όμως να φαίνεται πουθενά το όνομά του.
    Έχουμε και λέμε:
    " Έλεγε κλαίων ο Ισοκράτης"
    (436 - 338 πχ)
    .....η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότιτας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα, και την αναρχία ως ευδαιμονία......
    Αυτά έλεγε κλαίων ο Ισοκράτης, αλλά δεν είδαμε πουθενά το όνομά του γραμμένο.
    Αυτοί ήμαστε, και καλά μας κάνουνε, όσο δε βάζουμε μυαλό......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. .ο βουζας δε κοιταζει τα χαλια του και να αφησει ησυχους τους ελληνες.ει τζιμη βοιδαμαξα με πας μια βολτα/ οσο αφορα τους ξενους εχει παρει τοσους που..υς που αμα τους βαλεις στη γραμμη σχηματιζουν ολοκληρα σωματα ,στρατου αμα βαλει το καπελακι και δυο κοτσιδακια ειναι ιδιος..καταλαβατε φανταζομαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ είχα πάντα μια ερώτηση!!

    1)Αφού οι Έλληνες είναι ανύπαρκτοι σήμερα, τότε αυτοί τι κυνηγάνε μανιωδώς; Δεν θα έπρεπε να είναι σιωπηλοί; Αφού οι Έλληνες χάθηκαν εδώ και πολλά-πολλά χρόνια;;; Ή μήπως οι Έλληνες υπάρχουν και αυτό φοβούνται;;

    2)Αν οι Έλληνες είναι μπάσταρδοι, τότε λογικά αυτοί (οι "Προοδευτικοί")θα έπρεπε να θεωρούν μπάσταρδους και τους Τούρκους, δεδομένου ότι περάσανε και για τους Τούρκους 3 χιλιάδες χρόνια. Και αυτοί, συμφωνα με την λογική τους, θα έχουν αναμειχθεί σε αυτή την περίοδο.

    3)Οι μαιμούδες αν έφευγαν από την Αφρική, δεν θα διάλεγαν ως αποκλειστικό προσδιορισμό την Ελλάδα!! Λογικά, η διασπορά των πιθήκων θα γινόταν και προς Ιταλία ή Τουρκία μεριά!

    Ο Έξυπνος Ελλήν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.