Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΙΜΙΤΣ ΚΙ ΑΥΡΙΟ... ΑΘΗΝΑ!

... ΜΕ ΤΟ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ... ... Στα Σκόπια βρίσκεται από σήμερα ο διμεσολαβητής...

...
ΜΕ ΤΟ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ
...
...
Στα Σκόπια βρίσκεται από σήμερα ο διμεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς για συνομιλίες με την πλευρά των σκοπιανών ανώ αύριο θα μας έρθει στην Αθήνα. Ο Νίμιτς κουβαλάει στα χαρτιά του το "Βορεια Μακεδονία" και πιέζει τους παραχαράκτες να το δεχτούν ενώ ως γτνωστόν το πολιτικό σύστημα των προσκυνημένων στην Αθήνα έχει αποδεχθεί τον γεωγραφικό προσδιορισμό, κάτι όμως που δεν πρόκειται να αποδεσθεί ποτέ ο ελληνικός λαός που θα απαντήσει με άσχημους τρόπους και ανορθόδοξα μέσα στον ενδεχόμενο μιας προδοτικής συμφωνίας. Μοναδική τους ελπίδα για σωτηρία προς το παρών, η αδιαλλαξία των απατεώνων.

11 σχόλια

  1. και Μακεδονια να το πουνε τί θα γινει δηλαδη; Εδω εχουν ξεπουλησει νεκρους (Κυπρος, Ιμια), στο ονομα θα σταθουν; Ουτε η πρωτη φορα θα ειναι ουε η τελευταια που μια κυβερνηση κανει κατι εναντιων της κοινης γνωμης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητά εν Χριστό αδέλφια μου,
    σε οποιαδήποτε κακή εξέλιξη, θα απαντήσουμε όμορφα και ορθόδοξα... πρώτα. Μόνο ένα Θεό πρέπει να προσκυνούμε εξάλλου και μια ιδέα.
    Την άγια ιδέα του Ελληνισμού.
    Όσο για το αναρθόδοξα, δεν ξέρουνε...όλοι τους... πως οι μισοί απο εμάς έχουνε περάσει απο το Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθοδόξου Πολέμου (ΚΕΑΠ), άσχετα αν είμαστε ορθόδοξοι(!!!).

    Με αγάπη Χριστού
    + Παπαλοχίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TA DIKA TIS EKANE H AYTOKRATIRA THEODORA STIN SYNODO STIN KERKYRA PROSELAVE TIN KORI TIS H OPIA EXEI ETAIRIA DIMOSION SXESEON KAI ANELAVE OLO TO STISIMO KAI TO PROJEKT TIS SYNODOY-ME TA DIKAMAS LEFTA TOY ELLINIKOY LAOY TAIZEI TA MOYLIKA TIS MIN KSEXNAME OTI TO GIO TIS TON EIXE DIPLA TIS STO YPOYRGEIO KAI ME MEGALO MISTHO POY YSTERA APO DIAMARTIRIES YPALILON TOY YPOYRGEIOY EPIDI EIXE KAVALISI TO KALAMI O MIKROS KAI FOVERISE OLO TON KOSMO TON APOMAKRYNE NA POY PANE TA LEFTA MAS STA MOYLIKA TIS OIKOGENIOKRATIAS TSAKISTE TOYS ANTHELLINES-PELOPONISIOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
    Όπως αργότερα αποδείχτηκε δεν ξέραμε πολλά για το τι ακριβώς συνέβαινε με το Μακεδονικό θέμα. Είναι τώρα όμως ξεκάθαρο ότι η τότε Ελληνική Κυβέρνηση εργαζόταν με αντιφατικές στρατηγικές. Δημόσια και επίσημα η Ελληνική Κυβέρνηση εργαζόταν να αποτρέψει την Κυβέρνηση Μπους να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Παρασκηνιακά όμως η Ελληνική Κυβέρνηση συζητούσε ένα σύνθετο όνομα που θα ήταν κάπως παραδεκτό και θα είχε λιγότερο πολιτικό κόστος. Είναι τώρα προφανές ότι αυτή η στρατηγική εφαρμόστηκε παρασκηνιακά για αρκετό χρονικό διάστημα από τον τότε Έλληνα Πρωθυπουργό. Ακούστε τι είπε σε μια πρόσφατη δήλωσή του ο τότε υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος Αντώνης Σαμαράς, στην εκπομπή «Οι φάκελοι» του Αλέξη Παπαχελά στο τηλεοπτικό κανάλι “MEGA” στις 16/11/2004: «Εκείνη την στιγμή στη σύσκεψη αυτή (6 Μαρτίου) ενόψει του γεγονότος ότι εγώ έπρεπε σε τρεις ημέρες να πάω στις Βρυξέλες να συζητήσω με Μπέικερ και Υπουργούς των Εξωτερικών, ο Μητσοτάκης λέει πρέπει να έχουμε μια δεύτερη γραμμή άμυνας. Τι θα γίνει εάν οι Αμερικανοί δεν θελήσουν να αναγνωρίσουν αυτό το οποίο έχουν αναγνωρίσει οι Ευρωπαίοι, τους τρεις όρους; Μα δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δεχθούν παρά εάν εμείς δεν δώσουμε την μάχη. Μου λέει δεν σου κρύβω, παρουσία των άλλων, ότι εγώ το θέμα του ονόματος δεν το θεωρώ σημαντικό. Λέω τότε κύριε Πρόεδρε, μου λέτε αυτό που έχετε πει στον Ελληνικό λαό, αυτό που έχει αποφασίσει το Συμβούλιο των πολιτικών Αρχηγών, αυτό το οποίο λέτε εσείς προς τον Ελληνικό λαό, άλλο τι μας λέτε εδώ, να βγω εγώ και να πω τα αντίθετα στο εξωτερικό; Πώς θα το κάνω; Πηγαίνω έξω και, κύριε Παπαχελά, ποτέ δεν έχω αισθανθεί τόσο άσχημα και δεν θα ήθελα ποτέ άλλος Έλληνας Υπουργός των Εξωτερικών να αισθανθεί το ίδιο άσχημα. Έγινα περίγελος. Με ρωτούσε ο κύριος Ντελόρ με υπονοούμενα, με ρωτούσε ο κύριος Πόστ του Λουξεμβούργου, με ρωτούσε ο Γκένσερ, με ρωτούσε ο κύριος Κόλλινς της Ιρλανδίας και μου λέγανε, καλά Αντώνη, εδώ μας λες άλλα και μαθαίνουμε από το κέντρο ότι άλλη είναι η γραμμή. Είχανε ήδη αρχίσει οι διαρροές ότι μην ακούτε τον Σαμαρά, αυτός έχει την θέση όνομα, εμάς δεν μας νοιάζει».
    ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ FYROM
    Φαίνεται λοιπόν πια ξεκάθαρα ότι όταν εμείς αγωνιζόμασταν να αποτρέψουμε την Κυβέρνηση Μπους, η Ελληνική Κυβέρνηση συζητούσε με άλλες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να βρουν τρόπο να αποφύγουν αναγνώριση της Νοτιοσλαβίας σαν νέο κράτος από την Ενωμένη Ευρώπη. Ο μόνος άλλος φορέας ήταν τα Ηνωμένα Έθνη! Έτσι και έγινε. Στις 22 Ιανουαρίου 1993, δύο μέρες μετά την ορκωμοσία του Μπιλ Κλίντον και πριν τελειώσουν οι τελετές ορκωμοσίας στην Ουάσιγκτον η κυβέρνηση των Σκοπίων έκανε επίσημη αίτηση στα Ηνωμένα Έθνη να αναγνωριστεί η Νοτιοσλαβία ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Πώς και γιατί αποφάσισε η κυβέρνηση των Σκοπίων να παρακάμψει την Ενωμένη Ευρώπη; Δύο μέρες αργότερα στις 24 Ιανουαρίου 1993 τρεις μεγάλες χώρες της Ενωμένης Ευρώπης η Αγγλία, η Γαλλία και η Ισπανία με τη σύμφωνη γνώμη της Ελληνικής Κυβέρνησης πρότειναν αναγνώριση της Νοτιοσλαβίας από τα Ηνωμένα Έθνη με μια δήθεν συμβιβαστική ονομασία. Πρότειναν αναγνώριση της Νοτιοσλαβίας με το όνομα «Πρώην-Γιουγκοσλαβική-Δημοκρατία-της Μακεδονίας» FYROM. Πώς και γιατί αποφάσισαν οι τρεις αυτές κυβερνήσεις να κάνουν την επίσημη αυτή «συμβιβαστική» πρόταση στα Ηνωμένα Έθνη; Μήπως είχαν ψηφίσει οι ηγέτες της Ευρώπης να αλλάξουν στάση και να αναγνωρίσουν τα Σκόπια με όνομα που περιείχε την λέξη Μακεδονία; Ασφαλώς όχι. Το κάνανε εν ονόματι της Ενωμένης Ευρώπης; Ασφαλώς όχι!! Φαίνεται ότι όλα είχαν προσυμφωνηθεί παρασκηνιακά. Η Ελληνική Κυβέρνηση, η Κυβέρνηση των Σκοπίων και οι Ευρωπαίοι τα είχαν βρει για μια σύνθετη ονομασία η οποία περιέχει τη λέξη «Μακεδονία»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ton ipiate pali opws ton ipiate kai me to indymedia

    prwta elege o xazos tou stop indymedia tha to riksei, meta glypsate ton ote

    kai douleia den kanate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. . .η ελλας δεν προκειται ποτε να δεχτει τον ορο μακεδονια.το εθνος μας δε δαμαζεται ευκολα.οι προδοτες που πουλανε τη μακεδονια η ιστορια θα τους κρινει ως προδοτες.κατα του εθνους.δεν μπορει ο εκαστοτε πρωθυπουργος και οι υπουργοι του να επιβληθουν εναντι εκατομμυριων ελληνων στην ελλαδα οσο και στο εξωτερικο.πρεπει οι ελληνες να αγωνιστουμε για τη μακεδονια μας τη μια και μοναδικη ελληνικη μακεδονια μας...χρ.καραγιαννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγιναν τα εγκαινια της πρεσβειας στα γυφτοσκοπια πρωτη μουρη ο γκρουεφσκι ο προεδρος και ολο το κακο συναπαντημα εχουν τις πλατες για αυτο μας το παιζουν μαγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το όνομα Μακεδονία με η χωρίς προσδιορισμό δεν ανήκει στους ξεπουλημένους πολιτικάντιδες των Αθηνών για να το διαπραγματεύονται.

    Είναι κτήμα των απανταχού ΕΛΛΗΝΩΝ, δηλαδή δικό μας αδέρφια και δεν νομίζω να υπάρχει έστω και ένας απο εμάς που να είναι διατεθειμένος να το παραδώσει στους γραικύλους προς πώληση και στους πλαστογράφους της Ιστορίας σκοπιανούς προς χρήση.

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

    ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οι γυφτοσκοπιανοι καταστρεφουν ελληνικες εκκλησιες και δε μιλα κανεις.καταστρεφουν τους αρχαιολογικους μας χωρους τους ναους τα αγαλματα τα ξυνουν για να κρυψουν τα ελληνικα γραμματα.ειναι ξεφτιλες θελουν να παρουν την ιστορια μας που δε τους ανηκει'οι πολιτικοι ειναι ολοι πουλημενοι,,οι γυφτουλες ειναι τοσο γελοιοι που στα κρατικα τους κτιρια εχουν αγαλματα με ελληνικα ονοματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γιατι κανεις δεν μιλαει για τις 200.000 ελληνων των σκοπιων που ζουν σε αθλιες συνθηκες,στοχε να το κανεις θεμα στην εφημεριδα οπως και η χρυση αυγη,,μη τα ξεχνατε αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ -Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ

    ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΤΗΝ ΝΕΡΑΙΔΑ ΠΡΟΣ ΦΥΛΑΞΗ

    !~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!



    9 Ιουλ 2009
    Να γιατί θέλουν λοιπόν τη Μακεδονία....οι Αμερικάνοι! (e-mail του αναγνώστη ΑΠ)
    Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150 !

    Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών,Θεσσαλονίκης,Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας,Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι,Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ.

    Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για...

    ... την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.
    Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.

    Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο !!!.
    Εμείς ερωτάμε.... ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ;

    Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ.

    Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους.

    Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτάόπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων.
    Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας.Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (1998) ήταν20.000 δολάρια το γραμμάριο !.
    Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω. εμπεριέχονται 48 εκατ τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά

    $ 960.000.000.000.000.000
    (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι :
    960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια !!!!)

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000 (96 δισεκατομμύρια δολάρια)!
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ... ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ....



    Να γιατί θέλουν λοιπόν τη Μακεδονία....






    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ;

    Σημείωση taxalia:
    Φυσικά το taxalia δεν είναι υποχρεωμένο να ελγξει όλες αυτές τις πληροφορίες, όμως αυτός είναι ο ρόλος των blog, δίνει βήμα ακόμη και σε πληροφορίες που «ίσως» δεν είναι ορθές.
    Η συνέχεια θα δείξει αν το εν λόγο e-mail έχει πραγματική βάση ή όχι
    TaxaliaDZ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.