Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΙ "ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ" Η ΤΟΥΡΚΙΑ...

Τους τελευταίους μήνες, όλα δείχνουν ότι η Τουρκία < > στο Αιγαίο. Η κλιμάκωση της εμπράκτου αμφισβητήσεως της ελληνικής κυριαρχίας σ...

Τους τελευταίους μήνες, όλα δείχνουν ότι η Τουρκία <<κάτι ετοιμάζει>> στο Αιγαίο. Η κλιμάκωση της εμπράκτου αμφισβητήσεως της ελληνικής κυριαρχίας σε συγκεκριμένους νήσους, πρέπει να οδηγήσει σε ενίσχυση των μέτρων αμύνης, την βελτίωση των Σχεδίων αντιμετωπίσεως κρίσεων, την ένταση της εκπαιδεύσεως σε διακλαδική βάση, την ταχεία ανασυγκρότηση των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων και την βελτίωση των μέσων, του οπλισμού και των υλικών τους. Η αναγνώριση νησίδων και βραχονησίδων μέσω Ανιχνευτών Θαλάσσης, είναι σε πολλές περιπτώσεις δύσκολη ώς αδύνατη. Τη λύση για τη συλλογή πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο, μπορούν να προσφέρουν συστήματα Μιni UAV οργανικά ενταγμένα στις μονάδες Ειδικών Επιχειρήσεων. Ο ΜΗ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ τριών Υποβρυχίων Type 209/1200 του ΠΝ, επιτρέπει την διατήρηση τουλάχιστον ενός εξ αυτών για την υποστήριξη Ειδικών Επιχειρήσεων. Σε περίπτωση πολέμου οι προυπηρετήσαντες στισ Ειδικές Δυνάμεις άνδρες των σωμάτων ασφαλείας να εντάσσονται ώς στρατονομία για τον έλεγχο του στρατεύματος.


ΚΑΛΑΜΑΤΑ 03/07/2009
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

22 σχόλια

  1. Φοβούμαι ότι οι κύριοι αυτοί κομίζουν γλαύκα ες Αθήνας. Το τι πρέπει να γίνει, το ξέρει και η "κουτσή Μαρία'. Το ΠΟΙΟΣ θα το κάνει είναι το ερώτημα.
    Οι ελληνόφωνες κυβερνήσεις της Αθήνας, εδώ και 15 χρόνια, κινούνται βάσει προδιαγεγραμμένου σχεδίου υποταγής της χώρας στην Τουρκία. Αν αυτό γίνεται με έξωθεν εντολές, είναι δευτερευούσης σημασίας.
    Όποιος αμφιβάλλει για του λόγου το αληθές, ας αναλογισθεί την αθηναϊκή πολιτική στα ελληνοτουρκικά από τον Ιανουάριο του 1996 (νύκτα των Ιμίων) και μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντί για προετοιμασία των Ενόπλων Δυνάμεων, ο "βαρύμαγκας" ανακοίνωσε για ψηφοθηρικούς λόγους, μείωση της θητείας στους 9 μήνες δηλαδή "'γιά σας ήρθα, 'γιά σας φεύγω". Αντί για επιχειρησιακή ετοιμότητα, τα άρματα μάχης Leopard 2 HELL, έχουν μείνει από την ώρα που τα παραλάβαμε, χωρίς τα απαραίτητα και ενδεδειγμένα πυρομαχικά. Αντί για τελοιοποίηση των οπλικών συστημάτων, αναγγέλλει.... περικοπές. Τα 480 ρωσικά ΤΟΜΠ ΒΜΡ-3, μάλλον χάθηκαν στις στέππες της Σιβηρίας. Ρε μήπως το παιγνίδι είναι πάλι στημένο κι' από πριν ξεπουλημένο και έχουμε καινούργια Κύπρο;;; Αν αποδειχθεί ότι είναι έτσι, πρέπει να στήσουμε καινούργιο Γουδή άνευ χρονοτριβής. Αλλοιώς ζήτω που καήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ετοιμαζει....μεγαλη ομαδα στο μουντιαλ...

    μας τα ζαλισατε με την τουρκια ολο ετοιμαζει και ετοιμαζει...

    λες και αμα ετοιμαζε θα τους σταματαγατε εσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. >πρέπει να οδηγήσει σε ενίσχυση ....<

    Τώρα ξύπνησαν αυτοί, ή από άλλον πλανήτη είναι; Δεν βλέπουν τι παίζεται με την Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 3/7/09 1:59 μμ

    Ο "βαρύμαγγας" ούτε αποφάσεις λαμβάνει μόνος του, ούτε ανακοινώσεις κάνει δικές του. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δια στόματός του, ναι.
    Το ίδιο ισχύει και για την τάχα μου εξωτερική πολιτική "της Ντόρας". Ποιας Ντόρας; Δεν υπάρχει πρωθυπουργός; Δεν υπάρχει υπουργικό συμβούλιο, κοινοβουλευτικές ομάδες κ.λπ.;
    Ο Παπαθανασίου φταίει που τώρα καλείται ο Έλληνας φορολογούμενος να πληρώσει εφ' άπαξ (και θα είναι άραγε ΑΠΑΞ;) εισφορά για να καλυφθεί το έλλειμμα του προϋπολογισμού. Καλά θα κάνουμε να κατανοήσουμε ότι δεν υπάρχουν ατομικές πολιτικές των υπουργών, αλλά μόνο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ και ότι την συνολική ευθύνη φέρει ο εκάστοτε πρωθυπουργός, εν προκειμένω ο "καταλληλότερος", σύμφωνα με τις αφελέστατες δημοσκοπήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η τουρκια θελει τους ς400 πυραυλους ρωσικους εξελιγμενους.ετσι και τους δωσουν οι ρωσοι την πουτσισαμε μαγκες.και ο βαρυμαγκας στριβει το μουστακι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Poso ilithios mporei na einai kapoios , wste na protinei na ypiretisoun atoma ( se periptosi polemou) pou exoun ekpedeutei gia anorthodokso polemo , stin stratonomia..

    Den skeftete oti ws statonomia den tha exoun kamia sxesi me oti eixan ekpedeutei ?
    Den skeftete oti tsaba pige i ekpedeusi pou ekanan stis eidikes dinameis ?
    Olo "eidikous" exei gemisei auti i xwra giauto pame apo to kako sto xeirotero..

    Fenete oti epalitheuete to rito pou leei : oi gnomes einai toses , oses kai oi kolotripides..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπόν κύριοι καλά τα σχόλια..όμως μήπως ξεχνάμε και κάτι που δεν πρέπει;Σαυτή τη χώρα ποτέ δεν θα πάψουν να υπάρχουν προδότες. Όμως ποτέ μα ποτέ μα ποτέ δεν θα πάψει να υπάρχει και ο ΘΕΟΣ!!! Και ο Θεός είναι ο Ένας..Ο Πρώτος και ο Έσχατος και μας λέει πως δεν πρέπει να φοβόμαστε. Μέσω του Γέροντα Παϊσίου μας ενημερώνει πως οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Ναι ετοιμάζουν μεγάλη κίνηση οι απεναντι αλλά θα είναι και η τελευταία τους. Και δεν θα είμαστε εμείς που θα τους σταματήσουμε..Κύριοι έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση. Για όλους τους λαούς. Την έχει ξεκινήσει ο Ίδιος ο ΘΕΟΣ μας και δεν μπορεί να την ανατρέψει κανεις. Εμείς οι Έλληνες πρέπει απλά να την ακολουθήσουμε..Για όποιον θέλει να ψάξει τι σημαίνουν όλα αυτά ας βρει το βιβλίο του Γέροντα που αναφέρεται σε Μαρτυρίες Προσκυνητών και Θαυμάσια γεγονότα περι Εθνικών θεμάτων.Είναι το κόκκινο βιβλίο. Η πολιτικοκοινωνική κατάσταση της Ευρώπης βρίσκεται στους πρόποδες μεγάλων αλλαγών που όλες συγκλίνουν στο θέλημα του Θεού και στην ανταμειβή της Ελλάδος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η τουρκια κατι ετοιμαζει στο αιγαιο.βγαζει πλοια και ψαχνει αφορμη για επεισοδιο ειτε με βραχονησιδες ειτε με τους ψαραδες.,..εντολες ειναι γνωστες,καταστρεψτε την ελλαδα αποτελει εμποδιο στα σχεδια μας μεσογειο και μεση ανατολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ετοιμαζει....μεγαλη ομαδα στο μουντιαλ...
    MEGALI FANTASIA EHIS GIA TOUS TOURKOUS MOUROHAVLE. AS INE KALA I ELINOFONES KYVERNISIS TIS ELLADOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι περιπτωση πολεμου ρε Στοχε; Αμα φταρνιστουν απο απεναντι θα βρεθουμε στην Πορτογαλια. Αυτη τη στιγμη μπορουν να επαναλαβανουν ανα πασα στιγμη οτι κανανε και στα Ιμια το 99. Ακριβως τα ιδια, μονο που σημερα ειμαστε σε ακομα χειροτερη κατασταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν ετοιμάζει ΤΩΡΑ κάτι η Τουρκία. Το κάνει σιγά-σιγά εδώ και χρόνια. Ακολουθεί την συνταγή του μακαρίτη Τουργούτ Οζάλ, ο οποίος έλεγε: "Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο για να καταλάβουμε την Ελλάδα. Αρκεί να τους στείλουμε 2-3.000.000 "δικούς μας" και θα διαλύσουν". Το απέδωσα με δικά μου λόγια. Αυτό, λοιπόν, κάνουν. Μας στέλνουν συνεχώς λαθρομετανάστες. Αφγανούς, Ιρακινούς, Πακιστανούς, Κούρδους κ.ά. Όλοι αυτοί είναι "δικοί τους", γι αυτό οι τουρκικές λιμενικές αρχές συνεργάζονται με τους δουλεμπόρους. Γιατί είναι "δικοί τους"; Διότι είναι μουσουλμάνοι, δεν έχουν λεφτά και είναι πρόθυμοι να δουλέψουν για την ΜΙΤ, αν δεν είναι και πράκτορές της ήδη. Επίσης, μπορούν να συγκροτήσουν έναν εν δυνάμει μισθοφορικό στρατό στο εσωτερικό της Ελλάδας, ο οποίος θα φέρει αναταραχές και αποσταθεροποίηση (βλέπε πυρκαγιές), ή θα δράσει εν ώρα ανάγκης.
    Το παζλ συμπληρώνεται με το 1,5 εκατομμ. Αλβανών, νομίμων και μη, που ζούν στην Ελλάδα και οι οποίοι πρόσκεινται φιλικά στην Τουρκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ===
    Την προτροπή της Ουάσιγκτον προς την Αγκυρα να σταματήσει τις υπερπτήσεις πάνω από κατοικημένα ελληνικά νησιά, αποκαλύπτει ο βοηθός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδιος για ευρωπαϊκές υποθέσεις Φίλιπ Γκόρντον. Όπως λεει, οι ενέργειες της Τουρκίας μπορούν να οδηγήσουν σε θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο.

    «Παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή την κατάσταση, και θα σας πω με ειλικρίνεια ότι μας ενοχλεί. Είναι μια επικίνδυνη κατάσταση η οποία εάν συνεχισθεί μπορεί να οδηγήσει σε ατύχημα. Φυσικά δημιουργεί εντάσεις, αλλά μπορεί να γίνει και κάτι χειρότερο που θα στοιχίσει ζωές, θα προκαλέσει ζημίες, και θα πλήξει σοβαρά μια σημαντική σχέση» αναφέρει χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής, υπογραμμίζοντας:

    «Είμαστε ενοχλημένοι από την πρόσφατη αυτή εξέλιξη, και έχουμε ήδη παρέμβει. Έχουμε στενές σχέσεις και με τις δυο χώρες, και με τις ένοπλες δυνάμεις τους, και ζητούμε και από τις δυο να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και να κάνουν πίσω. Οι υπερπτήσεις πάνω από κατοικημένα νησιά είναι κάτι που δεν χρειαζόμαστε».

    Απόσπασμα άρθρου από in.gr σήμερα
    ====

    Η Αμερική βεβαίως ανέχεται την εγκαθίδρυση μιας «γκρίζας κατάστασης» στο Αιγαίο από το '96 και εντεύθεν. Πως και βγήκαν τώρα να κουνήσουν το δαχτυλάκι στην Τουρκία; Μήπως γνωρίζουν κάτι και το αναμένουν, και φροντίζουν πρκαταβολικά να βγούν λάδι φορώντας περσόνα ειρηνοποιού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δέν θά πρέπει νά έχουμε αυταπάτες.Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ. Καί κατά τή γνώμη μου καλύτερα τώρα πού ακόμα δέν έχουμε Φιλανδοποιηθεί εντελώς. Μέ αλλοεθνείς πχ αφγανο πακιστανομπαγκλαντές βουλευτές,υπουργούς.δικαστές,στρατιωτικούς,αστυνομικούς .Θά είναι ένα επώδυνο ξύπνημα. Πού σάν νέο 74 θά μάς λυτρώσει από τούς ελληνόφωνους αντιπατρώτες πολιτικάντηδες πού συρρικνώνουν καί καταστρέφουν τό λαό καί τήν πατρίδα.Τό έχω ξαναπεί ότι η μεταπολίτευση, καί η παλινόρθωση τής.....δημοκρατίας ξεκίνησε μέ τήν προδοσία τού ελληνισμού τής Κύπρου, έκλεισε τόν κύκλο τής καί θά μάς δώσει μία ακόμα επώδυνη περιπέτεια μέ πολλά δάκρυα γιά προσωρινότατη απώλεια εδάφους [όπως είπε η κα ΜΠΕΝΆΚΗ ΣΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ].Αλλά θά φέρει ξεσηκωμό,ξύπνημα τού ελληνισμού αντεπίθεση καί τό κυριώτερο απαλλαγή τής ταλαίπωρης πατρίδας από τούς ελληνόφωνους πράκτορες τών ξένων συμφερόντων που παριστάνουν τούς πολιτικούς καί τήν καταστρέφουν. ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ. [ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΟΤΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΑΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλτατε ref, επειδή ακριβώς υπάρχει ο Θεός, πρώτα θα τιμωρηθούμε σαν έθνος για την "αποστασία" μας. Θεωρώ ότι θα ισχύσει και για μας η προφητεία του Ωσηέ. Ο Παΐσιος τα είπε σωστά, όπως κι ο Πατροκοσμάς. Δες όμως και τον μοναχό Γεννάδιο και τον Αγ. Κωστάντζα, μιλούν για την τιμωρία μας. Απλά, ο Παΐσιος αναφέρεται στο ευρύτερο διάστημα με έμφαση στο δεύτερο μέρος. Όλες οι προφητείες αλληλοσυμπληρώνονται και κατατείνουν σ' αυτό: πρώτα η τιμωρία, η μετάνοια, και μετά οι καλύτερες μέρες.
    Αυτή η "τιμωρία", φίλε Πάνο, ίσως να γίνει η αιτία για το ξύπνημα στο οποίο αναφέρεσαι. Η πρόσφατη ιστορία μας, μας διδάσκει ότι για να ξυπνήσουμε δεν αρκούν ούτε οι σφαγές του 1955, ούτε η τραγωδία της Κύπρου, ούτε το "Σισμίκ", ούτε τα Ίμια. Χρειάζεται κάτι δυνατότερο για να συνέλθουμε.
    Και, δυστυχώς, έρχεται.
    Ας προσευχηθούμε κι ας ετοιμαστούμε.

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στην ετήσια έκδοση "Αμυντική Βίβλος" 2009-2010 καταγράφεται η μετακίνηση δυνάμεων της Τουρκικής Αεροπορίας στα αεροδρόμια που βρίσκονται κοντά στο Αιγαίο, μαζί με την διάταξη των Τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων.

    Είναι η πρώτη φορά σήμερα, από τότε που ξεκίνησαν οι προκλητικές υπερπτήσεις πάνω από κατοικημένα νησιά του Αιγαίου, που η Τουρκική Αεροπορία εφαρμόζοντας το σενάριο κρούσης εδάφουs με F-4 με την προστασία F-16, κάνει τέσσερις υπερπτήσεις πάνω από το Αγαθονήσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σκέψεις για την αντιμετώπιση της κρίσης στο Αιγαίο

    Του Σπύρου Χατζάρα

    Τώρα που κατάλαβαν οι περισσότεροι τι γίνεται στο Αιγαίο, πολλαπλασιάζονται τα ερωτήματα για το τι πρέπει ακριβώς να κάνει ο κ. Καραμανλής; Τι να κάνει πρακτικά;
    -Το πρώτο είναι ο ανασχηματισμός, για την απομάκρυνση των φερέφωνων της Ουάσιγκτον και της παγκοσμιοποίησης.
    -Το δεύτερο, είναι η ενεργοποίηση των S-300 και η άμεση αγορά ενός ακόμα συστήματος S-300.
    -To τρίτο, η επίσκεψη στην Μόσχα, και η υπογραφή συμφωνίας για την φιλοξενία ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών στα ελληνικά αεροδρόμια και ρωσικών πολεμικών πλοίων στα ελληνικά λιμάνια.
    -Το τέταρτο, δημιουργία Ζώνης Αποκλειστικής Εκμετάλλευσης στο Αιγαίο.
    -Το πέμπτο, η καταγγελία της συμφωνίας για τη «νέα δομή» του ΝΑΤΟ, που θα μας φέρει Τούρκο διοικητή στο στρατηγείο της Λάρισας.
    -Το έκτο, που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό, η άμεση κατάρριψη των τουρκικών αεροσκαφών που υπερίπτανται ελληνικού έδαφους.
    Αυτά είναι τα άμεσα.

    http://deltio11.blogspot.com/2009/07/blog-post_1781.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ 6/7/09 11:39 μμ

    Ποιός είναι ο Άγ. Κωστάντζας, αδελφέ; Μήπως αναφέρεσαι σε κάποιον άγιο απ΄την Κωνστάντζα της Ρουμανίας (πχ Άγ. Βρετάννιος, επίσκοπος Τομισού) ή ίσως τον Άγ. Ιωάννη της Κροστάνδης, σύγχρονο άγιο, της Ρωσσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας; Και σε πιο έργο/λόγο του μπορούμε να διαβάσουμε τα προφητευόμενά του που έχεις υπόψιν σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εικονική προσβολή στο Φαρμακονήσι, εικονική πραγματικότητα στην Αθήνα.

    Κλιμακώνει επικίνδυνα την πολιτική των προκλήσεων η Άγκυρα, μάλιστα προχθές η υπερπτήση 4 εκ των μαχητικών της THK στο Φαρμακονήσι συνδιάστηκε με εικονική προσβολή στρατιωτικού φυλακίου της νήσου ξεπερνώντας κάθε όριο.

    Ο σχηματισμός των συνολικά 8 F-16 που εισήλθε στο FIR Αθηνών στις 11.06 το πρωί νοτίως της Σάμου, πέταξε διαδοχικά επάνω απο το Αγαθονήσι, το Φαρμακονήσι και τους Φούρνους σε ύψος 3.000 ποδών για να συναντήσει τα ελληνικά αεροσκάφη αναχαίτησης κοντά στην Ικαρία. Ακολούθησε σκληρή εμπλοκή κατα την οποία οι Έλληνες αεροπόροι έκαναν τους Τούρκους συναδέλφους τους να "ιδρώσουν" τις anti-g φόρμες τους. Ο σχηματισμός τελικά εξήλθε του FIR Αθηνών στις 11.36, μισή ώρα αργότερα.

    Την ίδια ημέρα το απόγευμα σχηματισμός 8 τουρκικών F-16 επιχείρησε να παίξει το ίδιο επικίνδυνο παιχνίδι -στον βόρειο τομέα αυτή την φορά- εισερχέμενος στο FIR Αθηνών βορείως της Λέσβου. Ο εικονικός βομβαρδισμός ήρθε να ακολουθήσει την πτήση αεροσκαφών αναγνώρισης RF-4 τις προηγούμενες ημέρες επάνω απο τα συγκεκριμένα νησιά. Αφού οι στόχοι ενδιαφέροντος αναγνωρίστηκαν οι εντελώς αποθρασυμένοι επιτελείς του τουρκικού επιτελείου αεροπορίας διέταξαν την εικονική προσβολή των στόχων χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση απο την ελληνική ηγεσία η οποία αναγκάστηκε να ψελλίσει κάποιες χλιαρές λέξεις που προκαλούν μόνο γέλωτα και θυμηδία στους Τούρκους ομολόγους της.

    Συγκεκριμένα η ΥΠΕΞ Μπακογιάννη απάντησε σε αυτή την καθαρά εχθρική ενέργεια (που σε πραγματικά κυρίαρχες χώρες θα προκαλούσε αυτόματα κατάρριψη των εισβολέων) με διαρροές περί "επανεξέτασης" της επίσκεψής της στην Άγκυρα, ο δέ αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΓΑΠ ακολούθησε στο ίδιο χλιαρό μοτίβο. Μάλιστα, μερικά φίλα προσκείμενα (σε αυτόν) ΜΜΕ προσπάθησαν να παρουσιάσουν τις συνηθισμένες γενικότητες περι "ενεργειών που δεν συμβάλλουν στην προσπάθεια παραγωγικής σχέσης και επίλυση σοβαρών ζητημάτων" ως "αυστηρή απάντηση" στους σκληροπυρηνικούς της Άγκυρας!

    Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης την ίδια ώρα που η κατάσταση στο Αιγαίο τείνει να πλησιάσει πολύ πραγματικές πολεμικές επιχειρήσεις -με συνεχείς παραβιάσεις που συνεχίστηκαν και σήμερα- αναλώνεται σε εγκαίνια "Κέντρων επαγγελματικής αποκατάστασης" του Στρατού παρέα με κομματικούς παρατρεχάμενους και λοιπές θλιβερές καρικατούρες, προς άγραν ψήφων. Άραγε ο κος Υπουργός έχει μεριμνήσει ώστε οι φαντάροι στο Φαρμακονήσι να έχουν ξεκάθαρους κανόνες εμπλοκής ώστε να μην γίνουν θύματα σε τυχόν αιφνιδιαστικη επίθεση από πλευράς Τουρκίας; Δεν είναι μόνο το πετσόκομα της θητείας και η εξοπλιστική στασιμότητα στις αρμοδιότητες σας, κ. Μειμαράκη.

    Θυμίζουμε ότι στον πόλεμο των 6 ημερών το 1967, ολόκληρη η Ισραηλινή Αεροπορία ήταν στον αέρα επί σειρά ετών, συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, έως ώτου να "συνηθίσουν" την κατάσταση οι Άραβες γείτονες, και μιαν ωραία πρωΐαν η "συνηθισμένη βόλτα" έγινε το πρώτο χτύπημα του πολέμου που κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος των εχθρικών μαχητικών στο έδαφος, δίνοντας ουσιαστικά τη νίκη στο Ισραήλ. Στα καθ' ημάς, η αδιαφορία της πολιτικής ηγεσίας έχει οδηγήσει τα πολεμικά αποθέματα καυσίμων και ανταλλακτικών σε ραγδαία μείωση με τρόπον ώστε εφόσον η Τουρκία πραγματοποιήσει πραγματική επίθεση στο Φαρμακονήσι ή οπουδήποτε αλλού, προκειμένου να δημιουργήσει κρίση και αλλάγή συνόρων, να βρεθούμε σε μειονεκτικότατη θέση.

    Φύλακες γρηγορείτε...

    Πηγή:
    http://www.enkripto.com/2009/07/blog-post_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ντόμινο προκλήσεων

    Γεωφυσικές έρευνες και εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας προαναγγέλλει η Τουρκία:

    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1034207&lngDtrID=244

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΠΥΡΟ ΧΑΤΖΑΡΑ: Έγκριτος καί σοβαρός δημοσιογράφος είσαι καί ξύπνιος άνθρωπος. Όλα αυτά πού προτείνεις προυποθέτουν πολιτικούς καί όχι ελληνόφωνους πολιτικάντηδες υπαλλήλους τών αμερικανικών συμφερόντων.ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΧΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΝΟ ΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΚΕΛΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ..... Ενώ τώρα μέ τή θεραπαινίδα τών συμφερόντων τής USA στό νεοκλασσικό τής οδού ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ. .Δέν ελέγχουν μόνο τήν όποια εξωτερική πολιτική μας.Αλλά η αυτοκράτειρα Θεοδώρα ελέγχει μέ τόν άνθρωπο της ώς υπουργό υπεθα ΕΥΑΓΓ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ.Καί τίς ελληνικές ένοπλες. Καί τούς εξοπλισμούς μέσω τής ΓΔΑΕΕκαί τού ανθρώπου της ΚΑΊ εκεί ΕΥΑΓΓ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ. ΕΠΟΜΕΜΕΝΩΣ ΦΙΛΤΑΤΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ S300.ΟΥΤΕ ΣΟΥΡΤΑ ΦΕΡΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ Η ΝΤΟΡΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ..... ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ 21 ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΝΑΤΟ [ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ] ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ . ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΠΙΚΡΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ , ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ. προτού ξεπουλήσουν τήν πατρίδα καί αναιρέσουν τά κέρδη μέ τό αίμα τών παπούδων μας τού 1912, 1821.... 1340[ αποτέλεσμα ήταν τα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 1947] ΠΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.