Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ "ΣΕΧΤΑ" ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ. ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...

... ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ "ΑΔΙΚΟ" ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ; ... Ήταν 11 Δεκεμβρίου του 2008... Οι μέρες της «εξέγερσης» τ...

...
ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ "ΑΔΙΚΟ" ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ;
...
Ήταν 11 Δεκεμβρίου του 2008... Οι μέρες της «εξέγερσης» του Δεκέμβρη -συνέπεια του άδικου χαμού του 16χρονου Αλέξη- μαζί και η εκμετάλευση του, τελείωναν χάρη και στην αποφασιστική στάση των πολιτών...
Και μέσα σε αυτό το κλίμα ο «ΣΤΟΧΟΣ» προέβλεπε και εκτιμούσε, λίγες μέρες πριν την πρώτη εμφάνιση της «ΣΕΧΤΑΣ» (στις 23 Δεκεμβρίου με την επίθεση μέσα από την Πολυτεχνειούπολη στην κλούβα των ΜΑΤ).
Το κείμενο μάλιστα της 11ης Δεκεμβρίου ξεκίναγε με μιά παραπομπή σε ένα άλλο δημοσίευμα του «ΣΤΟΧΟΥ», δυό χρόνια πριν που περιέγραφε μιά άλλη πρόβλεψη για τις μέρες του «Δεκέμβρη»... Προσέξτε λοιπόν τι γράφαμε στις 11 Δεκεμβρίου, δώδεκα μέρες πριν την πρώτη εμφάνιση της «ΣΕΧΤΑΣ».

ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΥΣ - ΔΕΝ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΟΥΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
...
«Το αδίστακτο πρόσωπο μιας ολόκληρης παράταξης, που δύσκολα φαίνεται, αλλά εύκολα εντοπίζεται από τους γνώστες της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας του τόπου μας, είναι έτοιμο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Απεγνωσμένα η αριστερά αναζητεί ένα θύμα. Ψάχνει για αίμα. Δικό της αν χρειαστεί…»
...
Έτσι… και με τον τίτλο «ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΕΟ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ» διατυπώναμε δύο ολόκληρα χρόνια πριν την εκτίμησή μας για τα γεγονότα που επιχειρούσαν να δρομολογήσουν οι γνωστοί κύκλοι που βρήκαν «επιτέλους» την χρυσή αφορμή το περασμένο Σάββατο για να
ξεδιπλώσουν το βρώμικο σχέδιό τους. Ακόμη πιο παλιά, πριν καν ο Βύρων Πολύδωρας αναλάβει το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, επιμέναμε και καταθέταμε συνεχώς στοιχεία που συνηγορούσαν στις σχέσεις στοργής και φροντίδας του ΣΥΡΙΖΑ και των αντιεξουσιαστών – κουκουλοφόρων.
...
Δεν χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός για να δικαιωθούμε… Ούτε για την τακτική και με μέθοδο χρησιμοποίηση ανηλίκων – εκμεταλλευόμενοι την νομοθεσία – διαψευσθήκαμε. Είναι δυσάρεστη όμως η διαπίστωση ότι ενώ όλο αυτό το διάστημα κάτι θα μπορούσαμε να είχαμε γλυτώσει, δεν συνέβη τίποτα απολύτως για να αποτρέψει αυτά τα ανθελληνικά και αντικρατικά σχέδια.

...
Και τώρα…. Τώρα που χρειάστηκε η λαϊκή αντίδραση για να κοπάσει το ανθελληνικό τσουνάμι και να αποθαρρυνθούν οι εγκάθετοι στασιαστές- φανταράκια της «Νέας Τάξης», τώρα που η «τάξη» αποκαθίσταται και χάρη στον πατριωτισμό των Ελλήνων και την τήρηση των Συνταγματικών προσταγών (ότι φοβούνται περισσότερο οι κουκουλοφόροι φίδια) οι αρμόδιοι θα κοιμηθούν ξανά τον ύπνο του δικαίου και δεν θα σπεύσουν ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ να αποτρέψουν ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ που προετοιμάζονται και ΕΡΧΟΝΤΑΙ…
...
Η εμφανής στρατηγική ήττα του αντάρτικου των πόλεων σε επίπεδο δρόμου, θα εκνευρίσει τους καθοδηγητές ( αυτούς που έστελναν καθημερινά μαθητές και φοιτητές απέναντι από κάνες με την κρυφή ελπίδα ενός θανατικού) οι οποίοι θα αναλάβουν να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν άλλης μορφής χτυπήματα που θα προσομοιάζουν περισσότερο με την τακτική της 17 Νοέμβρη και άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων παρά του αντάρτικου των πόλεων. Οι καθοδηγητές ψάχνουν ξανά για αίμα.
...
Και θα το αναζητήσουν όπου οι επιχειρησιακές τους δυνατότητες το επιτρέπουν. Σε μικρούς ή μικρομεσαίους στόχους, με σφαίρες και με χειροβομβίδες. Ξέρουν ότι στην ουσία δεν θα καταφέρουν τίποτα. Αλλά το μυαλό τους είναι πια ΚΑΜΕΝΟ από το μίσος. Τυφλωμένο από την απομόνωση στην οποία μόνοι τους μπήκαν. Φτάνει να τους προλάβουμε...
...
Αυτά γράφαμε στον «ΣΤΟΧΟ» στις 11 Δεκεμβρίου του 2008... Ακριβώς τα ίδια γράφουν σήμερα τα περισσότερα ΜουΜουΕ των ακριβοπληρωμένων λαμόγιων του συστήματος. Μόνο που όταν εμείς τα λέγαμε η «ΣΕΧΤΑ» δεν είχεακόμη εμφανιστεί. Αυτός είναι ο «ΣΤΟΧΟΣ». Αυτός ήταν πάντα και έτσι παραμένει. ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ... Για αυτό...
...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ «ΣΤΟΧΟ» ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΟΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!

9 σχόλια

  1. Έμεινα μαλάκας λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα μαλάκας ήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το μονο ελαττωμα σου στοχε οτι την αρχαια ιστορια μας και τους ενδοξουσ προγονους μαςδεν τα αναφερεις καθολου οπως η χρυση αυγη.επρεπε να υπαρχουν αρθρα με αναφορες στους ηρωες μας.και αυτοι ηταν ελληνες και χυσαν το αιμα τους για την πατριδα μας.παντως ειστε ολοι αξιοι συνχαρητηριων.μπραβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. des edo ti kanoyn ta moyniaaaaaaaaaaaaa
    .

    se ethnika edafi...

    i vorios ipiros einai elliniki.

    kato ta xera sas..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. poll gia tin epistrofi ton marmaron. Diadoste to.
    http://www.guardian.co.uk/culture/poll/2009/jun/24/elgin-marbles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ κάνεις κάποιος λάθος ανώνυμε (τρίτος στη σειρά). Ο ''Στόχος'' αναφέρεται κάθε φορά στους ήρωές μας, τους αρχαίους και τους νεώτερους, εγκώμιάζοντάς τους για το αίμα που έχυσαν για να λέγεται αυτός ο τόπος... Ελλάδα, και όχι Περσία, Τουρκία, ή οτίδηποτε άλλο...

    Μπορείς να δείς και τη στήλη ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, με τη σημαντική ένδειξη ΑΥΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ... Γεγονότα, που πράγματι δεν πρέπειν να τα ξεχνάμε ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν μιλαμε για την εφημεριδα στοχος.η ιστιοσελιδα του στοχου δεν εχει αναφορες στην αρχαια ελλαδα οπως η χρυση αυγη η ο ελευθερος κοσμος.παρακολουθω ολα τα εθνικα σαιτ.απλα ο στοχος ενδιαφερεται περισσοτερο για την ορθοδοξια σφαλμα για μενα και ελαχιστα για τις αρχαιες μαχες.η ελλας υπηρξε 40.000ετων πριν το βυζαντιο.πρεπει ολοι να μαθουμε σωστα την ιστορια μας.και οχι τα ψεματα που διδασκουν στα σχολεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ μου Ανώνυμε, μάλλον είσαι κρυφοπαγανιστής. Αφού είσαι,λοιπόν, παγανιστής και όχι Ορθόδοξος γιατί διαβάζεις και μπαίνεις στην ιστοσελίδα του 'Στόχου', που είναι Ορθόδοξος;

    Όσο για το 40.000 π.Χ, άν έχεις κανένα στοιχείο για κάποιον ΄Ελληνα ήρωα, που έζησε και έδρασε τη συγκεκριμένη χρονολογία, ΠΑΡΑΔΩΣΕ ΤΟ στο Στόχο, για να το δημοσιεύσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ειναι δυνατον να λεγεται οτι ο ΣΤΟΧΟΣ αποφευγει την Αρχαια μας Ιστορια και εστιαζει περισσοτερο στην Ορθοδοξια,αφηνοντας μομφες για σχολικα ψεμματα!
    Ο ΣΤΟΧΟΣ,κραταει μια λεπτη ισορροπια αναμεσα στην ΑΡΧΑΙΑ και ΝΕΩΤΕΡΗ ιστορια και κοιταει ολοπλευρα το συμφερον της Ελλαδας,ενισχυοντας το φρονημα του Ελληνικου λαου.
    Αλλωστε,ειναι γνωστο οτι ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    Η Ελληνικη Ιστορια,ειναι τεραστια σε εκταση και ο ΣΤΟΧΟΣ "ισως"-λεγω ισως ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΝΕΙ-δινει μικρη προτεραιοτητα στην νεωτερη Ιστορια ΧΩΡΙΣ να αποφευγει να αναφερθει στους Αρχαιους.
    Κι εγω μπορω να πω-κι εχω συγκεκριμμενα στοιχεια-οτι Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παρα τις αρχαιοελληνικες αναφορες της,στρεφεται ξεκαθαρα στην ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ,στα διδαγματα της ΕΛΕΝΑΣ ΜΠΛΑΒΑΤΣΚΥ και στον ερχομο καποιου νεου ΜΕΣΣΙΑ που θα σωσει την Αρεια φυλη και τον Ελληνισμο.
    Με τον ιδιο ακριβως τροπο,σκεφτηκε και ο ΦΥΡΕΡ...
    Δεν θελω να επεκταθω περισσοτερο αλλα ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ-και θα σας δωσω ενα παραδειγμα- ΟΤΙ "ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΨΕΜΜΑΤΑ" ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ,δειχνουν τον δρομο για την επιβιωση ενος ΕΘΝΟΥΣ!
    Και αν επιβιωνει το ΙΣΡΑΗΛ μεχρι σημερα,το οφειλει σε αυτα τα ΣΧΟΛΙΚΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!
    Μπορει να μην μας αρεσουν οι οδηγιες του Ιεχωβα για το "καλαφατισμα και το βατεμα" των Ταυρων(!) αλλα το Ισραηλ επιβιωνει εχοντας ως οδηγο του και συνεκτικο ιστο της Εβραικης κοινωνιας, την Θρησκεια των "σχολικων ψεμματων"!
    Εκει ακριβως ΕΣΤΙΑΖΕΙ και ο καλοπροαιρετος ΣΤΟΧΟΣ.
    ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΑΡΙΖΑΝ ΕΝΑ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΓΕ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!

    Αρχιμανδριτης ΑΛΛΟΣ ΕΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.