Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ: ΕΦΗΒΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ!

Είναι ο Σερίφης A.J.LOWENTHAL, και είναι ο Νόμος, στην Κομητεία Ιμπέριαλ, κάπου στην Καλιφόρνια, εκεί που γίνεται καθημερινά η Μάχη των Συν...

Είναι ο Σερίφης A.J.LOWENTHAL, και είναι ο Νόμος, στην Κομητεία Ιμπέριαλ, κάπου στην Καλιφόρνια, εκεί που γίνεται καθημερινά η Μάχη των Συνόρων, καθώς εκατοντάδες Μεξικανοί λαθρομετανάστες, προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα. Όμως, ο Σερίφης δεν είναι μόνος. Έχει το Boy Scouts. Τι είναι αυτό, θα ρωτήσετε. Είναι ένα πρόγραμμα, στρατιωτικής εκπαίδευσης, που διδάσκει εφήβους, πώς να πολεμούν την τρομοκρατία και την λαθρομετανάστευση, υπερασπιζόμενοι την πατρίδα τους και τον Αμερικάνικο τρόπο ζωής! Ενδιαφέρον δεν ακούγεται; Ας μεταφερθούμε νοερά λοιπόν, στην Imperial County, σε μια άσκηση τουBoy Scouts.
Δέκα λεπτά σε ένα τέλειο μακελειό στην μεθοριακή πόλη, δίπλα στα σύνορα με το Μεξικό και ο οπλισμένος άνδρας, ένας βετεράνος του πολέμου του Ιράκ, έχει ήδη συλλάβει δύο άτομα, ο ένας σωριασμένος στο γραφείο, ο δε άλλος κείτεται αιμόφυρτος στο πάτωμα. Οι τρομοκράτες έχουν εξουδετερωθεί.
Λίγο πιο κάτω, μια ομάδα πολιτοφυλακής - οκτώ αγόρια και κορίτσια εφηβικής ηλικίας, το νεότερο 14 – έχουν την δική τους άσκηση. Ένα λεπτό σύννεφο δηλητηριώδους αερίου και δυνατές ριπές, ΜΠΑΜ! ΜΠΑΜ! που τις εξαπολύουν καλυμμένοι πίσω από ένα τοίχο. Κινούνται γρήγορα, φοράνε τις μάσκες τους και προτάσσουν τα όπλα τους.
"United States Border Patrol! Βάλε τα χέρια ψηλά! " Διαταγές με αποφασιστική φωνή από τους εφήβους και ο ύποπτος συλλαμβάνεται.
Το πρόγραμμα Explorers, ο προκάτοχος της μικτής εκπαίδευσης Boy Scouts, ένα είδος προσκόπων της Αμερικής, που ξεκίνησε πριν 60 χρόνια, έχει εξελιχθεί σήμερα στην κατάρτιση χιλιάδων νέων σε δεξιότητες που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, της παράνομης μετανάστευσης και την κλιμάκωση της βίας στα σύνορα. Ο τελικός σκοπός είναι να προετοιμάσει τους νέους αυτούς για πιο παραδοσιακές θέσεις εργασίας, όπως αστυνομικοί και πυροσβέστες.
«This is about being a true-blooded American guy and girl», λέει ο σερίφης A.J. Lowenthal, του οποίου η ζωή είναι αφιερωμένη στο πρόγραμμα Explorers. Και συνεχίζει «Ταιριάζει με την τιμή και τη γενναιότητά των Boy Scouts».
Η εκπαίδευση, για την οποία οι επικεφαλείς ξεκαθαρίζουν ότι δεν προορίζεται να χρησιμοποιηθεί εκτός του προσομοιωτή Explorer, μπορεί να περιέχει το κυνήγι λαθρομεταναστών, ενώ προβλέπονται και πιο επικίνδυνες καταστάσεις που περιλαμβάνουν την αντιμετώπιση τρομοκρατών και την εξουδετέρωση ελεύθερων σκοπευτών ή μανιακών οπλοφόρων που δρουν σε χώρους όπως σχολεία και κολέγια. Σε μια τέτοια προσομοίωση επιδρομής για ναρκωτικά, δόθηκαν οδηγίες στα αγόρια για τον τρόπο εξουδετέρωσης του τσιλιαδόρου. "Κολλήστε του το πρόσωπό στο πάτωμα και βάλτε ένα γόνατο στην πλάτη του," συμβουλεύει μια πράκτορας Border Patrol. "Είναι εγγυημένο ότι θα σκάσει."
"Τελικός στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε περισσότερους πράκτορες», λέει η April McKee, ανώτερη πράκτορας του Border Patrol και ο μέντορας του προγράμματος. Ο νόμος καθορίζει σαφώς τους εκπαιδευόμενους. Πρέπει να ανήκουν στις ηλικίες 14 έως 21 και να έχουν τουλάχιστον C μέσο όρο στο σχολείο. Φαίνεται όμως να υπάρχει μια μικρή ανοχή. "Θα τους πάρω από 13 και μισό," λέει ο σερίφης Lowenthal. "Θα προτιμούσα να αναλάβω ένα παιδί, από το ενδεχόμενο να χάσω ένα παιδί", εξηγεί.
Ακριβώς όπως υπάρχουν οι λεγόμενες soccer moms, (σ.σ. κάτι σαν την Σάρα Πέιλιν, αλλά χωρίς την καραμπίνα), υπάρχουν και οι Explorers μπαμπάδες, που παρακολουθούν την πρόοδο των παιδιών τους, κάνουν μπάρμπεκιου για τα αγόρια και παραχωρούν τη γη τους για τις ασκήσεις. Όπως αυτή που αφορούσε τη διάσωση ομήρων από ένα λεωφορείο που καταλήφθηκε από τους τρομοκράτες. Εκεί οι κακοί αντιμετωπίζουν ένα ένοπλο κορίτσι που φωνάζει, "Ψηλά τα χέρια και ανοίξτε τα πόδια σας" εισβάλλοντας στο λεωφορείο!
Κατά την κατάρτιση των παιδιών, πάντα υπάρχει κάποιος αξιωματικός ώστε να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα και να μην υπάρξει χάος από ανυπαρξία συντονισμού και ελέγχου. Σε μια άσκηση στην Αριζόνα, θυμάται ο σερίφης Lowenthal, ένας χαρακτήρας φορούσε παραδοσιακή αραβική φορεσιά. "Αν θυμάστε την 9/11 και το πώς εμοιάζε μια τρομοκρατική ομάδα Μέσης Ανατολής, τότε ίσως οι ρόλοι των «παικτών» θα μοιάζουν με αυτό. Δεν ξέρω, θα λέγατε ότι αυτό δεν είναι πολιτικά ορθό; "
Εμείς πάντως ξέρουμε ότι τα παιδιά δείχνουν να το διασκεδάζουν, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ενώ μαθαίνουν και την σημασία της πειθαρχίας. Οι μόνοι που έχουν πρόβλημα, είναι μερικοί γελοίοι θολοκουλτουριάρηδες, που παρομοίασαν το πρόγραμμα, με την… Χιτλερική Νεολαία! (σ.σ. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο προχώ εκεί στην Καλιφόρνια!).

"ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΛΕΜΟΥΝ"

12 σχόλια

  1. να γραψετε και για την ουγκαντα εκει τα οπλα τα πιανουν τα παιδια απο τα 8 τους χρονια πριν γινουνε καν εφηβοι....

    δεν πατε καθολου καλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Καλιφόρνια έχει κυβερνήτη τον γνωστό "Εξολοθρευτή" (Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ), ο οποίος είναι και ο ίδιος μετανάστης (νόμιμος βέβαια).
    Ο Γάλλος πρόεδρος Σαρκοζύ είναι γόνος μεταναστών.
    Οι παλιοί, νόμιμοι μετανάστες είναι καμμιά φορά πολύ πιο σκληροί στο θέμα της λαθρομετανάστευσης από τους ντόπιους.
    Σκέφτεστε αν κάποιος αποτολμούσε στην Ελλάδα όχι να οργανώσει κάτι τέτοιο, αλλά απλώς να το σκεφτεί, τι θα είχε γίνει; Θα είχε βρεθεί μετανάστης σε άλλο ημισφαίριο!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, γράψτε για την Ουγκάντα ( παντελώς ΑΣΧΕΤΗ περίπτωση) και αφήστε την Ελλάδα στο έρμαιο των λαθρομεταναστών.
    Οι μόνοι που δεν έχουν δικαιώματα στην Ελλάδα φαίνεται ότι είναι οι Έλληνες.

    ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κομπλεξικοί ανθέλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μια ζωη αμερικανοτσολιαδες ησασταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Epic fail το παραδειγμα απο την Αμερικη. Ενα καθαρα εβραιοκρατουμενο κρατος, απολυτα φασιστικο και προπαγανδιστικο με τις ταχα "τρομοκρατιες", το παρουσιαζετε σαν παραδειγμα προς μιμηση? Ντροπη και μονο. Εχουν καταστρεψει το Μεξικο με τα εργοστασια και τους βιομηχανους-κυβερνωντες. Εχουν καταστρεψει καθε προσαπθεια αναπτυξης του Μεξικου μιας και το θελουν να μεταφερουν τα ναρκωτικα τους και τα φτηνα εργατικα χερια. Οι μεξικανοι λαθρομεταναστες ειναι δημιουργηματα της Αμερικης. Αυτοι τους εφτασαν σε εκεινο το σημειο. Αυτοι φταινε και μονο αυτοι.

    Ξανα ντροπη και λυπη συναμα για αυτο το "προτυπο". Πραγματικα λυπαμαι.

    Υ.Γ Δεν ειμαι ουτε αντιτατσιστης ουτε αναρχικος. Απλα τυχαινει να ξερω ιστορια και ο ιμπερεαλισμος της Αμερικης ειναι ο μονος υπαιτιος για την μεταναστευτικοτητα του πλανητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. PROTINO LOIPON NA FTIAXOYME TETEIES OMADES SAN KAI AYTES STIN POLI MAS THN ATHINA OPOY VRISKOYME PARANOMOYS KAI MH METANASTES NA TOYS BAGLARONOYME KAI GIATI OXI NA PEFTEI KAI KAMIA FAPA ETSI GIA NA SKANE TA APLYTA.TO PARADEIGMA MAS TO EDEIKSAN STIN MANOLADA ILIAS AFOY DEN MPOROYME NA TOYS DIOKSOYME TO MONO POY MENEI EINAI H TIMORIA GIA OTI PARANOMO KANOYN PETROVOLISMOS STIN PLATEIA SYNTAGMATOS. TSAKISTE TOYS ANTHELLINES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eidate oi koutofragoi fasistakia, gia deite twra kai to "oi treis tafes tou melkiades estrada" to pleon sygrono antiratsistiko epos gia na empedwsete poso ypanthrwpidia eisaste!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποσοι νεκροι τον χρονο απο οπλα στην Αμερικη;

    Τετειες μα..... κανουν και μετα κλαινε στα καναλια.....

    It was unbelievable! He entered the school and opened fire at everybody! Jesus!


    God bless America!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάτω βρίσκονται δύο.....ο ένας αιμόφυρτος,
    ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΕΙ.

    Ποιοί τρομοκράτες ωρέ; Συγκοινωνούμε με τον αφαλό μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Oloi edw pou ta grafete eistai para polloi eleos .. !! Den kserete ti sas ginete! Otan mia mera oloi h alvania tha erhtei stin Ellada h oloi h Asia tote milame .. vlakes

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.