Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΘΥΣΤΑΚΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΣΕ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟ!

Άρχισαν πάλι τα γνωστά τους οι μεθύστακες εγγλέζοι που καταφθάνουν στη χώρα μας. Με προβλήματα από νεαρούς βρετανούς τουρίστες που συμπεριφ...

Άρχισαν πάλι τα γνωστά τους οι μεθύστακες εγγλέζοι που καταφθάνουν στη χώρα μας. Με προβλήματα από νεαρούς βρετανούς τουρίστες που συμπεριφέρονται εκτός ελέγχου, έχοντας καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ, ξεκινά ακόμη ένα καλοκαίρι για την πολύπαθη περιοχή του Λαγανά.
Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ένας 35χρονος επιχειρηματίας που διατηρεί μπαρ στην παραλία του Λαγανά κατά τη διάρκεια συμπλοκής του με ομάδα νεαρών βρετανών τραυματίστηκε στο κεφάλι και χρειάστηκε η μεταφορά του στο Νοσοκομείο του Ρίο.
Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 4 τα ξημερώματα μια παρέα από 5 βρετανών, περνώντας έξω από την επιχείρηση του 35χρονου άρχισαν να πετούν καρέκλες και ξαπλώστρες από τον εξοπλισμό του. Μόλις αντιλήφθηκε τι συμβαίνει ο επιχειρηματίας τους πλησίασε ζητώντας τους το λόγο. Ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 35χρονου στο κεφάλι του!
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Λαγανά, προσανατολίζουν τις έρευνές τους σε συγκεκριμένα άτομα, δεδομένου όμως ότι έχει παρέλθει η προθεσμία του αυτοφώρου δεν έχουν προχωρήσει συλλήψεις. Για την υπόθεση έχει σχηματισθεί δικογραφία, η οποία εστάλη στην Εισαγγελική αρχή του νησιού.

6 σχόλια

  1. Θαυμάστε αυτούς τους Άγγλους! Τους ανθρώπους που νομίζουν ότι κυβερνούν ακόμα τον κόσμο και μας συμπεριφέρονται σαν αποίκους! Αυτοί οι Άγγλοι θα πρέπει να έχουν πολύ σοβαρά προβλήματα στην χώρα τους για να έρχονται εδώ και συμπεριφέρονται μ’ αυτόν τον τρόπο! Πολύ καταπιεσμένοι άνθρωποι, τέλος πάντων, ανθρωποειδή. Φαίνεται ότι δεν έχουν ίχνος αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού! Και μας λένε ξεκάθαρα τι γνώμη έχουν για εμάς, τους Έλληνες και πολίτες αυτής της χώρας στην οποία είναι φιλοξενούμενοι. Μήπως θα έπρεπε σε αυτά τα περίφημα σχολεία και κολέγια τους να τους μάθουν λίγους τρόπους ανθρώπινης συμπεριφοράς πριν τους στείλουν εδώ σε εμάς να επιδείξουν την δείξουν πρωτόγονη καταγωγή τους?
    λπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτοι ερχονται στα νησια μας και προκαλουν. μεθανε ,ολη την ημερα και το βραδυ κανουν οργια.και μας βγαζουν και τους κολους τους εξω και χαρα στους κολους που εχουνε.ξεπλημενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xilo! xilo!kai petama sta hantakia opou tous vlepete na kanoun magies!auti tin glosa katalavenoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ετσι εχει καταντησει ο ελληνας. να τον γαμανε για λιγο συναλλαγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάθε χρόνο στα Μάλια της Κρήτης τα ίδια και χειρότερα γίνονται. Υπάρχουν οργανωμένα κυκλώματα αλκοολοτουρισμού, τα οποία διακινούν τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες μπουλούκια κυρίως Βρετανών τουριστών, ήδη μεθυσμένων, τους κουβαλάνε στα Μάλια και τους παρατάνε εκεί. Αυτοί γίνονται λιώμα από τις "μπόμπες" που πίνουν (πολλοί καταλήγουν στο νοσοκομείο αναίσθητοι) και προβαίνουν σε πράξεις ακατονόμαστες ΔΗΜΟΣΙΩΣ.
    Κάθε χρόνο συνεδριάζουν οι δήμαρχοι Μαλίων και Χερσονήσου, οι αστυνομικές αρχές, τουριστικοί πράκτορες κ.λπ. για να αποφασίσουν "πώς θα πατάξουν" το φαινόμενο.
    Βαρεθήκαμε πλέον ν' ακούμε τα ίδια και τα ίδια και να μην αλλάζει τίποτε. Η τουριστολαγνεία σο όλο της το μεγαλείο!! Ούτε μία απέλαση υπό το πρόσχημα ότι είναι Ευρωπαίοι πολίτες και δεν μπορείς να τους απελάσεις. Αυτό που εγώ ξέρω είναι ότι κάτοικοι του δήμου Μαλίων, αναγκάζονται να φύγουν από τον τόπο τους, διότι δεν μπορούν να ζήσουν εκεί πια.
    Ανύπαρκτο το κράτος, εντελώς ανύπαρκτο, έχει αφήσει τον τόπο στο έλεος κάποιων μαφιόζων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ετσι εχει καταντησει ο ελληνας. να τον γαμανε για λιγο συναλλαγμα.

    OTAN TO STOMAHI DIIKI TO MIALO AFTA INE TA APOTELESMATA. I PLEONEXIA STO MEGALIOTIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.